Kına Gecesi Gönül Davet-Çamlık Salonunda Kına olur mu?

• Konu Sahibi Konu Sahibi mmd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mmd

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2008
69
0
86
İstanbul
Merhabalar,

Foruma uzun zamandır üyeyim, hep birşeyler araştırmak istesem gelir buradan bayanların tavsiyelerini, tecrübelerini okurum, hiç konu açmamıştım. İlk defa kınama kısmetmiş, forum da ilk konumu kınam için açıyorumm :)

Şirinevlerde oturuyorum. Eylülde düğünüm var. max 200 kişilik kına yeri arıyorum. Güzel biryer olsun istiyorum. Bakırköydeki mekanlara baktım, 120 kişi için deli paralar istiyorlar. Gönül Davet-Çamlık salonu kına için uygun olabilir gibi geldi, Aradım fiyat vericek bayan yoktu. Tekrar arayıp, gidipte göreceğim.

Birde buraya yazmak istedim, bu mekanda kına yapan var mı? Nasıldır, güzel bi'organizasyon olur mu? Genel anlamda gönül davet nasıldır, hizmetleri güzel midir, tecrübelerinizi, yorumlarınızı sabırsızlıkla bekliyorum.

Çok teşekkür ederim şimdiden,
Sevgiler,

Kardeşimin arkadaşı nişan yapmıştı o salonda, gayet güzel olmuş mekanın tek eksisi pisti çok darmış.

Kardeşimin arkadaşı nişan yapmıştı o salonda, gayet güzel olmuş mekanın tek eksisi pisti çok darmış.

evet, resimlerden de çok büyük olmadığı görünüyor. ama kına için belki olur diye düşünmüştüm. fiyat ne kadar hala ulaşamadım kimseye.

hizmet olarak nasıldı nişan?

evet, resimlerden de çok büyük olmadığı görünüyor. ama kına için belki olur diye düşünmüştüm. fiyat ne kadar hala ulaşamadım kimseye.

hizmet olarak nasıldı nişan?

Kokteyl ya da yemekliydi yanlış hatırlamıyorsam, hizmette kusursuzmuş memnun kalmışlar sonuç itibariyle ayrıca ekstra bir ücrette ödememişler. Bilirsiniz genelde bu tarz törenler de bir çok yer sonradan ekstra ücret çıkarabiliyor, en büyük avantajı da o kısmı zaten.

Az evvel aradım 175 kişi için 2200 dediler.
Foto dahil değilmiş. Bir de gidip göreceğim. Kına için olabilir gibi geldi bana.

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Eski yunus dugun salonu degil mi simdi adi gonul davet olmus eger orasi ise gecen yil 2000 istediler pisti dar sirinevlerdeysen ulu caminin toplanti salonu var haznedarda garden var yaren cafe var onlara da bak

dekorasyon güzel,çalışanların kalitesi sıfır!!! anlaşmayı yapınca sorun yok organizasyon günü hepsi hayatınızı zorlaştırıyor. onca para ödedikten sonra ISRARLA FARKLI KİŞİLERDEN BAHŞİŞ İSTİYORLAR hatta ses sanatçısı bayan "eğlendiyseniz bize de bi çeyrek takın" gibi cümleler sarf ediyor misafirlerinize rezil oluyorsunuz. peçete istiyorsunuz PAKETE DAHİL DEĞİL diyorlar. türkiyedeki düğün algısı sadece para koparmaktan ibaret olduğu için yeni evlenecek çiftlere tavsiyem anlaşmalarını iyi yapmaları…

ayrıntı belirtmek isterim bunları düğünde değil kınada yaptılar...

ayrıntı belirtmek isterim bunları düğünde değil kına gecesinde yaptılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…