- 31 Ağustos 2015
- 478
- 690
- 103
- Konu Sahibi braindamage
31 adet okudum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam canım müsaade ederiz sana biz okuruz hiç problem değil aynen iki kişiyle bile döndü bu dualar hallederiz evvel allah :)Okuyorum allah kabul etsin
Kızlar musaadenizle ben yarın da okuyup ç .Tesi pazar okuma alamayacağım olur mu isterseniz birine de okutabilirim
Evet canim sınavın var sabah 6 da çıkacağım yola allah razı olsun kızlar öpüyorum sizi yeni liste yaparsanız beni de eklersiniz pazartesi burdayım inşallah tavsiyem 170 ayetel kursitamam canım müsaade ederiz sana biz okuruz hiç problem değil aynen iki kişiyle bile döndü bu dualar hallederiz evvel allah :)
sınavın mı vardı senin?
Allah kolaylık versin canım inşallah güzel geçer. Ekleyecegim inşallah, bu sefer saat siz olacak, geç oluyor zor oluyor böyle sanki rahat rahat okuyamiyoruzEvet canim sınavın var sabah 6 da çıkacağım yola allah razı olsun kızlar öpüyorum sizi yeni liste yaparsanız beni de eklersiniz pazartesi burdayım inşallah tavsiyem 170 ayetel kursi
Evettt canım saatsiz olsun.Allah kolaylık versin canım inşallah güzel geçer. Ekleyecegim inşallah, bu sefer saat siz olacak, geç oluyor zor oluyor böyle sanki rahat rahat okuyamiyoruz
Canım başarılar sana.Evet canim sınavın var sabah 6 da çıkacağım yola allah razı olsun kızlar öpüyorum sizi yeni liste yaparsanız beni de eklersiniz pazartesi burdayım inşallah tavsiyem 170 ayetel kursi
braindamage .44
Saksi_Degilim_Ben 44
K kalemero .44
L likear . 49
M1601B . 44
femmepetal . 44
Nefs . 44
bugün tamamlarsin canım, niyetimiz temiz olduktan sonra Allah kabul eder insallah..Kızlar ya ben elimde zikir matik uyuyakalmışım 32 de kalmışım en son?
Bişey olur mu? Bugün tamamlayayım geri kalanını 12 daha okuyacam
olur canım farketmez grup dua da yapabiliriz hergün belli sayıda ayetel kursi, inşirah, salavat, zikirde olabilir onlar çok zorlamaz hem de istediğimiz zaman okuruz.Evettt canım saatsiz olsun.
Bence ayetel kürsi ve çok fazla olmadan da inşirah okuyalım derim.
Ben çok okuyorum ve inanılmaz bir duâ gerçekten onu da ekleriz inşallah
Canım başarılar sana.
Güzel haberle gelirsin umarım.
Tabiii kii en hayırlı neyse onu nasip etsin Rabbim
Benim duam;
Rabbim tum musluman kardeslerimin icinde de benim yavruma saglik sifa nasip eyle ve tum evsiz musluman kardeslerime icinde de bize hayirli huzurlu bereketli sicak bir ev nasip eyle amin..
olur canım farketmez grup dua da yapabiliriz hergün belli sayıda ayetel kursi, inşirah, salavat, zikirde olabilir onlar çok zorlamaz hem de istediğimiz zaman okuruz.
Kızlar ya ben elimde zikir matik uyuyakalmışım 32 de kalmışım en son?
Bişey olur mu? Bugün tamamlayayım geri kalanını 12 daha okuyacam
Okudumm canım Rabbim kabul etsin İnşallah