- 28 Haziran 2010
- 10.024
- 30.731
- 598
- Konu Sahibi braindamage
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım katılmak isterim ama şu anda mazeretliyim bide bebekle yetişemiyorum
tabiki de canimmmm
olsun canım yardım ederiz biz, çok ağır dualar okumayacagiz zaten ama saat problemi olmayacağı için hepimiz okuruz eksik kalırsa tamamlarizCanım katılmak isterim ama şu anda mazeretliyim bide bebekle yetişemiyorum![]()
tamamdir canimm
Canım tamam ozaman ama ben reglimin 2. Günündeyim 8,10 gün sürüyor bu kadar idare edebilirseniz katılırım:)tabiki de canimmmm
olsun canım yardım ederiz biz, çok ağır dualar okumayacagiz zaten ama saat problemi olmayacağı için hepimiz okuruz eksik kalırsa tamamlariz
tamamdir canimm
bugün son canimKızlar bitti mi duamız şimdi?
tamam canım Allah kolaylık versin bebisede sağlık versin hayırlı bir şekilde kucağına alırsın inşallah :)Katilmayi cok istiyordum canim,ama dogumum yaklasiyor yarida kalabilir.Insallah baska sefere tesekkur ederim
femmepetal
Saksi_Degilim_Ben
braindamage
kızlar son gün 313 tane okuyacağız bir kişiye 105 iki kisiye 104 tane dusuyor
okuyabilecek miyiz inşallah bir yardım edenimiz olur :)
ben arkadaşlarımdan yardım alıcam başka türlü yetiştiremem :)femmepetal
Saksi_Degilim_Ben
braindamage
kızlar son gün 313 tane okuyacağız bir kişiye 105 iki kisiye 104 tane dusuyor
okuyabilecek miyiz inşallah bir yardım edenimiz olur :)
bende arkadaşlarıma rica ettim. 140 tane okuduk.Ben 50 tane okumaya gayret edicem kizlar cok sayi var hepsini yukleyemem size 50yi bitirebilirsem bi 50 daha alirim cok gec olmadan da bildirirm insallah burdan..
190+5050 tane okundu arkadaşımız için, allahim kabul etsin