biz bu gece bu aşk masalını bitirecegiz ikimizinde canı yanacak sen sebebini bilmeyeceksin bende hiçbir zaman anlatmayacagım zaten.
son bir aydır parmak uçlarımdan başlayıp bütün bedenimi saran bir acı var. galiba kasımda aşk başkadır dedikleri kasımda ayrılık acısı başka olacak. daha öncede ayrılıklar yaşadım daha öncede üzüldüm. her seferinde bu başka diğerleri gibi değil dediğim 4. ayrılık acımın başlangıcı. ne çok büyütmüşüm gözümde seni. seni büyütürken kendimi küçültmüşüm. banada yazıklar olsun sanki beni babam dogurmuş gibi ilişkiye 1-0 yenik başladım. her seferinde sana bağlanmayacagım dediğim ve kendimi hep yanında gelinlikle hayal ederken buldugum 8. ay bugün ikimizide geçmiş olsun. geçmiş olsun da ne güzel bir cümle geçmiş olsun. geçer mi geçmez mi bilmem ama bazen bir rüzgar esiyor nereden bulup getiriyorsa kokunu burnuma getiriyor. bu haksızlık ben sensiz daha mutluydum yemin ederim. en zoruda bütün imkanlar birlikte olmamız için uygunken ayrılmak zorunda kalışımız. biliyorum beni hiçbir zaman affetmeyeceksin. gerçi bu benim umrumda da değil. senin hırsından en kısa sürede evlenecegini biliyorum. ama benimle kurdugun milyonlarca hayali başkasıyla düğününde halay çekerek unutacagın beni kahrediyor. Allahın belası babamla aynı isme sahip olmak zorunda mıydın? annem babama her seslendiğinde bu benim lanetim diyorum bu benim şanssızlığım. şimdi işin yoksa aylarca youtubeden amatör şarkıcıların şarkısı dinleyip kendi kendime ayrılık acısı çekeceğim. hayır ailemde modern değil otuurp ağlasam rahatça içimi döksem depresyona girsem annemde teselli etse boş ver sen daha iyilerine layıksın diye ya da zenginde değilim limitsiz bir kredi kartım olsa şuursuzca alışveriş yapsam, ya da saçlarımı platin sarısı yapsam kaşlarımın kömür karalığını aldırış etmeden. zayıf bile değilim ki oturup kusana kadar yesem. sistem hep zenginler için mübarek ayrılık acısı bile onlara yakışıyor. sigara bile içmiyorum. yaksam bir tane pencere önünde oturup içsem nereye içiyorum ya bütün mahalle görür anneme yetiştirirler. bize yine kalan yıldız tilbe dinleyip acımızı kendi kendimize yaşamak. o kadar güzel sevdim ki seni sabahları iğrenç sesimle sana şarkı söyleyecek kadar. mahalle muhtarınıza kadar biliyorum be hakkında kadar çok şey biliyorum ki ben bu bilinç altıyla nasıl baş edeceğim. uzun süre kiraz yiyemeyeceğim neyse ki kış kirazda yok. her gece benimle evlenmezsen bekar kalman adına dua ediyorum. yemin ederim niyetim kötü değil sadece sana kimse dokunsun istemiyorum. bana olan sevginden zerre şüphem yok. tek teselli uzun süre beni unutamayacağın. keşke şuanda bir mucize olsa ben yanına ışınlansam tekrar başlasak sadece adını bilsemde yeter geri kalanı ben hallederim zaten. birlikte olsaydık herşey çok güzel olacaktı. çocukların burnu büyük olacaktı kesin ama onlarda estetik yaptırırdı. ilk aşkımdan ayrıldıgımda 500 kere dinlediğim ve gözümden tek damla yaş akmayan şarkıyı şuanda ağlayarak dinliyorum. galiba birşeyleri değiştirdin bende. en azından evdekilere seviyorum ve bunu değiştiremeyeceksiniz diye çıkıştığım insansın. ailemi karşıma aldığım ilk noktasın. sevdiğim için utanmak zorunda bırakıldığım bir toplumda ve ailede yaşamak istemiyorum. bu mektupta ayrılık mektubundan çok intihar mektubuna dönüyor ufaktan. neyse işte sevgilim. bu aşk burada biter seni yarı yolda bırakmıyorum ilerlemen için önünü açıyorum. yolun ve kalbin açık olsun bakışı içini ısıtan bir hayat arkadaşın olması dileğiyle sevgiliye sevgiyle kal. beni merak etme eğer edersen beni biliyorsun kaybedenler daima bekler bir yerlerde gözüm ve kalbim hep üstünde ...