Ben akşamları vuruluyordumKızlar merhaba bugün doktor gonal f verdi 400 lük hergün 75 e ayarla vur dedi yarın başlıcam pazartesi kontrole çağırdı.Günde 1 defa dedi sabah akşam farkeder mi deyince etmez sadece her gün aynı saatte vurmaya dikkat et dedi.Size şunu sorucam sizce göbekten mi vurmalıyım bacaktan mı ve hangi saatte vurmalıyım?Daha önce kullanıp olumlu sonuç alanlar yazar mısınız?
Peki sizin aşılama veya tüp bebek miydi direkt sadece iğne mi kullandınız olumlu sonuçlandı mı acaba?Ben akşamları vuruluyordum
5 tüp bebek denemesinde kullandım bunu cok geciktirme 4-5 en gec 6 da olmuş ol demişlerdi bana ve göbek hiç birinde bacak demedilerKızlar merhaba bugün doktor gonal f verdi 400 lük hergün 75 e ayarla vur dedi yarın başlıcam pazartesi kontrole çağırdı.Günde 1 defa dedi sabah akşam farkeder mi deyince etmez sadece her gün aynı saatte vurmaya dikkat et dedi.Size şunu sorucam sizce göbekten mi vurmalıyım bacaktan mı ve hangi saatte vurmalıyım?Daha önce kullanıp olumlu sonuç alanlar yazar mısınız?
Tamam o zaman bende göbekten düşündüm zaten öğlen 12 gibi vurmayı düşünüyorum ben siz de hep aynı saatte mi vurdunuz göbeğin tam olarak neresinden vurdunuz acaba ?5 tüp bebek denemesinde kullandım bunu cok geciktirme 4-5 en gec 6 da olmuş ol demişlerdi bana ve göbek hiç birinde bacak demediler
Evet hiç geciktirmeden aynı saatte.Tamam o zaman bende göbekten düşündüm zaten öğlen 12 gibi vurmayı düşünüyorum ben siz de hep aynı saatte mi vurdunuz göbeğin tam olarak neresinden vurdunuz acaba ?
Tamamdır çok teşekkür ederim.Ben sadece iğne kullanıcam inşallah olumlu sonuç alırım ama okuduğum kadarıyla bu iğne yumurtaları güzel büyütüyormuş sanırımEvet hiç geciktirmeden aynı saatte.
Göbek deliğinin iki parmak yanı sağ ve sol olarak yapabilirsin YouTubeda videoları var ordan açıp bakın daha iyi olur görsel olarak
İnşallah.Tamamdır çok teşekkür ederim.Ben sadece iğne kullanıcam inşallah olumlu sonuç alırım ama okuduğum kadarıyla bu iğne yumurtaları güzel büyütüyormuş sanırım
Siz ne kadar kullanıyordunuz kaç kere ve ne kadarlıkİnşallah.
Evet görevi zaten yumurta büyütmek başka bi işe yaramıyo
Ben tüp bebek yaptırıyorum her denememde gonalf 900 den 225 vuruldum günde 1 kereSiz ne kadar kullanıyordunuz kaç kere ve ne kadarlık
Peki anladım teşekkür ederimBen tüp bebek yaptırıyorum her denememde gonalf 900 den 225 vuruldum günde 1 kere
Tüp bebek benimPeki sizin aşılama veya tüp bebek miydi direkt sadece iğne mi kullandınız olumlu sonuçlandı mı acaba?
Olumlu sonuç aldınız mı pekiTüp bebek benim
Şuna bekliyorum kan testi günümü cuma günü ama ben dayanamayıp evde test yaptımOlumlu sonuç aldınız mı peki
Ayyy inşallah olumlu olmuştur . Test nasıl çıktıŞuna bekliyorum kan testi günümü cuma günü ama ben dayanamayıp evde test yaptım
Bende öyle düşünüyorumBen göbekten vurmuştum.
Ayyy inşallah olumlu olmuştur . Test nasıl çıktı