Benim gecikmem yoktu ben iğne etkisi olduğunu bilmeden test yaptım ve hamileyim sandım sürekli kan testi ve gebelik testi yaptım bugün adet günüm ve iğnemin 16. günü daha gelen giden yok ama yüksel ihtimal hamileyim testlerim hep yüksek çıktıEwt 11.gün yaptığım zmn iğnenin etkisi gitmiş inşallah tekrar yükselmiştir yarin 16.gün bir gün gecikmiş oluyor sizin kaç gün gecikmeniz vardı
Bnm testim negatif adetimde gelmedi doktoruma yazdım can bekliyorum bu ay rahim filmi cektireceğimBenim gecikmem yoktu ben iğne etkisi olduğunu bilmeden test yaptım ve hamileyim sandım sürekli kan testi ve gebelik testi yaptım bugün adet günüm ve iğnemin 16. günü daha gelen giden yok ama yüksel ihtimal hamileyim testlerim hep yüksek çıktı
Ya üzülme sakın yılmak yok anne olmaya çalışmak gerçekten çok zormuş hayırlısı olsun hakkında rabbim güzel haberler duymayı nasip etsinBnm testim negatif adetimde gelmedi doktoruma yazdım can bekliyorum bu ay rahim filmi cektireceğim
Sende ne rahatsızlık vardı pekiBnm testim negatif adetimde gelmedi doktoruma yazdım can bekliyorum bu ay rahim filmi cektireceğim
18 gün geçmiş etkisi geçmiştir diye düşünüyorum çatlatma iğnesi den sonra ilaç kullanmadım doktorum ilaçlarına devam et dedi benim idrar testim hep pozitif çıktı gün geçtikçe koyulaştı kanda daha net oluyor sonuç nasıl kanda bende perşembe gidicem kontrole bakalım hayırlısıMerhaba bugün çatlatma iğnesinden bu yana 18 gün gecti iğneden 3 gün sonra duphaston kullanımı önerdi doktorum idrar da pozitif görüyorum bugün kan verdim bu durumda olan var mı merakım yüzünden yorum okuyorum sürekli
Evet benim kanda da pozitif çıktı bugün öğrendim 10. Gün idrar negatifti iki gün arayla yaptıklarım hep pozitifti inşallah sizde hayirli sonuçlar alırsınız aşırı adet olacakmış hissi bel ağrısı göğüs ağrısı da bir hafta önce siddetliydi18 gün geçmiş etkisi geçmiştir diye düşünüyorum çatlatma iğnesi den sonra ilaç kullanmadım doktorum ilaçlarına devam et dedi benim idrar testim hep pozitif çıktı gün geçtikçe koyulaştı kanda daha net oluyor sonuç nasıl kanda bende perşembe gidicem kontrole bakalım hayırlısı
Hadi hayırlı olsun rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın çok sevindim.. Aynı şekilde benimde öyle adet sancısı gibi göğüs ağrısı felaket zaten hala devam ediyor benim inşallah sağlıklı olur olsunda her acıya razıyım diyorum artık.Evet benim kanda da pozitif çıktı bugün öğrendim 10. Gün idrar negatifti iki gün arayla yaptıklarım hep pozitifti inşallah sizde hayirli sonuçlar alırsınız aşırı adet olacakmış hissi bel ağrısı göğüs ağrısı da bir hafta önce siddetliydi
Kanda kaç çıktı bu aradaEvet benim kanda da pozitif çıktı bugün öğrendim 10. Gün idrar negatifti iki gün arayla yaptıklarım hep pozitifti inşallah sizde hayirli sonuçlar alırsınız aşırı adet olacakmış hissi bel ağrısı göğüs ağrısı da bir hafta önce siddetliydi
Sizi çok iyi anlıyorum bizim de 2 yıldır doğal yolla olmadı eşimde hareketsizlik vardı 6 aydır vitaminler ilaçlar kullandı ben de geçen ay kist oluşmuştu doktor bu ay çatlatma iğnesi kararı aldı ben umutsuzdum bu kadar ağrı sadece adetim belirtisidir diyordum ama idrar testi hep yaptm ve kiste bağlı pozitif falan yazan çok oluyordu ben de kan vereyim dedim 600 lerde çıktı 3 gün gecikmeyle rabbim size de müjdesini versin sizi çok iyi anlıyorum siz kan vermediniz miKanda kaç çıktı bu arada
Duphaston tutunma sağlıyormuş döllenme olursa eğer döllenme olmazsa adet soktururmus hiç zararsız ama gayet yararlı bir ilaç lütfen sizde stres yapmayın hekiminiz iyise doğru tedavi veriyorHadi hayırlı olsun rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın çok sevindim.. Aynı şekilde benimde öyle adet sancısı gibi göğüs ağrısı felaket zaten hala devam ediyor benim inşallah sağlıklı olur olsunda her acıya razıyım diyorum artık.
Duphaston tutunma sağlıyormuş döllenme olursa eğer döllenme olmazsa adet soktururmus hiç zararsız ama gayet yararlı bir ilaç lütfen sizde stres yapmayın hekiminiz iyise doğru tedavi veriyor
Maşallah aynen benim de aynı şekilde iğneden dolayı bu şekilde takipteyim ben de .. İnşallah sağlıklı gebelikler olur aynıyms haftamizdaDoktorum çok iyi sağolsun ben birdaha kan vermedim dün doktora gittim 5 haftalık bebişimizi gördük çok şükür çatlatma iğnesiyle olduğu için folik asit ve düşük önleyici ilaç verdi bir sıkıntın yok ama iğneyle olduğu için önlem alalım dedi
Maşallah aynen benim de aynı şekilde iğneden dolayı bu şekilde takipteyim ben de .. İnşallah sağlıklı gebelikler olur aynıyms haftamizda
Ah inşallahAmin inşallah tek umudumuz bu inşallah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin Allah
Merhaba bbebde gonalF kullandım sonra ovitrella bugün 7 günüm iğneden. Her saat idrarım geliyo sizdede olmuşmuydu böyleSizi çok iyi anlıyorum bizim de 2 yıldır doğal yolla olmadı eşimde hareketsizlik vardı 6 aydır vitaminler ilaçlar kullandı ben de geçen ay kist oluşmuştu doktor bu ay çatlatma iğnesi kararı aldı ben umutsuzdum bu kadar ağrı sadece adetim belirtisidir diyordum ama idrar testi hep yaptm ve kiste bağlı pozitif falan yazan çok oluyordu ben de kan vereyim dedim 600 lerde çıktı 3 gün gecikmeyle rabbim size de müjdesini versin sizi çok iyi anlıyorum siz kan vermediniz mi
Merhabalar bende ilk defa bu ay çatlatma iğnesi yaptırdım bugün bir hafta oluyor gecenhafta cumartesi günü saat akşam 10 da vurundum sol bacak ağrısı yaptı bugünde bel ağrım var ve sağ kasigimda batmalar oluyor arada ne zaman kan testi vereyim sizce evde erken gebelik testim ve ovulasyon testim var şuan yapmalı mıyım acabaDoktorum çok iyi sağolsun ben birdaha kan vermedim dün doktora gittim 5 haftalık bebişimizi gördük çok şükür çatlatma iğnesiyle olduğu için folik asit ve düşük önleyici ilaç verdi bir sıkıntın yok ama iğneyle olduğu için önlem alalım dedi
Merhaba sonucunuz nedir acabaa test yaptınız mıMerhabalar bende ilk defa bu ay çatlatma iğnesi yaptırdım bugün bir hafta oluyor gecenhafta cumartesi günü saat akşam 10 da vurundum sol bacak ağrısı yaptı bugünde bel ağrım var ve sağ kasigimda batmalar oluyor arada ne zaman kan testi vereyim sizce evde erken gebelik testim ve ovulasyon testim var şuan yapmalı mıyım acaba