Gonalf ve Ovitrelle 6. günde kasık ağrısı gebelik mi?

Gebelik mi?

• Evet

OY: 1 50,0%
  • Hayır

OY: 1 50,0%

• Ankete Katılan
    2

yavuzedz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2023
4
2
34
merhaba kızlar. 2 yıldır evliyim, çocuk istiyoruz. 2 defa yumurta geliştirme ve çatlatma tedavisi gördüm. İlkinde yumurtam çatladı, döllenmedi. İkincisinde çatlamadı, 6 buçuk cm kist oldu. İlaç kullanmadan 3 ayda kendiliğinden gitti. Fakat o ay yaşadığım kasık ağrılarını bir ben bilirim bir Allah bilir. Hapşırmak, öksürmek, gülmek bile işkenceydi.
Şimdi tekrar doktor değiştirerek devam ediyorum. Gonal f 300 ve Ovitrelle kullandım. 3 yumurtam oluştu. 12 nisanda çatlatma iğnesini vurdum. Bugün tam bir hafta oldu. Kasıklarımda tekrar bir ağrı başladı. Merak ediyorum, hamile kalanlarda da böyle bir ağrı görülüyor mu? Yoksa yine kistim mi oluşuyor?

Merhaba sonucunuz ne oldu acaba

Merhaba sonucunuz ne oldu acaba
Merhabalar. Doktora gittim. Oluşan üç yumurta da çatlamış çok şükür. Kist oluşmamış bu sefer. 29’unda test yapmamı söyledi. Şimdilik bekliyorum. Kasık ağrım arttı, sol bacağıma vuran ağrılar da eklendi üzerine. Umut ediyorum bu ay güzel haberler alırız

Merhabalar. İnşallah güzel haber alırsınız . 1 gün arayla çatlatma iğnesi yaptırmışız bende 11 Nisan'da vuruldum. Tuhaf bir şekilde kasık ağrım var. Sizde son durum nedir?

Bende aynı şekilde ilk kez iğne oldum iğnenin 13. Gunundeyim 3 4 gündür kasık ağrım var göğüslerimde de hassasiyet var ve sağ bacağımda bir ağrı vardı her gün artıyor .. 2 gün sonra doktora gidicem ama sabırsızlanıyorum acaba adet belirtisi mi yoksa gebelik mi? Sizlerinde sonuçlarını merak ediyorum insallah olumlu dur. Yada kızlar bu iğnenin de yan etkisi olabilir çoğu kişi de duydum bunu ama sonucunu söyleyen yok henüz

Merhaba, direk kan testi mi yaptırcaksınız.

Merhaba, direk kan testi mi yaptırcaksınız.
Evet doktor o şekilde söyledi
Kızlar bugün test yaptım gebelik yoktu bu kasık ve bacak ağrısı iğnenin yan etkisi falan olmalı umutlanmayın diye söylüyorum ben hem umutlandım hemde üzüldüm(

Merhaba yeniyim ben burda sizinle paylaşmak istedim 2 yıldır evliyim benimde çocuğum olmadı her ay hayal kırıklığı klomen falan kullandım geçen sene çatlatma iğnesi oldum yine tutmadı bende ara verdim sonra Bi doktor çıktı karşıma daha yeni yumurtalıklarımı iltihap sarmış ve ben bu iltihabı bütün doktorlarıma söyledim idrar yollarım iltihaplıydıı çünkü 3. Doktorum bu ve böyle bi sorun olduğunu diğer doktorların bunu nasıl görmediğine şaşırdı tedavime başladı geçen ay çatlatma iğnesi vurdum 2tane ben iğne etkisi olduğunu bilmiyordum hamileyim sandım coştum biri söyledi banada baya araştırdım bu sırada 6.gün test pozitifti doktorum kan testi yaptır dedi 8.4 çıktı sonra perşembe yine git dedi 16.96 çıktı hergün test yaptım hep pozitif adetime 2 gün kala falan bugün yine test yaptım koyulaşmaya başladı kan testi verdim 1saat sonra çıkcak bugün 15. Gün heralde etkisi gitmiştir ama doktorumda böyle birşey olmadığını söyledi tüp bebek tedavisi olanlarda yalancı pozitif çıkar dedi

Merhaba sonucunuz çıktımı bnmde bugün 15.günüm test yapmaya korkuyorum

Merhaba sonucunuz çıktımı bnmde bugün 15.günüm test yapmaya korkuyorum
Evet çıktı 269.71 çıkmış eşim almıştı hastaneden umudunu kaybetme ben her ayı ağlayarak geçirdim o tek çizgiyi görmek çok kötü evde test yapmış mıydınız ... bursada yaşayan varsa eğer doktorum Dilek Doğan Baş araştırabilirsiniz ve çoğu kadının sorununu çözmüş benimde hiç umudum yoktu

Hayır 11.gün evde kaset test yaptım negatifti bugün 15.gün yarın sabah evde bi test yapmayı düşünüyorum inşallah çıkar bu üçüncü iğnem

Hayır 11.gün evde kaset test yaptım negatifti bugün 15.gün yarın sabah evde bi test yapmayı düşünüyorum inşallah çıkar bu üçüncü iğnem
İnşallah pozitif görürsün umudunu kaybetme yaptığında yazarsın merak ettim bazen teste negatif kanda pozitif olabiliyormuş burdan okuduğum kadarıyla kan testi daha iyi

İnşallah pozitif görürsün umudunu kaybetme yaptığında yazarsın merak ettim bazen teste negatif kanda pozitif olabiliyormuş burdan okuduğum kadarıyla kan testi daha iyi
Ewt 11.gün yaptığım zmn iğnenin etkisi gitmiş inşallah tekrar yükselmiştir yarin 16.gün bir gün gecikmiş oluyor sizin kaç gün gecikmeniz vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…