• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gonalf+ovitrelle kullanip asilama yaptiranlar..

portakal_kokusu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2016
70
19
3
36
Merhaba arkadaslar,
Adetimin 2. gununde (22Aralik) itibaren gunde 75ui gonalf igne kullandim bugun ovitrelle catlatma ignesini vuracagim ve 3 Ocakta asilamam yapilacak. Gelismeleri sizlerle paylasacagim...

Son düzenleme:
Pko hastasiyim ve 2 tane yumurtam olusmus. 1 ocakta catlatma ignemi vurdum. Suan icin agri ve benzeri birsey hissetmiyorum. Bilgilendirmeye devam edecegim...sali gununu bekliyorum...

Pko hastasiyim ve 2 tane yumurtam olusmus. 1 ocakta catlatma ignemi vurdum. Suan icin agri ve benzeri birsey hissetmiyorum. Bilgilendirmeye devam edecegim...sali gununu bekliyorum...
Klomen kullandiniz mi? Bende de pko var ve klomen hic bi ise yaramadi. 3 ay bekleyip igne tedavisine gececegim.

Konuyu takipteyim...

Bugun asilama yapildi fakat talihsizlikler ust usteydi. Esim sperm ornegi verdi sperm gozukmedi ve acik tese operasyonu gecirmek zorunda kaldi. Bu ameliyat sayesinde yumurtaliklarindaki spermler toplandi asilama icin kullanildi geri kalan ise donduruldu. Zor bir gundu. 15 gun boyunca yasadiklarimi gun gun buraya not alicam.

Biliyorum ama ben klomen kullandim bi ise yaramadi dedigim gibi. Doktor igne tedavisine baslayalim dedi. Yani igneyle yumurtalari gelistirmeye calisicaz. Eger yine hamile kalamazsam igneyle beraber asilama da yapilacak.
Soyle soyleyim canim igne tedavisi yaptiriyosun yumurtalar gelisiyor. Sonra yumurta catlatma ignesi vuruluyor. Eger asilama istersen ona gore istemezsen sizin icin iliski zamani belirleniyor. Ben ilk defa igne kullandim ve kendi istegimle asilama yaptirmak istedim. Bu eslere kalmis islem kolay fakat esler icin skntili bi surec oluyor. Sperm ornegi vermek felan. Sana tavsitem sudur sen igne tedavisi olurken esin icinde sperm sayimi yaptirmaniz bizler bukadar tedavi olurken esler ne durumda hic bilmiyoruz benim bugun yasadiklarima dayanarak konusuyorum. Bazen sperm azligindan normal yolla hamile kalmak zor oluyor. Hakkimizda hayirlisi olsun.

1. GUNUM

Evet herseye ragmen Allahin izni ile asilamamiz yapildi. Beklenmedik seylerle karsi karsiya kaldik. Hayirlisi. Asilama sonunda kasiklarimda hafif derece agrim oldu. Genellikle yatarak dinlenmeye calistim. Tabi evli bir bayan ne kadar yatabilirse. Bugunluk boyle gecti. Herseyin hayirlisi. Beklemedeyim

Soyle soyleyim canim igne tedavisi yaptiriyosun yumurtalar gelisiyor. Sonra yumurta catlatma ignesi vuruluyor. Eger asilama istersen ona gore istemezsen sizin icin iliski zamani belirleniyor. Ben ilk defa igne kullandim ve kendi istegimle asilama yaptirmak istedim. Bu eslere kalmis islem kolay fakat esler icin skntili bi surec oluyor. Sperm ornegi vermek felan. Sana tavsitem sudur sen igne tedavisi olurken esin icinde sperm sayimi yaptirmaniz bizler bukadar tedavi olurken esler ne durumda hic bilmiyoruz benim bugun yasadiklarima dayanarak konusuyorum. Bazen sperm azligindan normal yolla hamile kalmak zor oluyor. Hakkimizda hayirlisi olsun.
Amin insallah. Zaten benim doktorum esimden de sperm testi istedi onu da yaptiricaz. Insallah onda bi sıkıntı cikmaz ya.

Cevaplariniz icin tesekkur ederim. Rabbim herseyin hayirlisini versin.

3.GUNUM
Bugun hafif karin alti agrimasi,karinda sislik ve kabizlik vardi. Onun haricinde baska skntilarim olmadi cok sukur merakla beklemedeyim.

3.GUNUM
Bugun hafif karin alti agrimasi,karinda sislik ve kabizlik vardi. Onun haricinde baska skntilarim olmadi cok sukur merakla beklemedeyim.
4-5. GUNUM
Hersey normaldi hissettigim bir sey olmadi.

6. GUNUM
Bugun ise goguslerimde sanci hareket ettikce wc ye girdigimde hafif kramplar hissetmeye basladim. İnşallah herseyin hayirlisi beklemedeyim.

9. GUNUM

Bugun idrar testi yaptim ve ikinci cizgi silik cikti. Cuma gunu kan testi yaptircam bakalim hayirlisi. Belirtiler ayni devam. Gogus agrilari kasik batmalari ve agrisi akinti.

Ben de merak ettim canim tuttu mu aşılaman

Bende bugun ikinci asilama icin basladim igneye birinci asilamam tuttu ama dusuk oldu maalesef. Benim polikistikoverim var esimdede biraz da olsa sperm sıkıntısı var. Bu doktor hic umitli konusmadı bugun tup bebek yaptırın dedi cok morelimi bozdu bizde bi keren daha deneyelim dedik. Insallah bu tutar ve devam eder hamilelik. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.

Back