• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gonalf 450 Almak Istiyorum

cunos

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
20 Mart 2008
74
0
86
İstanbul
Iyi Gunler
Elinde Tedaviden Kalan Ve Ilac Vermek Isteyen Varsa Almak Isterim.(son Kullanma Tarihi Ve Buzdolabinda Saklama Kosullari Onemli)
Tesekkurler

canım bende gonal-f 1050 var onunla aynı zaten sadece bunun içinde daha çok var yinede bi sor

darkınlıfe yurtdısına bıle kan ve numune ilac tasıyabılıyor kurye fırmaları..
ece bebek tesekkurler ılgıne dr uma soracagım .arkadaslar halen talebım gecerlı eger gonal f-450 elınızde varsa almak ısterım tesekkurler

darkınlıfe yurtdısına bıle kan ve numune ilac tasıyabılıyor kurye fırmaları..
ece bebek tesekkurler ılgıne dr uma soracagım .arkadaslar halen talebım gecerlı eger gonal f-450 elınızde varsa almak ısterım tesekkurler

.......................................

Son düzenleme:
darkinlife tesekkurler dr uma ulasamadim soracagim cunku gonalf-450 kullanmistim.gonalf-450 gerekiyor bana. .eger icerikleri ayni al derse en gec yarin sana cevap verecegim.tesekkurler ilgine

darkinlife tesekkurler dr uma ulasamadim soracagim cunku gonalf-450 kullanmistim.gonalf-450 gerekiyor bana. .eger icerikleri ayni al derse en gec yarin sana cevap verecegim.tesekkurler ilgine

ecebebek darkınlıfe ılacı almak ıstıyorum son kullanma tarıhlerı nedır acaba?
tesekkurler ıkınızede

merhaba esinesinti ilaci alamk isterim.eskiden ozel mesaj atabılıyordum ama simdi atamiyorum.msn adresimi yazarim oradan mesajlasabılırız ıstersen sende hesap numarasını verırsen hemen yatırabılırım ucretını.son kullanma tarıhı nedır ılgıne tesekkurler

Iyi Gunler
Elinde Tedaviden Kalan Ve Ilac Vermek Isteyen Varsa Almak Isterim.(son Kullanma Tarihi Ve Buzdolabinda Saklama Kosullari Onemli)
Tesekkurler

merhaba canım bizimde elimizde kalan gonal_f 450 var kullanıma hazır olandan içinde ne kadar kaldı bilmiyorum ama eğer işine yararsa gönderebilirim paraya falanda gerek yok dolapda duruyor zaten işine yararsa sevinirim (elimizde kalan o ilaçdan 3tane 75 lik doz yaptık)

merhaba canım bizimde elimizde kalan gonal_f 450 var kullanıma hazır olandan içinde ne kadar kaldı bilmiyorum ama eğer işine yararsa gönderebilirim paraya falanda gerek yok dolapda duruyor zaten işine yararsa sevinirim (elimizde kalan o ilaçdan 3tane 75 lik doz yaptık)

Kızlar açık yani daha önce kullanılan bir ilaç(Ne kadar kullanıldığı önemli değil) 28 gün sonra ömrünü tamamlıyor.Son kullanma tarihi ne olursa olsun.

İlacın prospektüsünü okursanız tam olarak kaç gün olduğunu görürsünüz.Benim aklımda 28 gün diye kalmış.

Honeybaby ciğim senin ilaç açıkmış.Prospektüsten açıp okuyup yazarsan herkes bilgi sahibi olur.

Bendeki ilaçlar açılmamış,o nedenle prospektüsünü çıkaramam şimdi.

darkinlife canımcığım
haklıymışsın:mymeka: şimdi baktım 28 günmüş kusura bakmayın bilmiyordum sayenizde öğrenmiş olduma.s

darkinlife canımcığım
haklıymışsın:mymeka: şimdi baktım 28 günmüş kusura bakmayın bilmiyordum sayenizde öğrenmiş olduma.s

Rica ederim canım, benimde açık bir gonal f 900 uı vardı onu okumuştum bir sonraki tedavimde kullanabilirmiyim diye anca yetişiyordu.
Ama o aşılamam hiç olmadı çok şükür.Bende o yarım iğneyi hatıra olarak saklamaya karar verdim :))

selam msn ıme ekledım senı ..evet sıgortadan yararlanamıyorum bu nedenle talep edıyorum..msn den yazısırız tesekkurler

merhaba esinesinti ilaci alamk isterim.eskiden ozel mesaj atabılıyordum ama simdi atamiyorum.msn adresimi yazarim oradan mesajlasabılırız ıstersen sende hesap numarasını verırsen hemen yatırabılırım ucretını.son kullanma tarıhı nedır ılgıne tesekkurler

Canım ben senin özeline telefonumu yazıyorum.ben 6 haftalık hamileyim ilaç yeni yani.son kullanma tarihi 2009 un 8. ayı.ararsan yollarım.

Back