- 25 Aralık 2023
- 142
- 58
- 29
Ekledim istersen bir göster normal değil şikayet edicem diyin bunun doktorla alakali bir durum yok sonuçta tamamen hastanenin onemsemeyisi. Zaten bu aşılama veya tüp bebek tedavisi araştırma hastanelerinde resmi bir şey. Fiyatlar aynı olması gerekir.Evet ama anlayan yok işte herkesin maddi olarak canı burnunda zaten
Doktorun istediğine bağlıymış ben anlamadım. Şikayet edicem diyemem çünkü tek doktor ve baska alternatifi yok maalesef ki mecburumEkledim istersen bir göster normal değil şikayet edicem diyin bunun doktorla alakali bir durum yok sonuçta tamamen hastanenin onemsemeyisi. Zaten bu aşılama veya tüp bebek tedavisi araştırma hastanelerinde resmi bir şey. Fiyatlar aynı olması gerekir.
Valla hak mı bu şimdi yani Allah'ım yaDoktorun istediğine bağlıymış ben anlamadım. Şikayet edicem diyemem çünkü tek doktor ve baska alternatifi yok maalesef ki mecburum
İşte canım bin bir emekle uğraşıyoruz böyle şeyler olunca insanın modu düşüyor bak sen 900 lük olanı bin küsüre almışsın yanlış hatırlamıyorsam ben gittim dün bi kutuya 3.800 verdim 3. Kutu buValla hak mı bu şimdi yani Allah'ım ya
Valla çok zor bir süreç Allah yardım etsin bende dün hastalandim ateşim çıkdi 38.bucuga mafoldum bir şey de bilmiyorum yapamadım öluyorum baş agrisindan salgına yakalanmisim. Kontrol de yarın sabah sabredim dedim bende artık hastaneyi aradım kesinlikle ağır ilaç kullanma vs dediler gittiğinde de belirt tedavi aldığını sana gebeymis gibi ilaç versinler dediler. Ne enteresan işte ama sabır napalim bizim de sınavımız bu demekkiİşte canım bin bir emekle uğraşıyoruz böyle şeyler olunca insanın modu düşüyor bak sen 900 lük olanı bin küsüre almışsın yanlış hatırlamıyorsam ben gittim dün bi kutuya 3.800 verdim 3. Kutu bu
Canım bende aynıyım 1 ay oldu iyileşemiyorum heryerim dökülüyor resmenValla çok zor bir süreç Allah yardım etsin bende dün hastalandim ateşim çıkdi 38.bucuga mafoldum bir şey de bilmiyorum yapamadım öluyorum baş agrisindan salgına yakalanmisim. Kontrol de yarın sabah sabredim dedim bende artık hastaneyi aradım kesinlikle ağır ilaç kullanma vs dediler gittiğinde de belirt tedavi aldığını sana gebeymis gibi ilaç versinler dediler. Ne enteresan işte ama sabır napalim bizim de sınavımız bu demekki
Teşekkür ediyorum sizinde inşallahUmarım 37,5 la gelişim gösterir ben 5 gün vurdum gelişim göstermedi 6 gün 50 vurdum yine olmadı sımdı 75 vuruyorum salı gidicem bu doz ayarlamasında doktor faktörü çok önemli umarım gönlünüze göre olur herşey
Bol bol dinlen pazartesi günü görüşelim tekrar dedi. 550 doz kullandım. Bugün 50 yarın ve diğer gün 75 kullan zaten ignen bitiyor dedi pazartesi bakalım dedi ama salı günü ile aynıymış buyumemis 10 mm hala ama canını sıkma sakın olur böyle dedi. Allah hayırlısını nasip etsin inşallah pazartesi güzel şeyler olurCanım bende aynıyım 1 ay oldu iyileşemiyorum heryerim dökülüyor resmensana da geçmiş olsun dedikleri gibi ilaç kullanma özellikle ağrı kesici onlar yumurtalamayı engelliyor doktorlar söylüyor bende de baş ağrısı var yumurtalamadan kaynaklı kesin. Sabır et az kaldı yarın doktorun sana daha doğru bir bilgi verecektir tekrardan geçmiş olsun ıhlamur filan iç bol bol birde kekikle gargara iyi geliyor diyorlar onu araştır belki sifa olur
Ben toplam 1.125 doz kullandım ama yumurta boyutumu söylemedi doktor sadece büyümeye başlamış dedi bugün 2 den sonra gidicem sorucam eğer olumlu olursa kaç tane var en önemlisi bu aşılama iptal olmamasıBol bol dinlen pazartesi günü görüşelim tekrar dedi. 550 doz kullandım. Bugün 50 yarın ve diğer gün 75 kullan zaten ignen bitiyor dedi pazartesi bakalım dedi ama salı günü ile aynıymış buyumemis 10 mm hala ama canını sıkma sakın olur böyle dedi. Allah hayırlısını nasip etsin inşallah pazartesi güzel şeyler olurbağışıklığım düştü iki günde anlamadım grip etki etmez dedi ama bilmiyorum nasıl iyilesecegim hafif üzüldüm acikcasi
Çok teşekkür ederimBen toplam 1.125 doz kullandım ama yumurta boyutumu söylemedi doktor sadece büyümeye başlamış dedi bugün 2 den sonra gidicem sorucam eğer olumlu olursa kaç tane var en önemlisi bu aşılama iptal olmamasıdozu yükseltmiş iyi olmuş bi yerden sonra yükseltmesi gerekiyor yoksa büyümüyormuş sizin doktorunuzda bilinçli gidiyor bu cok güzel bir inşallah hayırlısıyla büyür grip etki etmez ama bağışıklığınızı güçlendirin ben her gün kefir tüketiyorum actıvıa probiyotik yiyorum ev yoğurdu az az turşu sizde deneyin Allah şifa versin bu süreçte enfeksiyon kapmasaydınız cok daha iyi olurdu ama bizim elimizde olan bir sey değil bende cok kötü değilim ama mikrobu atamadığımın farkındayım üzülmeyin ıhlamur filan tüketin c vitamini alın canınızı sıkmayın stresten üzüntüden yumurtalıklarınız büyümez en cok bu etkiliyor aslında büyümemesini
Bende öyle sağlıklı olsun diye ne yiyip içiceğimi şaşırdımÇok teşekkür ederimbakalım nasip kısmet kullanım bakım pazartesi nasıl olacak.bende kefir çorba ağırlık protein ağırlıkli şeyler tüketiyorum meyve aldım bugün onları yıyim bol bol siz naptınız doktora gitcekdiniz nasıl geçti
Çok iyi az kalmış bu hafta yaparlar asılama inşallah.Bende öyle sağlıklı olsun diye ne yiyip içiceğimi şaşırdımgittim 2 yumurtam büyümüş çok şükür biri sağda 12 mm biri solda 14 rahim duvarı 9 dedi pazartesi tekrar gideceğim aynı doz vurucagım
İnsallah aminÇok iyi az kalmış bu hafta yaparlar asılama inşallah.Benim de kaç oldu acaba inşallah buyumustur biraz keyfim kacdi ama olsun napalim hayırlısı Allah'tan. Ya ben şey soracağım bana cinsellikle alakalı bı yasak felan konusu geçmedi sana bişi dediler mi
Ay çok teşekkür ederim su serptiniz vallahi sabah kontrolum var bakalım ne diyecekler insallahh devamı gelir bu haberin rabbim utandirmasin çok umutluyum gelişme var diye hissediyorumİnsallah aminbüyüyordur sizinkilerde benimkiler 18 gün büyümedi ki sonradan büyümeye başladı sızınkı bastan beri yanıt veriyor tedaviye yok demediler gonal f kullanırken tüp bebekte yasak ama aşılamada böyle bir sey yok sanırım yani bir sey demediler
Benimde öyle sabah kontrole gideceğim bir aksilik olmazsa bu hafta aşılamam yapılacakAy çok teşekkür ederim su serptiniz vallahi sabah kontrolum var bakalım ne diyecekler insallahh devamı gelir bu haberin rabbim utandirmasin çok umutluyum gelişme var diye hissediyorumsabah ogrrenecegim bakalım
Yazdım diye hatırlıyorum ama bilemedim salı günü rahim duvarı 5 di yumurtamin biri 10 diğeri de 8 ydi sanırim cuma günü aynı dedi pek bişi demedi yarın kaç olmuş bakalımBenimde öyle sabah kontrole gideceğim bir aksilik olmazsa bu hafta aşılamam yapılacaksizde sorun kaç mm rahim duvarınızı da yumurtalarınızı da kaç tane filan hepsini öğrenin bende merak ediyorum hayırlo haberler verirsiniz inşallah
Her gün değişiyor canım hepsi her kontrolde belki geriden gelem yumurtan vardır belli olmıyor hayırlı haberler al inşallah en önemlisi buYazdım diye hatırlıyorum ama bilemedim salı günü rahim duvarı 5 di yumurtamin biri 10 diğeri de 8 ydi sanırim cuma günü aynı dedi pek bişi demedi yarın kaç olmuş bakalım
Ters köşe yaptı benimkiler galiba yaHer gün değişiyor canım hepsi her kontrolde belki geriden gelem yumurtan vardır belli olmıyor hayırlı haberler al inşallah en önemlisi buşuan senın baya büyümüş olması lazım benim senden sonra başladı büyümeye çünkü hatta ben umutsuzdum büyümücek diye düşünüyordum senin maşallahın vardı
Yok öyle düşünme bana da doktor aşılama bu hafta filan demedi ben kendi kendime söyleniyorumTers köşe yaptı benimkiler galiba yaolsun olsun inşallah aşilama günün belli olur da sen de aşılama gününün haberini verirsin yarın bende büyümüş diye yazarım
AA öyle mi bakarım tabi kii. Valla ananas yedim greyfurt yedim muz yedim daha ne yapım bilemedimYok öyle düşünme bana da doktor aşılama bu hafta filan demedi ben kendi kendime söyleniyorumbence seninki de büyüyor belki yarın aşılama gününğ söylüyecek ama benim sana nazicane bi tavsiyem olacak nar suyu iç içebilirsen rahim duvarını kalınlaştırmak için eğer aşılama yapılır döllenirse rahim duvarın kalın olması daha iyi tutunabilmesi için tabi ben öyle okudum araştırdım bilemem yanlısta yönlendirme yapmak istemem hatta sayfada da bunu yaşayan arkadaşlar oldu yeterli kalınlıkta olmuyor ve doktorlar cok önemsemiyor diye yazmışlardı ondan tutmadığını düşünüyorlardı bi araştır derim belki faydası olur belki yeterli onu da bilmiyorum