Gonal f- yumurtlama dönemi- hamilelik belirtileri

Bende açıkçası beklemiyordum ama Allah'a inanıyorum ikimizinde diğer bekleyen herkesin Allah yüzünü güldürür. Cidden çok zor bir durumm hep aştım tamam diyip yenilme duygusu çok kötü ama şimdi kıpır kıpır olmalıyız her şey Allah'tan insalalh eşinde bol bol meyve ceviz fındık tuketsin o ara Allahim inşallah gönlümüze göre nasibimizi verir

Yaaa üzüldüm inşallah olur olsun kendini üzme ama bence dinlenmelisin olgunlastiracak biseyler yiyelim. Ama şey benim aşilama kagidinda bılaşık bile yıkama diyor bu gibi işlerden kaçının diyor. aşılama sonrası demekki etkisi var yani bunların ki yazıyor
Yüksek yerlere uzanmak ağır kaldırmak gibi şeyler sakıncalı. Hergün bi tane avokado yiyebilirsen cok iyi gelecektir yumurta kaliten için birde incir tüketmelisin

Çoğul gebelik olabilir dedi ben de istemedim riske atmayalım bu ay doz yüksek oldu dedi. Zaten regl oldum adet döngümden bir hafta önce maalesef şimdi doktor değiştirdim diğer adet döngüsünde gideceğim 37.5 dan başlayacak 1 yıldır olmuyor çocuk.
Umarım 37,5 la gelişim gösterir ben 5 gün vurdum gelişim göstermedi 6 gün 50 vurdum yine olmadı sımdı 75 vuruyorum salı gidicem bu doz ayarlamasında doktor faktörü çok önemli umarım gönlünüze göre olur herşey

Umarım 37,5 la gelişim gösterir ben 5 gün vurdum gelişim göstermedi 6 gün 50 vurdum yine olmadı sımdı 75 vuruyorum salı gidicem bu doz ayarlamasında doktor faktörü çok önemli umarım gönlünüze göre olur herşey
Doğru söylüyorsun gerçekten doktor çok önemli. Ya dozu neye göre ayarliyorlar bilmiyorum ama ben çift olarak sizi olumlu gördüğüm için riske atmayalım 50 den yapalım dedi ilk kontrolde de iyi olduğu için bozmayalım 50 den devam edelim dedi. Olsun her şey Allah'tan salı günü gidelim ikimizinde yumurtalıkları gelişmiş seviyededir inşallah kalbini gönlünü rahat tut inanıyorum ben 🙏 hangi hastaneye gidiyorsun

Doğru söylüyorsun gerçekten doktor çok önemli. Ya dozu neye göre ayarliyorlar bilmiyorum ama ben çift olarak sizi olumlu gördüğüm için riske atmayalım 50 den yapalım dedi ilk kontrolde de iyi olduğu için bozmayalım 50 den devam edelim dedi. Olsun her şey Allah'tan salı günü gidelim ikimizinde yumurtalıkları gelişmiş seviyededir inşallah kalbini gönlünü rahat tut inanıyorum ben 🙏 hangi hastaneye gidiyorsun
Öyle herşey Allahtan 😊 inşallah amin 🤲🏻 dozu yumurtalıklarının vereceği tepkiye göre ayarlıyorlar az gelirse yükseltiyor cok gelirse azaltıyor canım. Ben üniversite hastanesine gidiyorum

Öyle herşey Allahtan 😊 inşallah amin 🤲🏻 dozu yumurtalıklarının vereceği tepkiye göre ayarlıyorlar az gelirse yükseltiyor cok gelirse azaltıyor canım. Ben üniversite hastanesine gidiyorum
Merhaba nasıl sonuçların. Cuma tekrar gidicem ben iyiymiş ama şuanda şükürler olsun. Bende araştırmaya gidiyorum 🥹

Büyümeye başlamış 🥰 cuma tekrar çağırdı 87,5 yaptı dozuda
Ohhh çok şükür 😍 çok sevindim benimde öyle ama aynı dozdan devam edelim dedi bana çoğul gebelik vs. olmasın beklenmedik ekstra bir şey olmasın diye dedi valla. Bir sürü şey dedi de heyecandan anlamadım 😂 şikayetin yok mu dedi ağrım oluyor dedim niye söylemiyorsun diyor dedim sabrediyorum hocam 🥹 gülüyor 😂😂

Bende 11 gündür vuruluyorum hiç yumurtam büyümedi 🥺
5 gün 37,5
6 gün 50 vurdum gelişim olmadı maalesef aşılama olucaktı salıya kadar 75,5 vurulucam belki o zamana büyür büyümezse harelde doktor tedavisiyi iptal edecek 😥
Korkmayın iptal etmez benim 22 günde anca büyüdü 21 RE kadar o kadar inat ettiki yumurta birde benim 75 le bile zor büyümesi 122 miydi neydi bir iki kezde o civarda vudundum 21 de 18 mm re oldu 22 de çatladı bu kadar hormonla tutmaz dedim saldım ama tuttu 🌸 inşallah sizinde tutar 11 gün daha çok erken bana doktorlar büyüme yok dedi dedi aktif yumurta yok diye 18 gün dediler şu kadar mm re yumurta Var 20 de 16 oldu 21 de 18 oldu 22 de aşılama oldu sizinde zamanla büyür inatçı yumurtalar malesef geç büyüyor ilk asilamada 16 günde büyüdü 17 de aşılama olmuştum ikincide büyümek bilmemisti ama ikincide tuttu🌸inşallah sizde güzel sonuclar alirsinuz

Ohhh çok şükür 😍 çok sevindim benimde öyle ama aynı dozdan devam edelim dedi bana çoğul gebelik vs. olmasın beklenmedik ekstra bir şey olmasın diye dedi valla. Bir sürü şey dedi de heyecandan anlamadım 😂 şikayetin yok mu dedi ağrım oluyor dedim niye söylemiyorsun diyor dedim sabrediyorum hocam 🥹 gülüyor 😂😂
Aynen çok şükür sonunda büyümeye başlamıs 🥰 işte bende ondan korkuyorum benım yüksek dozda vurulursa hepsinin büyümesi cok olası ondan doktor da korkuyor 😀 doktor çok önemli ya ben nasıl soyunup nasıl giyiniyorum bilmiyorum 2 dakika sürmüyor muane direk baskasını alıyor doktor ben giyinirken ondan konuşma fırsatım olmuyor

Korkmayın iptal etmez benim 22 günde anca büyüdü 21 RE kadar o kadar inat ettiki yumurta birde benim 75 le bile zor büyümesi 122 miydi neydi bir iki kezde o civarda vudundum 21 de 18 mm re oldu 22 de çatladı bu kadar hormonla tutmaz dedim saldım ama tuttu 🌸 inşallah sizinde tutar 11 gün daha çok erken bana doktorlar büyüme yok dedi dedi aktif yumurta yok diye 18 gün dediler şu kadar mm re yumurta Var 20 de 16 oldu 21 de 18 oldu 22 de aşılama oldu sizinde zamanla büyür inatçı yumurtalar malesef geç büyüyor ilk asilamada 16 günde büyüdü 17 de aşılama olmuştum ikincide büyümek bilmemisti ama ikincide tuttu🌸inşallah sizde güzel sonuclar alirsinuz
Maşallah 🧿 içime su serptiniz Allahta sizin yüreğinizi su serpsin inşallah ❤️ benim bugün 18. Gün iğne vurduğum ancak büyümeye başlamışlar ondan cok umutsuzdum genelde hemen büyüyor yada tedaviye cevap vermiyor diye biliyorum ama öyle değilmiş demek ki 🥰
Allah analı babalı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah sizlere de hayırlı evlat olsun size ❤️ darısı bizlerin başına 🥰 çok yıpratıcı sabırla duayla geçiyor umarım sonunda sizin gibi bende güzel şeyler yazabilirim buraya

X