Ah ah kadın olmak ne zor çok kilolu değilsin istersen biraz daha verebilirsin canim kılo doktorum sen zayıf olduğun için çok şanslısın demişti zayıf olmak adeti düzenli gelmesini saglarmis yani ne kadar zayıf o kadar iyi bir tane doktor dinledim internetten zaten ay sonu agliyacaksiniz ama hangi konuda aglayacagimiz size kalmış ya yemek yemedim aç kaldım diye agliyacaksiniz yada gebe kalamadim diye bu söz çok doğru varsinki kola icmiyelim ekmek yemiyelim şekerli hazır gıdalar tuketmeyelim aç kalalım bebeğimizEvet öyleymiş doğru söylüyorsun. Bende 1.66 boyum kilom 80
Ya aslında denedim 15 gün flan ama bende işe yaramadi galiba adetin 28.gunden 32.gune kadar lekeli geldi zaten önceden de boyleydi günü günune gelirmiki diye bekledim ama öyle olmadı canim bende galiba işe yaramadıHayıt tohumu var duydun mu hiç bilmiyorum. Onu kullan. Adeti düzenliyor kadın hastalığa birebir. Ben onu kullanırken hiç söktürücü falan kullanmıyorum. Tam gününde ve normal şekilde adet görüyorum. Doktorumda tavsiye etti. Hamile kalsan bile çocuğa zararı olmuyor. Aksine rahim duvarını kalınlaştırıyor. Kullananları çoğu hamile kalıyor