• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gonal f kullanan varmı

Bende bugun basladim yumurtaliklari gebeli ge hazir liyor mus oyke dedi doktor ama tam emin degilim sanirim allah yardimcimiz olsun sabir la bekliyoryz sonucu bir de bu ilaci kullanio da gebe kalan var mi acaba

Rabbim sabrımızın karşılığını kucağımıza bebeğimizle verir inşallah kardeşim.. ben ilk defa kullanıcam hiç bilgim yok heyecanla bekliyorum

arkadaşlar ben bu ay gonal f başlıcam aranızda kullanıpda hamile kalan varmı
Merhaba benim arkadaşım geçen ay kullandı suan hamile olduğunu öğrendi darısı inşallah bana ben klomen kullanıyorum suan bundan sonra inşallah bende iğneye gececem inşallah sende olursun iyi haberler alırsın inşallah

Dalolim Canim Mrb Yazini Okudumda Bende Başlicam Galiba önümüzdeki Ay Gonal F Ye Dr Um Biraz Pahali Dedi.ne Kadar üreti.etkili Bi Iğnemi Gerçekten. Bide Benim Tüp Bebek Ya Da Aşilama Diil Normalyolla Olcak Canim Bilgi Verirsen çok Sevinirim.
Canim eski gönderin ama litfen yardım et bende gonal f normal yoldan beklicez senin oldumu bu sekilde

bende en sonunda hamile kalabildim 4 yıl boyunca uğraştık ama olmadı bazı doktorlar yumurtlaman yok dedi eşin yetersiz dedi vs vs yine ne varsa ssk hastanesinde var tahliller yapıldı zorda olsa rapor çıkarıldı ve doktor bana gonal f kullanmamı ve çatlatma iğesini vurdu ve şuanda 2,5 aylık hamileyim burda sizleri sessizce takip ediyordum kiminiz ağlarken bende ağladım sizler sevinirken bende sevindim ve şimdi bu sevincimi sizlerle paylaşmak istiyorum rabbim herkese gönlüne göre versin inşaallah beim tattığım duyguların daha fazlasını sizlerde tadarsınız
İlk ay oldumu canim

Merhaba,

1 kutu gonal f ilacımız vardır.Ücretsiz olarak gelip Beylikdüzünden alabilirsiniz.Gerek kalmadı çok şükür.

1. Merhaba, SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE İLAÇ VE TIBBİ CİHAZ KURUMU'nun 14.10.2017 tarih ve 61762938 sayılı kararı gereği ilaç özellikle tüp bebek ilaçlarının satışı başlıkları sitenin kapanmasına kadar yol açabilecek ciddi bir sorun teşkil etmektedir. Tüp bebek ilaçları satış başlığının kapatılması keyfi bir karar olmayıp mahkeme kararına bağlı bir uygulamadır. Bu sebeple sitenin zarar görmemesi için bu uyarılara uymayan üyelerin (ilaç alıp satan) üyelikleri uyarısız kapatılabilceğini sizinle paylaşmalıyız. Lütfen bu uyarıyı dikkate alın !
    12:21 29 Kasım 2017 tarihli üye bilgilendirme bildirimi.

Back