• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gonal f kullanan varmı

arkadaşlar bende igneye yeni başladım.bu igneyi kullanıp hamile kalan varmı peki çoklu gebelik oranı çok fazla deniyo.çogul gebe kalan varmı.cevap verirseniz sevinirim.

slm eylül.evet puregonla gebe kalan bir arkadaşım var.bu gonal f ile aynı ilaç.polikistikti. 3 ay kullandı olmadı gebelik.sonraki ay yani kullanmadığı ay gebe kaldı.şimdi 11 aylık bir oğlu var.merak ettiğim. tedavi sonrası da yumurtaları mı düzenliyor bu ilaçlar.benim dr um öyle olduğunu söylüyor.sen de araştırır mısın. dr una sorup bana bilgi verebilir misin.çünkü bu ay gebelik yoksa ara verecek dr um.yani bu arada da gebe kalabilir miyiz.

arkadaşlar ben bu ay gonal f başlıcam aranızda kullanıpda hamile kalan varmı

mrhb bende kullandım gonal f az öncede çatlatma iğnesini yaptım inşallah salı günü yumurtalarım toplanacak 17 gün boyunca kullandım yüksek dozda hemde hamile kalmanın gonal f le ilgisi yok senin yumurtaların iyi çalışıyosa sonuç alırsın inşallah ama stres çok etkiliyo.

en önceki tedavimde çok stres yaptım hiç bi sonuç alamadık gonal fle birlikte orgalutran diye bi iğne daha veriliyo sanada verildimi acaba

kızlar ben yarın başlıcam inşallah iğnelere bana dua edin ne olur..

hadi inşallah olumlu sonuç alırsın bende çok kullandım ama bi türlü yumurta toplama işlemi bile gerçekleşmedi 4 kutu gonal f 10 tane de orgalutran kullandım bu defa ancak istenilen büyüklüğe geldi inşallah sizde benim gibi olmazsınız.Ben aslında herkese sorum olucak her gün gidiyorum ben hergün e_2 alınıyo sizden de alıyolarmı dozu ona göre ayarlıyolar çünkü

slm arkadaşlar ben gonal-f adlı iğneyi 4 gündür kullanıyorum göbekten vuruluyorum hergün aynı saatte 37.5 ml oluyo bana dr öyle dedi 3ay gonophene kullandım gayet iyi sonuç vermiş buay ilk ve son olarak iğneleri kullancam dr bu iğnelerle şansın çok yüksek dedi inş tek seferde tutar :1no2: benim iğneler 2milyardı raporla 180e aldık:çok üzgünüm: sadecegonal-fle bitmiyo 7gün onu vurulduktan sonra birde çatlatma iğnesi vurulacak allah hepimizin yardımcısı olsun:teselli:

slm arkadaşlar ben gonal-f adlı iğneyi 4 gündür kullanıyorum göbekten vuruluyorum hergün aynı saatte 37.5 ml oluyo bana dr öyle dedi 3ay gonophene kullandım gayet iyi sonuç vermiş buay ilk ve son olarak iğneleri kullancam dr bu iğnelerle şansın çok yüksek dedi inş tek seferde tutar :1no2: benim iğneler 2milyardı raporla 180e aldık:çok üzgünüm: sadecegonal-fle bitmiyo 7gün onu vurulduktan sonra birde çatlatma iğnesi vurulacak allah hepimizin yardımcısı olsun:teselli:

mrb aynı durumu bende yaşıyorum.gonal f kullanıyorum 37.5 iki gün sonrada ç.iğnesi vurulucm.bu benim ikinci çatlatmam olucak ilkinde olmadı.ben iğnelere para vermedim hastane kullanıcağım kadar verdi.peki papor nasıl alınıyor öğrenebilir miyim?herkes alabilyor mu?sana bol şanslar.

slm kizlar.....

11 gun boyunca gonal-f kullandim bende gobegimden
icsi tedavisi icin.
ve cok sukur su anda 16 haftalik hamisim..

merhaba kızlar ben 3 adet dönemi kullandım bu 4. olacak bu ay 3ündede bişey olmadı ilk kullandığımda prespektüsü okudum tedaviye de ilk başladığım ay ne korktum benimde çoğul gebelik başıma gelir diye ilk ay 3 tane 2.ay 12 tane yumurtam 3.ay 4 tane yumurta oluştu ama sonuç hüsran yumurtlarımmı çatlamıyor bilmiyorum (çatlatma iğnesine rağmen) ama iğne tedavisine tekrar başlıycağım zaman usg ye girdiğimde kist mist görünmüyordu çünkü çatlamayan yumurta kist olarak vücutta kalıyor yani bana gonal f dogal ilişki ile hamile kalmamı sağlamadı bende 4 yumurtlama takibimi aşılama ile bitiricem normal yoldan olmayacak anladım çünkü

gonal f tüp bebek tedavisi için değilmi, ben kullnadım şimdi hamileyim,

tebrik ederim seni,darısı başımıza.bende gonal f kullanıyorum ama tüp bebek için değil yumurta takibi görüyorum.yani gonalf i yumurtaların gelişmesi için kullanıyorum sonrada ç.iğnesi vurulıyorum.

slm ben gonal f kullanmaya başladım bu gün 3. iğnemi vurdum yarın kontrole gidicem uamrım yumurta sağda oluşur sizlerden bu iğnenin faydasını gören varmı?

mrh arkadasim ben de bu igneyi 4 ay kullandim ama sonuc yok simdi tup bebek deneyecegiz adetin 2 gunu basladim 2 gune bir kontrole gittim 14.gunu ovitrel vuruldum 36 saat sonra iliskiye girdik ama sonuc yok cok etkili bir ilac ALLAHyardimcin olsun canima.s.

mrh. arkadaşlar bu iğneye ben dün başladım.dr. um bana bunu 3 gün vurulmam gerektiğini söyledi.4. gün kontrole çağırdı.göbekten yapılıyor bu iğne.ama çok stres yapıyorum...stresin bana çok zararlı olacağını biliyorum ama elimde değil.inş.rabbim fazla uğraştırmaz.hayırlısıyla hamile kalırım.allah isteyen herkese versin...kullananlar yardımcı olursa sevinirim.. bu iğne tüp bebeğe. yada aşılamaya ön hazırlık değil galiba.yumurtayımı kaliteleştiriyor.???

bende kullandım ama kaliteli ve yeterli büyüklükte yumurta oluşmadı pkos hastasıyım. dr. tüp bebek yaptır dedi. sanırım tüp bebekte dozu artırıyorlar. inş. sizler sonuç alırsınız.

mrh. arkadaşlar bu iğneye ben dün başladım.dr. um bana bunu 3 gün vurulmam gerektiğini söyledi.4. gün kontrole çağırdı.göbekten yapılıyor bu iğne.ama çok stres yapıyorum...stresin bana çok zararlı olacağını biliyorum ama elimde değil.inş.rabbim fazla uğraştırmaz.hayırlısıyla hamile kalırım.allah isteyen herkese versin...kullananlar yardımcı olursa sevinirim.. bu iğne tüp bebeğe. yada aşılamaya ön hazırlık değil galiba.yumurtayımı kaliteleştiriyor.???

evet canım genelde yumurtalıkları büyümeyen ve çatlayamayan kişilere uygulanıyo.sürakli yumurtalık kontrölü ypılıyo.inşallah sende de işe yarar ve sonuç alırsın.rahim filmin çekildimi bişey çıktı mı orda.

Arkadaşlar bende tüp bebek ve ilaç raporumu yeni aldım,ama eczaneden öğrendiğim kadarıyla 1 ay önce gonal f ödeme şartları değişmiş ve artık gonal f in yarı fiyatını hasta ödüyormuş.Konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlar bilgi verebilirlermi?

Arkadaşlar bende tüp bebek ve ilaç raporumu yeni aldım,ama eczaneden öğrendiğim kadarıyla 1 ay önce gonal f ödeme şartları değişmiş ve artık gonal f in yarı fiyatını hasta ödüyormuş.Konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlar bilgi verebilirlermi?

mrhb.ben bugün 7.iğnemi vuruldum.Salı günü kontrole gideceği.Hafta sonuda büyük ihtimalle aşılamam olacak.Gonal f nin fiyatı 650YTL idi.raporla bizden yarısını aldılar devlet yarısını karşılıyormuş.Allah yardımcımız olsun

Back