• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gonal f kullanan varmı

herkese merhaba,bnde gonal fkullanıyorum.şimdilik bu ilacı ücretsiz aldım ama daha sonrası için nasıl rapor çıkarabilirim.neler yapılıyor?yardımcı olurmusunuz?

kızlar banada dr.gonal f verdi 2. aşılama için
ama maddi yönden dolayı 1000 dozluk alabildik
inşallah yeter yetmezse elinde olan var mı acaba?(heyet raporuna 1500 dozluk yazılıyo hepsini almazsan hakkın yanıyo alırsan elinde kalma riski var bizde parada sıkıntılı olunca 1000 dozluk aldık.)

elinde gonal f varmı fazla........

bende bugün gonal f i kullanmaya başladım. çook heyecanlıyım neler olucak diye. allah isteyen harkese banada nasib etsin inşallah.... birbirimize dua edelim. müslümanın müslümana duası kabul olurmuş dualarınızı beklıyorum.

slm kızlar gonal f yi alabilmek için rapormu aldınız biizm 3 yıl dolmadı diye alamadık birde rapor alınması gerekiyor diye biliyorum 450 yazıyordu bizimkinde fiyatı ise 316 tl aldık 3 gün vurulacakmışım doktorum 4 gün çagırdı beni kontrol etmek için gonal ignesini vurlmadan 1 gün öncede menegon ignem bitmişti 5 gün boyunca kullandım b,ir gün sonrada gonal f ye başladım inş olur bu sefer doktorum menegondan sonra baktı yumurtalıgıma güzel gidiyor dedi bir sürü yumurtan var hergün 1 buçuk ml katlanarak büyür dedi..

Merhaba arkadaşlar. Uzun süreden beri yazan yok buraya. Kimse tedavinin sonucunu söylememiş. Ben iki ay klomen kullandım. İlk ay pregly iğne oldu ama ikinci ay yumurtam kendiliğinden çatladı. Buna rağmen gebelik gerçekleşmedi. Bu ay da kist oluştuğu için ara verdik tedaviye. Bir dahaki adetimde gonal f yapacak doktor. Yani ilkinde gösterecekmiş sonra ben kendim yapacakmışım. Nasıl olacak hiç aklım ermedi. Temmuz ayından bu yana hasta yarı fiyatını kendi karşılıyormuş ilacın. Baştan bi düşündüm ama sonra almaya karar verdim. Şimdi araştırma yapıyorum gonal f le hamile kalan var mı diye? Allah hepimizin gönlüne göre versin...:Saruboceq:

güncellemek istedim gonal f ile sonuç alan varmı acaba?ben gonal f yi tamamını kullandım ilk 3 gün kullan 110 luk dedi 3 günü gittigimde devam et bitene kadar dedi...dün bitti bugün kontrol edecek tekrar yumurta büyüdümü diye geçen gittigimde henüz küçüklerdi ve geç büyüyor dedi...umutlu22 bu igne çok basit ucu çok ince ve yaklaşık boyuda 2 cm ancak vardır bende ilkinde bayagı tırstım özellikle kendin vurabilirsin dediginde doktorum gbekten vuruluyor cnm yanmıyor inan kalçadan vurlmadan daha basit..ama ben kendime batıramıyorum o yüzden eşime yaptırıyorum..

kızlar benim arkadaşım çatlatma .ğnesi yaptırmamı söledi..yarın dr gidip sorucam ama heyecan yaptım yardım lütfen.....
ben daha önce hamile kaldım 2 defa ama biri kürtaj biri düşükle sonuçlandı:(((((
şimdi hamile kalamıyorum...tahliller falan herşey normal...ama hamile kalamıyorum...artık iyice strese girmeye başlıyorum.....dr dan çatlatmai ğnesi istesem bana da verir mi???
eğerki verirse ne zama başlamak gerekiyo???
kızlar ümitlenmeye o kadar ihtiyacım varki...

merhaba kızlar,bende yeni üye oldum siteye yazılarınızı 2-3 aydır takip ediyordum,

ben geçen ay merinoal iğne ile aşılama yaptırdım ama maalesef tutmadı bugün 2.aşılama için yine iğnelere başladım gonal-f gerçekten bu iğneler biraz pahalı tutuyor ben geçen ay aşılamadan çok iğnelerine para ödedim,doktorumun dediğine göre aşılama tedavisindeki iğneler aşılamadan sonraki 2 ve 3 ay etkisini vücutta koruyabiliyormuş yani aşılamada olmazsa doğal yoldanda hamile kalınabiliyomuş,bilginiz olsun diye paylaşmak istedim,

allah herkezin gönlüne göre veriri inşallah bebeğini :)

ben de gonol f kullanıyorum arkadaşlar daha önce kullandığımda yumurta kalitem çok iyi olmadı ama şimdi 14 milim e gelince ek olarka başka şeylerde kullancam siz kaç milim kullanıyosunuz iğneyi...

arkadaşlar bende ilk aşılama tedavime başladım gonal f verdi 1 hafta yapıcam göbeğimden pazartesi randevum var dr.da.sonraki aşama nedir bana yazarsanız özelden sevinirim heyecanlı bir olay.bu arada bende sorun yok eşimde var .oda çok kötü bir sorun değil.forma yeni girdiğim için soru sorduğum yeri tekrar bulmada zorluk çekiyorum.o yüzden özelden msj atarsanız sevinirim ...şimdiden teşekkürler

gonal f kullandım bugun 10 gunum ve adet olucam gıbı kanlanma oldu.bu cok sacma.adetım bıle 11 gunu bugun kesınlıkle olamam gerek bu sekılde olan varmı

slm kızlar ne olur banada cvp yazın bende bu ay ilk kez kullanıcam gonal f günde 75ml 6 gün kullandım yarında kontrole çağırdı dr um sonra eger yumurta olduysa çatlama ignesi ve aşılama yaptırıcaz dr devlet iki kez ödüyor iğneyi dedi ama anlamadık sonra tüp beebge geçeriz dedi bu işler nasıl oluyor nasıl yol izlemeliyiz

bende en sonunda hamile kalabildim 4 yıl boyunca uğraştık ama olmadı bazı doktorlar yumurtlaman yok dedi eşin yetersiz dedi vs vs yine ne varsa ssk hastanesinde var tahliller yapıldı zorda olsa rapor çıkarıldı ve doktor bana gonal f kullanmamı ve çatlatma iğesini vurdu ve şuanda 2,5 aylık hamileyim burda sizleri sessizce takip ediyordum kiminiz ağlarken bende ağladım sizler sevinirken bende sevindim ve şimdi bu sevincimi sizlerle paylaşmak istiyorum rabbim herkese gönlüne göre versin inşaallah beim tattığım duyguların daha fazlasını sizlerde tadarsınız

bende en sonunda hamile kalabildim 4 yıl boyunca uğraştık ama olmadı bazı doktorlar yumurtlaman yok dedi eşin yetersiz dedi vs vs yine ne varsa ssk hastanesinde var tahliller yapıldı zorda olsa rapor çıkarıldı ve doktor bana gonal f kullanmamı ve çatlatma iğesini vurdu ve şuanda 2,5 aylık hamileyim burda sizleri sessizce takip ediyordum kiminiz ağlarken bende ağladım sizler sevinirken bende sevindim ve şimdi bu sevincimi sizlerle paylaşmak istiyorum rabbim herkese gönlüne göre versin inşaallah beim tattığım duyguların daha fazlasını sizlerde tadarsınız

Tebrikler canım Allah'ım tamamına erdirsin hayırlısıyla inşallah. Bende Ekim de kullanmıştım Gonal-F yi ve hamile kalmıştım ama ne yazık ki 6 haftalık iken gelişimi durdu kalp atışlarını alamadık doktorum kendiliğinden düşer dedi ve dediği gibi de oldu kürteja gerek kalmadı.İnşallah sağlıklı ve hayırlı bir evlat sahibi olursun.Rabbim isteyen herkese hepimize nasip eder inşallah...:46::46::46::46::49::49::49:

Bende bugun basladim yumurtaliklari gebeli ge hazir liyor mus oyke dedi doktor ama tam emin degilim sanirim allah yardimcimiz olsun sabir la bekliyoryz sonucu bir de bu ilaci kullanio da gebe kalan var mi acaba

bende salı günü başlicam iğneye gonalf 7 gün boyunca her gün vurunucam iğneyi 8. gün gidicem galiba çatlatma iğnesi yapılıcak çok heyecanlıyım vede ümitli, ilaçla 1 yıl tedavi gördüm olmadı hsg filmi çektirdim temiz çıktı inşh. iğneyle hamile kalabilirim ama benim yumurtalıklarım zayıf çalışıyomuş yinede ümitliyim olur inşallah rabbim isteyen herkese versin inşh..

Back