Canım kan sonuçlarımı da gösterdim iyi dedi yarın ovitrelleyi vurun dedi ilişki zamanlarını söyledi işte bide progestan fitil verdi cumartesi akşam başla dedi sonra gebelik testi için gel adet olursan da olmamıştır o zaman adetin 2. Günü falan gel dedi inşallah gebelik testi için gitmek nasip olurTamam canım haber verirsin yine birşey söyledi mi peki aşılamayla ilgili yada yumurta gelişimiyle alakalı
AmiinnnCanım kan sonuçlarımı da gösterdim iyi dedi yarın ovitrelleyi vurun dedi ilişki zamanlarını söyledi işte bide progestan fitil verdi cumartesi akşam başla dedi sonra gebelik testi için gel adet olursan da olmamıştır o zaman adetin 2. Günü falan gel dedi inşallah gebelik testi için gitmek nasip olur
Ayyy inşallah bakalım gonalf iğnesini de ilk defa kullanıyorum bu progestanı da ilk defa kullanıcam bakalımAmiinnnsen yine de hep olumlu düşün inşallah bu ay güzel haberleri alırız artık
Aynen canım tutunması için 1.5 sene önce aşılama yaptırdım ben ama femara kullanmıştm o zaman bende gonal f ilk defa kullanıorumAyyy inşallah bakalım gonalf iğnesini de ilk defa kullanıyorum bu progestanı da ilk defa kullanıcam bakalımBu progestan bildiğim kadarıyla bebeğin tutunmasını sağlıyor
İnşallah güzel sonuçlar getirir bizeeAynen canım tutunması için 1.5 sene önce aşılama yaptırdım ben ama femara kullanmıştm o zaman bende gonal f ilk defa kullanıorum
Tamam canım pazartesi kontrolüm var benim de aşılama tarihi belli olur o zamanİnşallah güzel sonuçlar getirir bizeeBirbirimize haber edelimm
Hadi hayırlısı olsun inşallahTamam canım pazartesi kontrolüm var benim de aşılama tarihi belli olur o zaman
Ben beklemedeyim bugün iğneden sonraki günden itibaren 11. Günüm sabah test yaptım bu şekilde çıktıKızlaar sonuçlarınız nedir kimse haber etmemiş :)
14 falan sanırımKaçıncı gün belli oluyor peki tam olarak
İnşallah güzel haberler alırsın aşılamaydı demi seninki14 falan sanırım
Yok ben sadece gonalf ve çatlatma vuruldumİnşallah güzel haberler alırsın aşılamaydı demi seninki
He anladım canım her şeyin hayırlısıYok ben sadece gonalf ve çatlatma vuruldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?