Gebeliğe Hazırlık Gonal-f ile çok sayıda yumurta yardım ♥️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Destii

Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2019
226
217
Kızlar benim durumum da olanlar fikir verebilir mi? Gonal-f 300 4 gün 75 doz kullanmam sonucunda 5. gün kontrolde 2 tane 14 2 tane 13 1 tane 12 ve 1 tane 11 mm olmak üzere 6 yumurtam gelişmiş. Doktorum bu durum da aşılamayı iptal edebiliriz deyip iki gün de 37.5 dozla devam etmemi söyledi ilişki kesinlikle yasak. Pazartesi kontrolüm var durum netleşecek fakat ben benim gibi olan varsa neler yaşadı bilmek istiyorum.. Başka topikler de az çok fikir edindim ama yaşayanlar olarak yazarsanız çok memnun olurum.. Şimdiden teşekkürler ♥️😘

Belki okuyan olur diye yazıyorum bu ay aşılamam iptal çünkü yumurta sayım 6 yi bile geçmiş 🤔 önümüzdeki ay 37.5 dozla basliyacagim umarım her şey yolunda gider herkes için ♥️ Burası da benim günlüğüm olsun🤭 Önümüzdeki ay herşeyi yazarimmmmm

Hayırlısı olsun hakkında ben de gonal-f kullanmıştım . 21 adet yumurtam gelişmişti :)
Allah sana ve tüm isteyenlere nasip etsin evlat💜
Aminn inşallah çok teşekkür ederim 🤗 Peki sonra ki ay noldu o yumurtalar canım kiste dönüşür diye korkuyorum açıkçası. Senin de aşılama için mıydı çok merak ettim şimdi

Doktorun dozunu fazla vermiş bosu bosuna rezervinden 6yumurta cöpe gtti. sinir oluyrum bu doktorlara menapoza sokcaklar bizi
Öyle oluyor dimi 😔 Aslında çok iyi bir doktor ben ilk kez gittiğim için vücudumu tanımıyor ve ilk kullanisimdi iğneyi doktorum bile şaşırdı bu kadar etki etmesine iptal oldu aşılamam da inşallah bir de kistlerle uğraşmam sağol canım ♥️

Tedavinizin iptal olmasi iyi olmuş bir yakinim 5 yumurtayla asilama yaptirdi. Hepsi tuttu. Beşiz bekliyordu 6.ayina girdiginde hepsini dogurdu hicbiri yasamadi 😔 rahmin kapasitesini aşmış.
Tabi ki riskli bir durum sonucta çok üzüldüm inşallah bir dahakine sağlıklı bir gebelik yaşar 🙏🏻 Bize ilişki bile yasak dedi doktorum nolur nolmaz ben de korktum zaten o kadar yumurtadan sonra sağol canım sen de sağlıkla al yavrunu kucağına ♥️

Tabi ki riskli bir durum sonucta çok üzüldüm inşallah bir dahakine sağlıklı bir gebelik yaşar 🙏🏻 Bize ilişki bile yasak dedi doktorum nolur nolmaz ben de korktum zaten o kadar yumurtadan sonra sağol canım sen de sağlıkla al yavrunu kucağına ♥

Sagol canim cok tesekkur ederm herseyin hayirlisini dile allahtan...

Sagol canim cok tesekkur ederm herseyin hayirlisini dile allahtan...
Aynen öyle canım gerçekten bu aşılama için aylardır bekliyorum hep bı aksilik yaşadım nerdeyse 6 ay oldu biz henüz baslayamadik ama hep hayırli ve doğru zamanı diliyorum inşallah en doğru zaman da olacak buna yürekten inanıyorum😍 Lütfen beni ve benim gibileri de al dualarına kimin duası kabul görür bilinmez ♥️

Maşallah gerçekten çok iyi bir rakam Allah kucağınıza almayı da nasip etsin🌺 Hangi sebepten tüp bebek tedavisi oldunuz acaba?
Tedavim geçen seneydi . Bebeğim doğdu şu an 6.5 aylık.
Bende haşimato vardı . Tek sebep bu olabilir dedi doktorum . Onun dışında bir sıkıntımız yoktu . Ama çok şükür allah emeklerimizi boşa çıkarmadı , dualarımızı kabul etti . Doğum sancısı çekerken gerçekten bebek isteyen herkese dua ettim . Allah isteyen herkese nasip etsin💜

Bende haşimato vardı . Tek sebep bu olabilir dedi doktorum . Onun dışında bir sıkıntımız yoktu . Ama çok şükür allah emeklerimizi boşa çıkarmadı , dualarımızı kabul etti . Doğum sancısı çekerken gerçekten bebek isteyen herkese dua ettim . Allah isteyen herkese nasip etsin💜
Aminn inşallah 🙏🏻♥️

Öyle mii Allah bağışlasın çok sevindim gerçekten.💜 Cok emekler harcanıyor gerçekten bu yolda. Allah razı olsun duanda bizlere de yer verdiğin için.🙏

Aynen öyle canım gerçekten bu aşılama için aylardır bekliyorum hep bı aksilik yaşadım nerdeyse 6 ay oldu biz henüz baslayamadik ama hep hayırli ve doğru zamanı diliyorum inşallah en doğru zaman da olacak buna yürekten inanıyorum😍 Lütfen beni ve benim gibileri de al dualarına kimin duası kabul görür bilinmez ♥

Bizde birturlu tup bebege baslayamamistik 😂 hep bir aksilik hep bir aksilik. Sonunda nasil olduysa basladik sorunsuxca ilerledi pozitif oldu cok.sukur.
Sen ve senin gibiler hep dualarimdasiniz 🙏🙏🙏 allahim en kisa surede nasip etsin insallahhhh ❤ ben 5 sene bekledim rabbim sizi bekletmesin 🧿

Öyle oluyor dimi 😔 Aslında çok iyi bir doktor ben ilk kez gittiğim için vücudumu tanımıyor ve ilk kullanisimdi iğneyi doktorum bile şaşırdı bu kadar etki etmesine iptal oldu aşılamam da inşallah bir de kistlerle uğraşmam sağol canım ♥
Canim pcos falanmi var sende. Valla canim senin vücudunu tanımasına gerek yok yumurtalgni görüyo pek güvenemedm ben doktoruna

X