GONAL F 450 - KULLANANLAR

Hakkınızda hayırlısı olsun canım, dediğin gibi nasibimizde varsa gelir bir gün. Mümkün olduğunca rahat olmaya çalış. Bizlere paniye kapılmak ve olumsuz düşünmek yaramıyor. Allah yardimcin olsun.

Do

canım ben tup bebek tedavisinde kullandım o ılacı.yumurtalıkları buyutuyor.hamıle kaldım ve oğluşum var.ama sen aşılama falanmı yaptırıyorsun.
cnm mrh. öncelikle hayırlı ömürlü imanlı evlat olsun.
ben 1,5 hafta önce gonal 300 e basladım. salıda çatlatma iğnesi yaptırdım. umarım olur ama olmazsa tüpe gececez. sana sunu sorcam vucutun tüpe hazırlanmasında gonal vb göbekten iğne mi kllanılıyor yine. sonrasındsa yumurta toplanıyor sanırım ve transfer oluyor. bunun dışında iğne ilaç vs var mı. acılı zor bir süreçmi..

Merhabalr bende suan gonalf 450yi 7 gun 150lilik kullandim sag da solda en buyuk 12 mm olusmus 225lik gonalfla 3 gun daha devam edicem bu 2 yumurta disinda diğerleri ise yaramiyo mu yani kafam karisti

Benimde bu ay kısmet olursa aşılamam olacak gonal-f 450 75ml olarak kullanıyorum 6 gün muayeneye gittim yumurta 15mm olmuş 2 gün daha kullan dedi dr sonra gel dedi.yarın gene gideceğim size gelişmeleri yazacağım.Bu arada 2 düşüğüm 2 kimyasal gebeliğim var.

Arkadaşlar herkese merhaba. Ben bir süre önce gonal f kullandım ama sonuç vermemişti. sonraki aylarda vücudum dinlensin diye beklemek istedim. artık tüp bebeğe başlamak istiyorduk 1-2 ay içinde ama çok şükür gerek kalmadı. Polikistikover hastasıyım ama doğal yolla hamile kalabildim. bunu yazdım ki herkese umut olsun. Ben de forumlara bakarken hep umut veren yazılar arıyordum. 14 aydır falan uğraşıyoruz ama bu aya nasipmiş. 6 haftalık gebelik çıktı kanda. Allah hepinize tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Özet olarak demek istediğim sabredin oluyor arkadaşlar. Ha bir de bu ay nasıl olsa tüp bebeğe başlıycaz diye çok endişe etmemiştim yani kısmen daha rahat bir aydı. Demek ki gerçekten etkiliymiş beynin tamamen bebek istiyorum düşüncesiyle dolu olmaması. En azından 1-2 ay bu ay dinlenicem olursa olur olmazsa olmaz düşüncesiyle yaklaşın. Hepinize yürekten hayırlı bebekler diliyorum arkadaşlar.

Tebrikler :) Ben de seninle ayni durumdayim. Tüp bebek denemistik sonuc vermemisti. Ara vermistik o ara hamile kalmisim. Hatta baska bir tüp bebek merkezindeki randevumuza gidecegimiz sabah ögrendim
Ben de nasilsa tekrar baslayacagiz diye gecen ay hic üzerinde düsünmemistim. Baska seylere odaklanmistim.
Saglikla kucagimiza aliriz insallah

Hayırlı olsun :) inşallah sonuna kadar gidebiliriz ve sağlıkla kucağımıza alırız. Umutsuz nice bayana umut olmuşuzdur inşallah. ALlah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin. Bende daha kese görünmedi çok erken olduğu için hafta sonu tekrar gideceğim. Senin göründü mü kese?

Insallah amin :) Ben daha bugün gördüm keseyi :) Bugün 6+0 olduk. Sat 2 mart

Merhaba Arkadaslar,

Ben cok sukur pazartesı gunu tup begek ılaclarılana basladım.Gonal f 450 mll-ılactan doctor gunluk 150 ml lık doz verdı ve cuma gunu ıse kontrolum var .sonrakı asamalar ne oluyor cuma kontrolden sonra ne yapılacak .5 kutu aldım ancak gunluk 150 ml lık kullanıyorum . Youmlarınızı beklıyorum.
Ilk denemem ve cok streslıyım yumurta toplama ıslemı nezaman oluyor zor oluyor mu ?

Inşallah hayırlı haberler alırsın.Herşeyden önce asla stres yapma. en önemlisi bu lütfen kafanı olumsuzluklarla doldurma. olumlu düşün sakin ve mutlu ol.Kendimden biliyorum işin sırrı buymus meğer .Hep okurdum ama nasıl olacak ki kafanı rahat tutacaksin derdim ama tam da aman olursa olur olmazsa başka çaresine bakarız dediğim bir ayda hamile kaldım. Şimdi kızım 1 aylık. Darısı tüm bekleyenlerin başına inşallah.

Canım bende bu şekilde hamile kaldım bissürü yumurta vardı ama büyümüyodu ve çatlamıyodu bu iğneyi kullandım yumurtam büyüdü usg ye göre ovitirelle çatlatma iğnesinide yaptım ve hamile kaldım şimdi 3 ayın içinde oğlum Allah sanada nasip etsin inşallah

Masallah Allah saglık sıhat versın canım ınsallah cok sevındım senn adına:) bu arada cumartesı transfer ıslemı yapılacak bana. 1 tane dollenme olmus yanı bır embriyo ,bakalım artık hayırlısıyla olur ınslalah:)

ayyy bu yazılanları okuyunca umutlanıyor insan bnde bgn tüp bebek tedavisine başlyrm gonal f ile bu süreç nasıl olacak hiç bilmiyorum (gerçi konuya yazılmamş hiç bi sene boyunca ama )

Merhaba, ihtiyaç fazlası olarak buzdolabında duran gonel f 450 pen ve 300 pen ayrıca lucrin soğuk zincir ithal ilaçlar mevcut. İsteyene uygun fiyata verebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…