merhaba cnm bende tüp bebek tedavısında kullanıcam gonal f 450yi.. bu ay ınsallah baslıcazMerhabalar
Gonal F 450 kullanıp sonuç elde edenlerin yorumlarını rica edeceğim.
Teşekkürler
daha yenı başlamışsınız yolun başındasın .hayırlısı olsun.ınşallah en yakın zamanda alırsın kucağına..Allah bagislasin canim..
Yok biz bir senedir deniyoruz ama olmuyor..bu hafta doktorum 5 gunluk 75ml lik dozda uygulama karari aldi..sonrasinda asilama olmayacak cuma gunu ultrason goruntusune gore karar verecegiz ama kendiliginden catlamasiyla bir deneme yapacagiz..bilmiyorum heryolu deniyoruz daha once klomen ve catlatma ignesiyle denedik olmadi..
Tesekkur ederim canim hayirlisi insallahdaha yenı başlamışsınız yolun başındasın .hayırlısı olsun.ınşallah en yakın zamanda alırsın kucağına..
Merhaba canimmerhaba cnm bende tüp bebek tedavısında kullanıcam gonal f 450yi.. bu ay ınsallah baslıcaz
amin canım inşaAllahh.. Allahım tum ısteyenlere nasıp etsınMerhaba canim
Hepimiz icin hayirlisi insallah
Canim bende de ara ara sürekli mide bulantısı var sonuç aldinmi takip edemedimArkadaşlar yardım lütfen dün gonal f ye başladım bugün ikinci günüm mide bulantısı ve baş dönmesi oldu bende yan etkilerini yaşayanlar paylaşabilirmi
Hayırlı olsun , inşallah bebek haberlerini de alırız. Ben de bugün gittim tedaviye karşılık vermişsin gelisme güzel 3 gün daha kullan tekrar bakalım dedi. Bakalım biz de bekliyoruz.Ben bu ay kullandım bitti çatlatma ıgnemi yapıldı 1 hafta oluyi beklemedeeyim rabbim nasip ederse insallah
Canını sıkma sakın vardır bir zamanı. Biz zor anne olanlardaniz demekki. Ben de bekliyorum ama umudum hiç yok. Artık pek dert etmemeye çalışıyorum. Vakti gelmemis daha diye düşünüyorum.Adet oldum bugün ben ;((((öf tam günümde oldum
Senin kaçıncı denemendi? Ilk mi?Adet oldum bugün ben ;((((öf tam günümde oldum
Canim ben yaklaşık 15 aydır falan istiyorum 2 yil olacak evleneli klomen hsg gonal f aşılama yapalım dedi doktor kafanı boşalt düşün gelecek aya dedi bilmiyorumkiSenin kaçıncı denemendi? Ilk mi?
Herkesin dediği aynı şey. Kafanızı boşaltın düşünmeyin diyorlar. Zaten zamanı gelince insan sıkılıp düşünmeyi bırakıyor. Benim ablamda istiyordu çok denedi 1.5 yıl kadar falan ama olmadı sonra akışına bıraktı şimdi hamileliğin sonlarında yakinda kucağına alır bebeğini. Hasılı ben sanırım bıraktım işin ucunu. Az biraz vücudumu dinlendirmek istiyorum. Sıkıldım. Olursa olur olmazsa da son çare tüp bebek,yine olmazsa demekki Allah nasip etmiycektir belki hayırlısı böyledir. Nolur siz de sıkıntı yapmayın artık. Daha dün bir ebeyle konuştum. Polikistik over hastası olanların tüm olayı bu inan bana dedi. Rahat olun oluyor dedi. Bi de böyle deneyelim bakalım :) hepinize hayırlı evlatlar verir inşallah Allahım. Dualarim hepimize. Güzel düşünün güzel olsun.Canim ben yaklaşık 15 aydır falan istiyorum 2 yil olacak evleneli klomen hsg gonal f aşılama yapalım dedi doktor kafanı boşalt düşün gelecek aya dedi bilmiyorumki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?