GONAL F 450 - KULLANANLAR

Allah bagislasin canim..

Yok biz bir senedir deniyoruz ama olmuyor..bu hafta doktorum 5 gunluk 75ml lik dozda uygulama karari aldi..sonrasinda asilama olmayacak cuma gunu ultrason goruntusune gore karar verecegiz ama kendiliginden catlamasiyla bir deneme yapacagiz..bilmiyorum heryolu deniyoruz daha once klomen ve catlatma ignesiyle denedik olmadi..

daha yenı başlamışsınız yolun başındasın .hayırlısı olsun.ınşallah en yakın zamanda alırsın kucağına..

Arkadaşlar yardım lütfen dün gonal f ye başladım bugün ikinci günüm mide bulantısı ve baş dönmesi oldu bende yan etkilerini yaşayanlar paylaşabilirmi

Arkadaşlar merhaba. Öncelikle Allah herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Konu bitmiş gerçi ama ben gonal f i 3 gündür kullanıyorum. Bugün sağ yumurtaligimda ara ara sancı hissettim. Normal mi dersiniz? Kullanan arkadaşlar var mı? Olumlu sonuçlanan var mı acaba ?

Ben bu ay kullandım bitti çatlatma ıgnemi yapıldı 1 hafta oluyi beklemedeeyim rabbim nasip ederse insallah
Hayırlı olsun , inşallah bebek haberlerini de alırız. Ben de bugün gittim tedaviye karşılık vermişsin gelisme güzel 3 gün daha kullan tekrar bakalım dedi. Bakalım biz de bekliyoruz.

Selam arkadaşlar

Biz Gonal F 450 denedik ( günde 75iu) sonrasında doğal yolla denedik ama olmadı

sonrasında HSG yaptık ki tüpler tıkalı cıktı dırek Tup Bebek deneyelim dedı doktorumuz

şimdi Gonal F 900 ( 225iu x 4 gun ) kullandık 4 yumurta zorla oluştu ama boyutlar cok kucuktu +2 gun daha ılave ettık cok fazla ılerlemedı +2 gun daha ılave ettık yarın sonuca bakacağız ama sanırım 2 yumurta ıle tup bebeğe başlayacağız gıbı duruyor

allah herkesin gönlüne gore versın..eger varsa hakkımızda yazılmış bır bebek muhakkak olacaktır

Canim ben yaklaşık 15 aydır falan istiyorum 2 yil olacak evleneli klomen hsg gonal f aşılama yapalım dedi doktor kafanı boşalt düşün gelecek aya dedi bilmiyorumki
Herkesin dediği aynı şey. Kafanızı boşaltın düşünmeyin diyorlar. Zaten zamanı gelince insan sıkılıp düşünmeyi bırakıyor. Benim ablamda istiyordu çok denedi 1.5 yıl kadar falan ama olmadı sonra akışına bıraktı şimdi hamileliğin sonlarında yakinda kucağına alır bebeğini. Hasılı ben sanırım bıraktım işin ucunu. Az biraz vücudumu dinlendirmek istiyorum. Sıkıldım. Olursa olur olmazsa da son çare tüp bebek,yine olmazsa demekki Allah nasip etmiycektir belki hayırlısı böyledir. Nolur siz de sıkıntı yapmayın artık. Daha dün bir ebeyle konuştum. Polikistik over hastası olanların tüm olayı bu inan bana dedi. Rahat olun oluyor dedi. Bi de böyle deneyelim bakalım :) hepinize hayırlı evlatlar verir inşallah Allahım. Dualarim hepimize. Güzel düşünün güzel olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…