Aşılama Gonal f 450 + catlatma ignesi surecleri

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Cashua

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2018
105
61
98
32
Herkese iyi geceler.. bugun gonal f 450 ignesine baslayali 7. Gunum c.tesi hani dun kontrole gittim bir tane yumurtam gelismisti 10 mm olmustu polikistik hastasiyim..150 vuruyordum dozunu arttirdi doktorum 175 e cikardi sali gunu duruma gore catlatma ignesi vurucak cok umitli degilim sanirim.. boyle bir durum yasayip hamile kalabilen oldu mu aranizda.. hsg cekildim yapisik olan tuplerim acildi.. bu durumda sansim yuksek olur mu acaba gobal f ile ???

Herkese iyi geceler.. bugun gonal f 450 ignesine baslayali 7. Gunum c.tesi hani dun kontrole gittim bir tane yumurtam gelismisti 10 mm olmustu polikistik hastasiyim..150 vuruyordum dozunu arttirdi doktorum 175 e cikardi sali gunu duruma gore catlatma ignesi vurucak cok umitli degilim sanirim.. boyle bir durum yasayip hamile kalabilen oldu mu aranizda.. hsg cekildim yapisik olan tuplerim acildi.. bu durumda sansim yuksek olur mu acaba gobal f ile ???
Canım merhaba ben yumurta oluşsun diye klomen kullandım bende pco hastasıyım 2 ay kullandım yumurta oluştu ama çatlamıyordu 3. Ay klomen + duphaston ve ovitrelle çatlatma iğnesi denedik çok inandım ümitliydim 4 ocakta iğnemi vurdum 26 saat sonra ilişki oldu birgün arayla tekrar oldu adetime 2 gün var gebelik testi yaptım pozitif çıktı inanamadım kan testi yaptırdım şuan hamileyim beta hcg 89,95 çıktı çok daha yeni umudunu kaybetme inan inşallah Allahım sanada nasip etsin ❤️❤️❤️

Canım merhaba ben yumurta oluşsun diye klomen kullandım bende pco hastasıyım 2 ay kullandım yumurta oluştu ama çatlamıyordu 3. Ay klomen + duphaston ve ovitrelle çatlatma iğnesi denedik çok inandım ümitliydim 4 ocakta iğnemi vurdum 26 saat sonra ilişki oldu birgün arayla tekrar oldu adetime 2 gün var gebelik testi yaptım pozitif çıktı inanamadım kan testi yaptırdım şuan hamileyim beta hcg 89,95 çıktı çok daha yeni umudunu kaybetme inan inşallah Allahım sanada nasip etsin ❤❤❤
Tesekkurler umut oldunuz vallahi ... Bende gonal f ile basladim yarin doktor bakicak duruma gore ona gore catlatma ignesini vurulacagim ama bu surec beni biraz yipratti..catlatma ignesinden ne kadar zaman sonra iliski olmali peki yada kac gun sklikla olmali

Tesekkurler umut oldunuz vallahi ... Bende gonal f ile basladim yarin doktor bakicak duruma gore ona gore catlatma ignesini vurulacagim ama bu surec beni biraz yipratti..catlatma ignesinden ne kadar zaman sonra iliski olmali peki yada kac gun sklikla olmali
Valla canım doktorum bana akşam 8 gibi vurul dedi ben 8 de vuruldum 26 saat sonra ilişkimiz oldu 24 saatle 36 saat arasında olsun demişti. Bir gün ara verdik ve daha sonra gene oldu çatlatma iğnemi adetten 11 gün sonra vuruldum 12. Gün ilişki oldu bir gün ara 14. Gün yumurtlama günümde ilişkimiz oldu toplam 2 kere

Carsamba gunu vuruldum catlatma ignemi sali gunu kontrole gittigimde 17.5 mm olmustu bir tane yumurtam carsamba son gonalf yi vurdum ve ustune de catlatma ignesi beklemeyiz bakalim

Back