• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gonal f 300 kullanmaya başladım🍀

Kan verdim canm bgun 770 4+5 günlk şuan.😍 persembe yine gidicem değer artışı normal mi diye bakalm 🙏
Çok çoookk sevindim sizi merak edip girmiştim çok güzel oldu bu haber💕 sağlıkla kucağınıza alın inşalllahh gözünüz aydın🤗🤗 bizlere dua edin lütfen🤲

Sagol canim😘 ben hâlâ şok 🤗 ins sende güzel haberler vermek girersin buralara 😚
Ay inşaallahh inşallah🤲 bu ay yine femara ile denedik yumurtam bu sefer de 9milim kaldı.. dr 5-6 kilo ver sonra bakalım diyor.. kilom 82 yanlıs hatırlamıyorsam senin de kilon vardı biraz doktor sana hiç kiloyla ilgili bir sey demismiydi canım?

Ay inşaallahh inşallah🤲 bu ay yine femara ile denedik yumurtam bu sefer de 9milim kaldı.. dr 5-6 kilo ver sonra bakalım diyor.. kilom 82 yanlıs hatırlamıyorsam senin de kilon vardı biraz doktor sana hiç kiloyla ilgili bir sey demismiydi canım?
Haplarda benimde cok buyumuyodu canm malesef yetmiyodu. Igne ile anca buyudu. 120 ye yakndm ben fazlacaydı yani kilom canm bana da dedi 100 e kadr düştüm. Kilom yine yuksek ama ignenin etkisi cok fazla oldu kaliteli yumurta büyüdü bence.

Neden direk tüp bebek denemedin aşılamaya göre daha garanti. Ben tüp bebek yaptirdim gonal f 125 vurdum şimdi ikizlere hamileyim. Polikistik over var bnde ona rağmen altı yumurta olusmustu
Merhaba canım rabbim sağlıkla kucağına almayı Nasib etsin. Tek yumurta ikizi mi çift yumurta ikizi mi? Bende regl olmayı bekliyorum transfer için

Kızlar çatlama iğnesinin 7. GÜnü çift çizgi oldu ama 2-3 dakika sonra çok hafif çıktı acaba iğneden mi yoksa hamile miyim

Kızlar çatlama iğnesinin 7. GÜnü çift çizgi oldu ama 2-3 dakika sonra çok hafif çıktı acaba iğneden mi yoksa hamile miyim
Igne etkisi de olabilir kuzum hamile de olbilirsn 12 güne kadr igne etkisi sürüyo yazıyo hep. Ama ins gercekten de hamilesindir bundan snra her yaptgın testye cift cizgiyi görürsün canim benim 🙏😘

Igne etkisi de olabilir kuzum hamile de olbilirsn 12 güne kadr igne etkisi sürüyo yazıyo hep. Ama ins gercekten de hamilesindir bundan snra her yaptgın testye cift cizgiyi görürsün canim benim 🙏😘
Aminnn canım inşallah ya 10. Gün bir daha yapıcam

Aminnn canım inşallah ya 10. Gün bir daha yapıcam
3 günde 1 yap canm 15. Güne kadr hep 2 cizgi cikiyosa ( ins cıkar💕 ) hemen koş doktoruna 🤗 bende yarin sabah kan vericem artıs varmi hamilelik saglikli mı diye ins yükseliyodur değerim bi sorun bi sıkıntı cikmaz 🙏😥

Amin canım inşallah hiç stres yapmaki rahmin gerilmesin bebeğinde o stresi yaşamasın. Ben ilkinde çok stres yaptım tutmadı. İkincide hiç umursamadım hiç aklıma getirmedim tuttu çok şükür 😊
Pek düşünmüyorum aslında. Hatta kendimi pozitif olacak diye şartlamıyorum negatif olur ise çok üzülmemek için. Rabbim sağlıkla kucağına almayı Nasib etsin canım 🤲🏻😊

Back