• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gonal f 300 kullanmaya başladım🍀

Suan eşim çalışmıyor mesela canm ve gecen ignelere 2500 tl verdik bir askeri ücret nerdeyse zorluyo tabi ki. Ama ins gelsinler bize de onlara harcamıcaz da kime harcıcaz 😊
İnşallah bi önce çalışır canım allah yardımcımız olsun sen şuan ne aşamadasın? 😘

İnşallah bi önce çalışır canım allah yardımcımız olsun sen şuan ne aşamadasın? 😘
Ins canım ins. 14. Gün bgun canm igne olalı işte. 5 gün sonra adet tarihi bakalm gelcekmi gelmicek mi 🙄 yerleşme kanaması flan veya kasiklarda agrı batar hic bisey olmadı sanki yine tutmadı gibi ama bakalm😥

Ins canım ins. 14. Gün bgun canm igne olalı işte. 5 gün sonra adet tarihi bakalm gelcekmi gelmicek mi 🙄 yerleşme kanaması flan veya kasiklarda agrı batar hic bisey olmadı sanki yine tutmadı gibi ama bakalm😥
Kuzum sen aşılamamı oldun yoksa yumurta büyütüp çatlatıp doğal yolla mı denedin? Dualarımdasın rabbim sana da bana da her isteyene nasip etsin sıkma canını bazen belirti olmuyor ♥️ Ben de yarın gidicem yumurtam da büyüme var mı diye ama içimde bi his büyümedi aynı kaldı diyor😔

Kuzum sen aşılamamı oldun yoksa yumurta büyütüp çatlatıp doğal yolla mı denedin? Dualarımdasın rabbim sana da bana da her isteyene nasip etsin sıkma canını bazen belirti olmuyor ♥ Ben de yarın gidicem yumurtam da büyüme var mı diye ama içimde bi his büyümedi aynı kaldı diyor😔
Yok canim benim asilama degil. Catlatma sonrasi normal yolla deneme yaptk bu ay. Buyumustur canm mutlaka az degil hormanlar aldigimz. Kac yumurtan kac cm olms sor mutlaka buyudu dese de buyumedi desede

Yok canim benim asilama degil. Catlatma sonrasi normal yolla deneme yaptk bu ay. Buyumustur canm mutlaka az degil hormanlar aldigimz. Kac yumurtan kac cm olms sor mutlaka buyudu dese de buyumedi desede
Tamam canım sorucam 3 gün önce 12.8 mm di bakalım kaç oldu
Ben doktoruma sordum normal yolla mı denicez diye yumurtan zor büyüyor aşılama yaparız dedi ama bilmiyorum kararsızım

Tamam canım sorucam 3 gün önce 12.8 mm di bakalım kaç oldu
Ben doktoruma sordum normal yolla mı denicez diye yumurtan zor büyüyor aşılama yaparız dedi ama bilmiyorum kararsızım
Kanalın tıkalı degilse eşinin de sperminde sıkıntı yoksa 1 ay normal deneyebilirsin bence canim ya. Hatta bu ay normal denedik olmazsa onumuzdeki ay da normal denemeyi dusunuyorum suan. Sonradan degisirmi fikrim bilmiyorum belki tekrr rahim filmi flan mi isticek olmadi doktorumu bile degistirmyi dusunuyorum oyle derse. Cnku 1 2 sene once cekilen hsg sonucuna göre tedawi etmemisse smdi bunu ortaya atarsa guwenim kalmicak. Karisik durumlar yani canim cok kararsizim yani. Neyse yarin haberini bekliyorum canm🙏

Kanalın tıkalı degilse eşinin de sperminde sıkıntı yoksa 1 ay normal deneyebilirsin bence canim ya. Hatta bu ay normal denedik olmazsa onumuzdeki ay da normal denemeyi dusunuyorum suan. Sonradan degisirmi fikrim bilmiyorum belki tekrr rahim filmi flan mi isticek olmadi doktorumu bile degistirmyi dusunuyorum oyle derse. Cnku 1 2 sene once cekilen hsg sonucuna göre tedawi etmemisse smdi bunu ortaya atarsa guwenim kalmicak. Karisik durumlar yani canim cok kararsizim yani. Neyse yarin haberini bekliyorum canm🙏
ÇOook heyecanlıyım ya yumurtalarım 2-3 tane 19.20 mm boyutuna gelmiş doktorum tam istediğim boyutta dedi bugün 11.30 gibi çatlatma iğnesi yap 2 gün ilişkiye girme Cumartesi eşim bi merkeze sperm verecek oradan hastaneye gidicez doktoruma aşılama olacak
DOğal deneyebiliriz ama yumurtan geç büyüdü yerinde olsam aşılama olurum dedi fiyat 1.700₺ iğne fiyatım 130₺ eşimin işlemi de kaç olur bilmem özel merkez

ÇOook heyecanlıyım ya yumurtalarım 2-3 tane 19.20 mm boyutuna gelmiş doktorum tam istediğim boyutta dedi bugün 11.30 gibi çatlatma iğnesi yap 2 gün ilişkiye girme Cumartesi eşim bi merkeze sperm verecek oradan hastaneye gidicez doktoruma aşılama olacak
DOğal deneyebiliriz ama yumurtan geç büyüdü yerinde olsam aşılama olurum dedi fiyat 1.700₺ iğne fiyatım 130₺ eşimin işlemi de kaç olur bilmem özel merkez
Allahım tutar mı bilmiyorum ama yoruldum çok yorucu bi süreç benim tüplerim açık eşimin sperimi de iyi inşallah sana da bana da nasip olur haberleşelim♥️

Allahım tutar mı bilmiyorum ama yoruldum çok yorucu bi süreç benim tüplerim açık eşimin sperimi de iyi inşallah sana da bana da nasip olur haberleşelim♥
Cok cok sewindim canm 2 3 yumurta olmasi cok cok iyi sansin yuksek. Hadi inş tutar canim 15 gün gün sonra güzel haberler alirsin 😘

Moralini bozma bitanem her şey allahtan ben de eminim tutmazsa üzülücem ama kendini salma dua et test varsa bi dene
Belirtilerin neler var
Adet öncesi yüzüm sivilce dolar benim kuzum yine öyle sivilceler basladi 😥 icime de hic hamileymisim gibi dogmuyo zaten😔 doktorda tüpün tıkalı gıbı demisti ya ondan snra film koptu bende 😟

Adet öncesi yüzüm sivilce dolar benim kuzum yine öyle sivilceler basladi 😥 icime de hic hamileymisim gibi dogmuyo zaten😔 doktorda tüpün tıkalı gıbı demisti ya ondan snra film koptu bende 😟
Sen rahim filmi çektirmişmiydin bir sorun çıkmışmıydı
Hiç üzme kendini bak daha yolun başındayız biliyorum zor ama dayanmak zorundayız herşey allahtan ben de çok stresliyim yarın için hem korkuyorum hem umutluyum bir birimize dua edelim inşallah sen de adet olmazsın bence test yap bi

Sen rahim filmi çektirmişmiydin bir sorun çıkmışmıydı
Hiç üzme kendini bak daha yolun başındayız biliyorum zor ama dayanmak zorundayız herşey allahtan ben de çok stresliyim yarın için hem korkuyorum hem umutluyum bir birimize dua edelim inşallah sen de adet olmazsın bence test yap bi
Ins kuzum ins 🙏🍀 ewet cektirdim sol da gecis net izlenmistir. Sağda net izlenmemektedr yaziyodu. O zamnlar srdum tikali degil demsti. Son kontrolm de tikali gibi dedi😢 buyuyen yumurtam da sağ da ondan umudum yok canm aslnda😔

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    107,7 KB · Görüntüleme: 22
Back