• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gonal f 300 kullanmaya başladım🍀

Haber ver bebeğim
Smdi geldik ewe canm değer 6000 olmus görunmesi lazmdi dedi ayrntili ultrasona gnderdi cok şükür orda görduk keseyi 2 hafta snraya randewu werdi tansiyonum yüksek cikiyo hergun onu ölçüp not alcam öye durumlar smdilik🌼 ins 2 hafta snra kalp atşlarnıda duyarz da tam rahatlarz 🙏

Smdi geldik ewe canm değer 6000 olmus görunmesi lazmdi dedi ayrntili ultrasona gnderdi cok şükür orda görduk keseyi 2 hafta snraya randewu werdi tansiyonum yüksek cikiyo hergun onu ölçüp not alcam öye durumlar smdilik🌼 ins 2 hafta snra kalp atşlarnıda duyarz da tam rahatlarz 🙏
Hadi gözün aydın canım benim bana da dua et paztesi kan vericem♥️

Yyyeeesss Yyyeeesss İlk mesajlarını okurken bir an yüzüm düştü Ama çok şükür sonrasında güzel haberi vermişsin tansiyon problemini takma kafana canım beslenmene dikkat et tuz gerekirse hiç kullanma yeterki bebeğin Ve sen sağlıklı olun 😘 inşallah kalp atışlarını da duyarsın bir an önce meleğinin 😍

Yyyeeesss Yyyeeesss İlk mesajlarını okurken bir an yüzüm düştü Ama çok şükür sonrasında güzel haberi vermişsin tansiyon problemini takma kafana canım beslenmene dikkat et tuz gerekirse hiç kullanma yeterki bebeğin Ve sen sağlıklı olun 😘 inşallah kalp atışlarını da duyarsın bir an önce meleğinin 😍
Cok sagol allah razi olsun canm her isteyene nasip olsun bu duygu inş 😙 ewet tuzu kestim direk. Bide stresten ckmistir o kadr ya kalp yerinden cikcaktı cnku :olamaz:

Kuzum senin iğnenin 11. Günü kasık ağrın vad mıydı adet olcak gibi
Yoktu canim benim öyle ağrı flan yada ben fark etmedim bilmiyorum ki hic 🙄 kesin tutmucak yine dedigim icin hic kendimi bile dinlememistim ben açıkçası 😥 yarin gidiyosun dimi canm kan vermeye sen

YArın 10. Günüm korkuyorum gitmicem sanırım
Tamm canm gitme cuma git mesela hem degerin yükselmis olur hem kesin sonuç almış olursun. Böyle normal gebelik mi yoksa igne etkisi mi diye tereddütte kalmamış olursun🙏 lütfen bu kadr korkup stres olma ins rabbim nasip etmistir sana da bu ay hamile kalmayı😚🌼

Tamm canm gitme cuma git mesela hem degerin yükselmis olur hem kesin sonuç almış olursun. Böyle normal gebelik mi yoksa igne etkisi mi diye tereddütte kalmamış olursun🙏 lütfen bu kadr korkup stres olma ins rabbim nasip etmistir sana da bu ay hamile kalmayı😚🌼
Kuzum randevu aldım diye verdim kan yarın çıkacak 10. Gün
Çok mu erken varsa çıkar mı az da olsa değer sen kaçıncı gün vermiştin
Amin amin çok korkuyorum ya

Kuzum randevu aldım diye verdim kan yarın çıkacak 10. Gün
Çok mu erken varsa çıkar mı az da olsa değer sen kaçıncı gün vermiştin
Amin amin çok korkuyorum ya
Dusukte olsa cikar mutlaka canm bi deger. Ben adet günüm vermstm tam gelmesi gereken 1. Gün gidip vermstm 770 ckmisti. Tabi senn bu kadr ckmaz ama 0-5 arasi negatif 5 üstü ckan sonuçlarda hamilelik var diye biliyorum. Sabahtan mi gitcen sen yarn sonclar icin kuzum 🙏

Dusukte olsa cikar mutlaka canm bi deger. Ben adet günüm vermstm tam gelmesi gereken 1. Gün gidip vermstm 770 ckmisti. Tabi senn bu kadr ckmaz ama 0-5 arasi negatif 5 üstü ckan sonuçlarda hamilelik var diye biliyorum. Sabahtan mi gitcen sen yarn sonclar icin kuzum 🙏
Canım e nabızdan bakarım düşerse hemen yazarım eğer düşmezse gidip alırım sabahtan dua et hamilelerin duası kabul olur ♥️ Eğer düşükse cuma kontrolüm var inşallah yükselir

Back