Düşük de olsa vardır kuzum erken şuan çok yüksek cıkmaz zaten. Ins ckar sonuc cumaya da yükselir birlikte sewiniriz.Canım e nabızdan bakarım düşerse hemen yazarım eğer düşmezse gidip alırım sabahtan dua et hamilelerin duası kabul olur ♥ Eğer düşükse cuma kontrolüm var inşallah yükselir
Aminnn bitanem çok istiyorum ama umudum da pek yokDüşük de olsa vardır kuzum erken şuan çok yüksek cıkmaz zaten. Ins ckar sonuc cumaya da yükselir birlikte sewiniriz.her zamn kuzm hem sen hem her isteyn hem kendim hep duamda
Benimde öyleydi kuzum hic umudum yoktu . Ama rabbim en ummadgim anda yasatti bu mutlulugu bana ins sana da oyle yasatıcak kuzumAminnn bitanem çok istiyorum ama umudum da pek yok♥Allah razı olsun
Amin ya inşallahBenimde öyleydi kuzum hic umudum yoktu . Ama rabbim en ummadgim anda yasatti bu mutlulugu bana ins sana da oyle yasatıcak kuzum
E nabıź a düşmüş mü canm yoksa yarn mi gidip alcanAmin ya inşallah ♥♥♥
Yarın çıkacak dedi canım yarın bakıcam e nabızdan sabahE nabıź a düşmüş mü canm yoksa yarn mi gidip alcan
Tamm canm yaz bana daYarın çıkacak dedi canım yarın bakıcam e nabızdan sabah
10.gün sonuç 1.20Tamm canm yaz bana da
Doktoruna gösterdin mi sonucu kuzm üzlme hemen gec döllenme falandr belki10.gün sonuç 1.20
14.gün bakacak doktorumDoktoruna gösterdin mi sonucu kuzm üzlme hemen gec döllenme falandr belki
Anladm kuzm. Sen kötüyü düşünme hemen sabret iNs olcak14.gün bakacak doktorum
Kuzumm gidiyomusun yarn doktora kontrole aklım sende14.gün bakacak doktorum
Canım gittim doktora 6 tane büyük yumurtam varmış büyümüş hepsi sonradan ilaçları bıraktırdı ilişkiye devam dedi şuanlık bir Şey yokKuzumm gidiyomusun yarn doktora kontrole aklım sende
Ee aşılama yapılalı kac gün oldu hala varmis mi yumurtan sasirdim. Hadi ins canmCanım gittim doktora 6 tane büyük yumurtam varmış büyümüş hepsi sonradan ilaçları bıraktırdı ilişkiye devam dedi şuanlık bir Şey yokhaftaya bugün bakacak
Bende sağ tüp de gecis net izlenememistir diyodu. O zamnlar doktrm tikali degil demisti.snra bu ay tikali gibi gorunuyo demisti ama allahm nasip etti tikali gibi dedigi yumrtlkta buyuyen yumurta döllendi ve rahim icine yerlesti.Kızlar bugün hsg çektirdim. Sağ tüp tıkalı diyor cornustan itibaren bunu yaşayan var mı ? Çok moralim bozuk
Sağol canım moral oldu bana. Ama bana filmi çeken doktor sağ rahim ağzından itibaren tıkalı. Kendi doktorunuzla nasıl bir yol haritası çizersiniz bilemem, aşılama da olabilir, tüp bebek de, laporaskopi de dedi. Kendi doktorumu aradım o da soldan yumurta büyütmeye çalışırız dedi. Gelecek ay başlarız dedi. Ben hiç anlamadımBende sağ tüp de gecis net izlenememistir diyodu. O zamnlar doktrm tikali degil demisti.snra bu ay tikali gibi gorunuyo demisti ama allahm nasip etti tikali gibi dedigi yumrtlkta buyuyen yumurta döllendi ve rahim icine yerlesti.1 hafta snra kalp atslari icin gidicez ins onda da bi sorun ckmaz umudunu kaybetme o yuzden canm kapali olan tüp o ilac sayesnde de acilabiliyo bazen dua et
Amin canm cok sagol ins. Diger yumurtalktan buyur hic sıkma canını sen nasip olcak oldumu oluyoSağol canım moral oldu bana. Ama bana filmi çeken doktor sağ rahim ağzından itibaren tıkalı. Kendi doktorunuzla nasıl bir yol haritası çizersiniz bilemem, aşılama da olabilir, tüp bebek de, laporaskopi de dedi. Kendi doktorumu aradım o da soldan yumurta büyütmeye çalışırız dedi. Gelecek ay başlarız dedi. Ben hiç anlamadımRabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Doğru söylüyorsunAmin canm cok sagol ins. Diger yumurtalktan buyur hic sıkma canını sen nasip olcak oldumu oluyo
Hic bilmiyorum canm onu vallaDoğru söylüyorsunSadece sol yumurtalıktan nasıl büyütüyorlar onu pek anlayamadım siz biliyor musunuz kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?