- 27 Ağustos 2019
- 218
- 68
- 18
- 26
Hastalandım canımEe aşılama yapılalı kac gün oldu hala varmis mi yumurtan sasirdim. Hadi ins canm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hastalandım canımEe aşılama yapılalı kac gün oldu hala varmis mi yumurtan sasirdim. Hadi ins canm
Olsun kuzum üzülme inş bu ay tutar hep duamdasin tekrr aşılama mı deniceksiniz knustunz mu doktrnuzlaHastalandım canım
Rabbim her şeyin hayırlısını veriyor. Bana da doktor aşılama denemek pek mantıklı değil tüp bebek diyorlar. Perşembe tüp bebek için görüşmeye gideceğimHastalandım canım
Açıkçası önce bir ön görüşme olacak ama sanırım adetli iken başlanıyorTüp bebek tedavisi için adetli mi gidiliyor yoksa normal de gidiliyor mu
Evet bende öyle düşünüyorumAçıkçası önce bir ön görüşme olacak ama sanırım adetli iken başlanıyor
ŞİMDi geldim canım haber ededim seni de allah razı olsunOlsun kuzum üzülme inş bu ay tutar hep duamdasin tekrr aşılama mı deniceksiniz knustunz mu doktrnuzla
Hayırlısı olsun canım benim gittin mi ne dedilerRabbim her şeyin hayırlısını veriyor. Bana da doktor aşılama denemek pek mantıklı değil tüp bebek diyorlar. Perşembe tüp bebek için görüşmeye gideceğim
Canım başka bir doktora gitmiştim. Tıpta profesör bir hoca. O yeniden tahlil istedi hem eşimden hem de benden. Normalde ben hep tarlusal ile adet görüyordum Duphaston diye bir ilaç verdi adet olunca testleri yaptır tedaviye başlayalım dedi ama direkt tüp bebek vs. demedi açıkçası. Filmi inceledi sağ tüp tıkalı duruyor dedi. Sanırım gelecek ay adet olunca anlaşılacak Ne zormuş bu Rabbim herkesi hayırlısıyla bebeklerine kavuştursun. Sen de üzme kendini bak kimle konuşsam bebek zamanını biliyor diyor.Hayırlısı olsun canım benim gittin mi ne dediler
Hayrlsi kuzum ins bu ay güzel haberleri alirsin dualarım seninle hep. Elbet nasip olcak bebiş az dha sabırŞİMDi geldim canım haber ededim seni de allah razı olsun♥
Kuzum bayadr yazisamadık. Naptn durum ne tedawiye basladn mi nasilsinHayırlısı olsun canım benim gittin mi ne dediler
Mrb canim bende baktirdim tuplerime tek tarafi acilmadi sol tarafim acildi dr hemen tup bebege gecicez dedi.Canım hsg sonucunda ne yaziyodu senin. Tuplerle ilgili. Bende sag tüp de geçiş net izlenmektedir. Sol tüp de gecis net izlenememektedir yaziyo. Doktorum o zamnlar tikalımı diye sordugumda yok degil sadece gecen net izlenmiyo dmisti. Bu ay da buyuyen yumurtam sol yumurtalkta ve tikali gibi demisti. Aklma takldi sende ne yaziyo sonucnda
Merhaba canm. Yaşın kac senn hemen tup bebek deneyelm dedi doktorun ki. Belki sol tarafta büyür yumurtan hic belli olmaz ki normal denedinz mi hic yumurta buyutme flan yada yumurtalarn buyuyo mu kendi bi sıkıntı varmi herhangi. Benim tikali gibi dedigi sol yumurtamda olusan 1 yumurtadan hamilelik oldu canm hic umudum yokken suan 8+4 haftalk olduk bile cok şükür dua et bol bol sende. Eminim olur hangi yolla olursa olsun hic kotuyu düşünme. Biliyorum demesi kolay yapmasi zor. Bende cok düştüm umutsuzluga ama bak smdi guzel haberleri aldim 5 sene ewlilik bunun 2 senesi doktor kontrlsuz deneme 3 senesi doktor hap igne ile deneme zamani smdiymis smdi nsip oldu ins sana da senin gibi her isteyene de nasip olur ins canm.uzun oldu biraz kusura bakmaMrb canim bende baktirdim tuplerime tek tarafi acilmadi sol tarafim acildi dr hemen tup bebege gecicez dedi.
Merhaba canim cok sevindim saglikla kucaginiza alin insallah bebisinizi. Biz 1 yildir deniyoruz 3 defa asilama yaptirdik hic birisi tutmadi 3den sonra mecburen bakiliyor tuplere o yuzden bakti doktor sag tarafim tumdem kapali acilmadi sol tarafimi acti doktor ve zaman kaybetmeden tup bebek yapalim dedi. Yasim 36 yumurtalarimda hic bir sorun yok ilacsiz normal sekilde buyuyor iyi ki onlarda yok onlarda da olsaydi ne yapardim bilmiyorum. Insallah 2 ay sonra baslayacagim tup bebek tedavisine cunku asi donemlerinde cok yiprandik esimle beraber. En azindan belirsizlik icinde degiliz suan icimizi rahatlatan tek sey bu suan.Merhaba canm. Yaşın kac senn hemen tup bebek deneyelm dedi doktorun ki. Belki sol tarafta büyür yumurtan hic belli olmaz ki normal denedinz mi hic yumurta buyutme flan yada yumurtalarn buyuyo mu kendi bi sıkıntı varmi herhangi. Benim tikali gibi dedigi sol yumurtamda olusan 1 yumurtadan hamilelik oldu canm hic umudum yokken suan 8+4 haftalk olduk bile cok şükür dua et bol bol sende. Eminim olur hangi yolla olursa olsun hic kotuyu düşünme. Biliyorum demesi kolay yapmasi zor. Bende cok düştüm umutsuzluga ama bak smdi guzel haberleri aldim 5 sene ewlilik bunun 2 senesi doktor kontrlsuz deneme 3 senesi doktor hap igne ile deneme zamani smdiymis smdi nsip oldu ins sana da senin gibi her isteyene de nasip olur ins canm.uzun oldu biraz kusura bakma
Cok sagol canim amin ins. Ben ilk tedawiye basladgimda direk tüplere bakilmisti. Seninde 3 kez aşılama olmadan bakilsaydi yada ilk asılama tutmadginda bakilsaydi boyle yipranmazdnz aslinda. Neyse olan olmus artk en azndan smdi dogru yolu bulmussunz. Yumurtalarnzn kendi kendi olusmasi büyük artı bu tedawi surecinde gerçekten smdi rahatladnz ya bu 2 ayda bi bebis haberi verirsin ins çünkü kafadan ciktimi hamilelik oluyo baglantili baya sen yine yumurtlama günlerini takip et ve degerlendirMerhaba canim cok sevindim saglikla kucaginiza alin insallah bebisinizi. Biz 1 yildir deniyoruz 3 defa asilama yaptirdik hic birisi tutmadi 3den sonra mecburen bakiliyor tuplere o yuzden bakti doktor sag tarafim tumdem kapali acilmadi sol tarafimi acti doktor ve zaman kaybetmeden tup bebek yapalim dedi. Yasim 36 yumurtalarimda hic bir sorun yok ilacsiz normal sekilde buyuyor iyi ki onlarda yok onlarda da olsaydi ne yapardim bilmiyorum. Insallah 2 ay sonra baslayacagim tup bebek tedavisine cunku asi donemlerinde cok yiprandik esimle beraber. En azindan belirsizlik icinde degiliz suan icimizi rahatlatan tek sey bu suan.
Normal olani o aslinda canim ben yurt disinda tedavi oldugum icin 6 defa asilama hakkimiz var ilk 3ten sonra tuplere bakildigi icin mecburen o sureci gecirdik. Insallah guzel haber veririm canim cok tesekkurler sizde saglikla kycaginiza alin insallah ❤❤Cok sagol canim amin ins. Ben ilk tedawiye basladgimda direk tüplere bakilmisti. Seninde 3 kez aşılama olmadan bakilsaydi yada ilk asılama tutmadginda bakilsaydi boyle yipranmazdnz aslinda. Neyse olan olmus artk en azndan smdi dogru yolu bulmussunz. Yumurtalarnzn kendi kendi olusmasi büyük artı bu tedawi surecinde gerçekten smdi rahatladnz ya bu 2 ayda bi bebis haberi verirsin ins çünkü kafadan ciktimi hamilelik oluyo baglantili baya sen yine yumurtlama günlerini takip et ve degerlendir
Anladm canm. Sagol hadi inşNormal olani o aslinda canim ben yurt disinda tedavi oldugum icin 6 defa asilama hakkimiz var ilk 3ten sonra tuplere bakildigi icin mecburen o sureci gecirdik. Insallah guzel haber veririm canim cok tesekkurler sizde saglikla kycaginiza alin insallah ❤❤
Sana da tesekkur ederim buradaki arkadaslara yardimci oldugun icin canim ❤❤❤Anladm canm. Sagol hadi inş
Ne demek canm yeterki ici rahatlasın bi kadının daha. Ayni yollarin belki azı belki cogu geciyoruz hepimiz ve iyi seyler duymaya ihtiyacmz oluyo bu surecte. O destegi bende cok aradm o yuzden elimden geldiginde bildiğim yaşadığım kadryla anlatmaya calisiyorum biseyleriSana da tesekkur ederim buradaki arkadaslara yardimci oldugun icin canim ❤❤❤
Ne demek canm yeterki ici rahatlasın bi kadının daha. Ayni yollarin belki azı belki cogu geciyoruz hepimiz ve iyi seyler duymaya ihtiyacmz oluyo bu surecte. O destegi bende cok aradm o yuzden elimden geldiginde bildiğim yaşadığım kadryla anlatmaya calisiyorum biseyleri
Hayrlsi kuzum ins bu ay güzel haberleri alirsin dualarım seninle hep. Elbet nasip olcak bebiş az dha sabır