• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gömülü Diş

benim 3 yirmilik dişimde gömülü yanlamasına şekilde.. neden aldırma gereği duyuyorsunuz rahatsız mı ediyor?

lütfen en azından ben cevap alana kadar taşımayın konumu

20lik dişlerim etin altında ve çıkmıyor yarın ege üniversitesi diş fakültesine gideceğim. merak ettiğim şeyler var daha önce diş ameliyatı olanlara sormak istiyorum

1) aynı gün yarıp alırlar mı ? yoksa gün mü verirler?
2) çene bölgesi için anestezi mi uyguluyorlar?
3) ne kadar sürer tahminen almaları.

Yarın ilk defa gidiceksiniz anladığım kadarıyla. O yüzfen yarın almazlar randevu verirler. Çene bölgesi için anestezi uygulamıyorlar o bölgeyi uyuşturuyolar sadece. Ben tek başıma gitmiştim düşün. Yarım saat kadar sürer uyuşmasını beklemek filan 1 saati bulabilir. Sonraki bir hafta biraz sancılı. Ağrı ve şişlik oluyor ama toparlıyor zamanla.

benim 3 yirmilik dişimde gömülü yanlamasına şekilde.. neden aldırma gereği duyuyorsunuz rahatsız mı ediyor?

daha önce araştırma hastanesine gittiğimde doktor çene de kayma yapar dedi başıma kadr vuruyor ağrısı tuttuğu zaman.

Yarın ilk defa gidiceksiniz anladığım kadarıyla. O yüzfen yarın almazlar randevu verirler. Çene bölgesi için anestezi uygulamıyorlar o bölgeyi uyuşturuyolar sadece. Ben tek başıma gitmiştim düşün. Yarım saat kadar sürer uyuşmasını beklemek filan 1 saati bulabilir. Sonraki bir hafta biraz sancılı. Ağrı ve şişlik oluyor ama toparlıyor zamanla.
evt ilk defa gidicem. teşekkr ederm yorumunuz için.

Agzinizda dikis varken konusmak yemek yemek cok zor oluyor .. Ben özelde cektirdim iki igne ile uyuşturdu ben korktugum icin biraz zorladi cikartmak icin o yuzden kanama iki gun sürdü ama cekerken hic acı hissetmedim..
Sonrasi cok önemli cabuk iyilesmesi icin o bölgede yemek artigi birakmaman lazim agzini calkalaman lazim bol bol.. 3gun sonra benim dikis alindi ..

Ameliyat dediklerine bakma zor değil. Uyuşuyor sen uyanık oluyorsun. Diş Çek'imi gibi sandalyede oturuyorsun. Hatta diş Eti'ni biraz açtıkları için Çek'im den daha kolay gelmişti bana.

Agzinizda dikis varken konusmak yemek yemek cok zor oluyor .. Ben özelde cektirdim iki igne ile uyuşturdu ben korktugum icin biraz zorladi cikartmak icin o yuzden kanama iki gun sürdü ama cekerken hic acı hissetmedim..
Sonrasi cok önemli cabuk iyilesmesi icin o bölgede yemek artigi birakmaman lazim agzini calkalaman lazim bol bol.. 3gun sonra benim dikis alindi ..
yemek sorun değilde ben konuşamazsam çatlarım :D neyse bakalm cnm yarın belli olck

Çapa tıp fakültesinde gömülü 20lik dişimi çektirmiştim. Önce gidiyorsunuz röntgen falan çekiliyor daha sonra size gün veriyorlar. 3 ay sonraya bana gün vermişlerdi yoğunluktan dolayı. Çene bölgesini uyuşturuyorlar sonra işleme başlıyorlar. Benim 40 dakika falan sürdü . Doktorum çok iyiydi sağ olsun bütün korkumu yendim sayesinde. Geriye kaldı 3 tane 20lik diş.

Merhaba arkadaşlar ben geçen hafta salı günü 20lik diş ve kistimi aldırdım. Yüzüm çok fazla şişti ve çenem morardı. Bugün çarşamba 8 gün oldu ve kanamam hala devam ediyor sizce ne yapmam gerekir ve normal midir bu kanama? Yardımcı olursanız çok sevinirim..

Back