- 3 Nisan 2014
- 36.149
- 147.354
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
benim 3 yirmilik dişimde gömülü yanlamasına şekilde.. neden aldırma gereği duyuyorsunuz rahatsız mı ediyor?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
lütfen en azından ben cevap alana kadar taşımayın konumu
20lik dişlerim etin altında ve çıkmıyor yarın ege üniversitesi diş fakültesine gideceğim. merak ettiğim şeyler var daha önce diş ameliyatı olanlara sormak istiyorum
1) aynı gün yarıp alırlar mı ? yoksa gün mü verirler?
2) çene bölgesi için anestezi mi uyguluyorlar?
3) ne kadar sürer tahminen almaları.
benim 3 yirmilik dişimde gömülü yanlamasına şekilde.. neden aldırma gereği duyuyorsunuz rahatsız mı ediyor?
evt ilk defa gidicem. teşekkr ederm yorumunuz için.Yarın ilk defa gidiceksiniz anladığım kadarıyla. O yüzfen yarın almazlar randevu verirler. Çene bölgesi için anestezi uygulamıyorlar o bölgeyi uyuşturuyolar sadece. Ben tek başıma gitmiştim düşün. Yarım saat kadar sürer uyuşmasını beklemek filan 1 saati bulabilir. Sonraki bir hafta biraz sancılı. Ağrı ve şişlik oluyor ama toparlıyor zamanla.
yemek sorun değilde ben konuşamazsam çatlarım neyse bakalm cnm yarın belli olckAgzinizda dikis varken konusmak yemek yemek cok zor oluyor .. Ben özelde cektirdim iki igne ile uyuşturdu ben korktugum icin biraz zorladi cikartmak icin o yuzden kanama iki gun sürdü ama cekerken hic acı hissetmedim..
Sonrasi cok önemli cabuk iyilesmesi icin o bölgede yemek artigi birakmaman lazim agzini calkalaman lazim bol bol.. 3gun sonra benim dikis alindi ..
merak edyrm nsl olck dye yarın göreceğiz :)Ameliyat dediklerine bakma zor değil. Uyuşuyor sen uyanık oluyorsun. Diş Çek'imi gibi sandalyede oturuyorsun. Hatta diş Eti'ni biraz açtıkları için Çek'im den daha kolay gelmişti bana.
Konusuyorsun sıkıntı yok onda da seni anlayan çıkar mı onu bilememyemek sorun değilde ben konuşamazsam çatlarım neyse bakalm cnm yarın belli olck