Kapali oldum icin kestirmek istemedim cunku baya kisalacak
kestirin kot etekle kombine edin bence.. pantolonla giyemezsiniz artık ama eteklede çok güzel dururKapali oldum icin kestirmek istemedim cunku baya kisalacak
Yelekte giyebilirimde orjinal bisey olsun istiyorum :)
Evet bu olabilir gibi ... yani yeniden tarz bi tunik olsun orjinal derken bunu kasdettim ama fikir guzelOrjinal derken? Kumas parca incik boncuk yapistirirsaniz asla olmaz. Ha ama oraya bir boncuklu parca yapıştırıp ayni parcadan capraz omzunuza yapistirin ve arada zincir olsun. Boyle olabilir..
Tunik guzel oluyor degerlendiremezsem sizin dediginiz gibi kot etekle kombin ederim tesekkurler cevabiniz icin :)kestirin kot etekle kombine edin bence.. pantolonla giyemezsiniz artık ama eteklede çok güzel durur
tuniği bende seviyorum inşallah değerlendirebilirsiniz :)Tunik guzel oluyor degerlendiremezsem sizin dediginiz gibi kot etekle kombin ederim tesekkurler cevabiniz icin :)
yeni aldım ve çok beğendiysem gidip aynısından bir tane daha alırım :))Yardim edrmisinizcok sevdigim gomlegimi yaktim daha 1 kere giymistim nasil degerlendirebilirim fikir verirmisiniz