Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Test daha oturmamıs gozukuyor.sımdıkı halını atabılırmısınızBugun adet gunum ama olmadim test yaptim simdi ama birsey goremedim bi ara gordum gibi bilemiyor goz yanilmasi da olabilir sizlerde bakabilir misiniz ?
Simdiki hali de bu sanirim yokTest daha oturmamıs gozukuyor.sımdıkı halını atabılırmısınız
Şuanda yok ama adet olmazsanız ıkı gun sonra tekrar deneyınSimdiki hali de bu sanirim yok
Tesekkur ederim denerim :)Şuanda yok ama adet olmazsanız ıkı gun sonra tekrar deneyın![]()
Sizde ikinci çizgiyi gölge şeklinde görüyor musunuz yoksa ben çok bakmaktan mi öyle görüyorum
Var gibi ben gordumSizde ikinci çizgiyi gölge şeklinde görüyor musunuz yoksa ben çok bakmaktan mi öyle görüyorum
Ben de çok silik bi şey görüyorum ama bu testlere güvenim kalmadı bazen yalancı silik çizgi oluyor insanı çok üzüyor sonrası
Video şeklinde çok net görünüyor ama emin olamadım bende fotoğrafta daha belirsizVar gibi ben gordum
Benimde güvenim kalmadı sürekli kan tahlili vermeye çekiniyorum artıkBen de çok silik bi şey görüyorum ama bu testlere güvenim kalmadı bazen yalancı silik çizgi oluyor insanı çok üzüyor sonrasıbir kaç farklı testle deneyin bence
Sizi çok iyi anlıyorum rabbim hepimize hayırlısıyla ve kolaylıkla sağlıklı bebişler nasip etsinBenimde güvenim kalmadı sürekli kan tahlili vermeye çekiniyorum artık![]()