- 25 Eylül 2024
- 1.063
- 559
- 38
- 28
- Konu Sahibi zeroooo777
Ooo baya başlamış deseneGöğüslerim hiç ağrımazdı şimdi sızlıyor yumurtlama akintisi gibi alıntım var hala sürekli uykum var koku hassasiyetim var

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ooo baya başlamış deseneGöğüslerim hiç ağrımazdı şimdi sızlıyor yumurtlama akintisi gibi alıntım var hala sürekli uykum var koku hassasiyetim var
Nasip diyelim benim gecikmem olmaz normalde diğer ay çok az adet oldum bizim orda öyle olunca rahim cocuk istiyor derlerYani tabi olabilir herkesin farklı ama en az ben de senin kadar bu kadar fazla test yaptım hepsinde silik gördüm ama maalesef çıkmadı
Artık testlere güven kalmadı arkadaşım benim de geçen gün kaset pozitif cıktı erken gebelik negatif cıktı bugün ya da yarın regl günüm kafam cok karısıkYani tabi olabilir herkesin farklı ama en az ben de senin kadar bu kadar fazla test yaptım hepsinde silik gördüm ama maalesef çıkmadı
Inşallah bakalim hakkımda hayırlısı olsunOoo baya başlamış desenepzt ye kadar takip et elinde test varsa o zaman sonra kan verirsin
Evet bunu ben de duydum ve yaşadım az adet olduktan sonraki ay hamile kalmıştımNasip diyelim benim gecikmem olmaz normalde diğer ay çok az adet oldum bizim orda öyle olunca rahim cocuk istiyor derlerbiraz ona da yoruyorum açıkçası
Geciktigim icin suphedeyimArtık testlere güven kalmadı arkadaşım benim de geçen gün kaset pozitif cıktı erken gebelik negatif cıktı bugün ya da yarın regl günüm kafam cok karısık
Sende var belliGeciktigim icin suphedeyim![]()
Bende öyle oldum diğer hamileligimdeEvet bunu ben de duydum ve yaşadım az adet olduktan sonraki ay hamile kalmıştım
1 buçuk aslında korunuyordum spialle ama spiral yaramadi çıkarttım geçen ay hemen kalmam diye de önemsemedim açıkçasıSende var bellidiğer cocuk kaç yaşında
Nasibiyle gelsin spiral de pek çözüm değil benim arkadasım o varken kalmıştı hamile hareketetmiş içerde.1 buçuk aslında korunuyordum spialle ama spiral yaramadi çıkarttım geçen ay hemen kalmam diye de önemsemedim açıkçası
Aynen öyle nasip olacaksa bi şekilde oluyo isteNasibiyle gelsin spiral de pek çözüm değil benim arkadasım o varken kalmıştı hamile hareketetmiş içerde.
Aynen öyle nasip olacaksa bi şekilde oluyo iste![]()
Aaa gerçekten mi ben 2 aydır deniyorum ilk ay 4 gün geciktim normal adet oldum güzelce bu ay hiç gecikmedim ama adetim zar zor heldi az aş adet gördüm bakalım bugün bitti gibi yarın duş alırım denemeye devam gerçi benim eşim mayısın 1 haftası burda olmayacak artık nasipNasip diyelim benim gecikmem olmaz normalde diğer ay çok az adet oldum bizim orda öyle olunca rahim cocuk istiyor derlerbiraz ona da yoruyorum açıkçası
Aaaa gerçekten mi bende bu ay az adet oldum bakalım bu ay kalıcak mıymmm ahhaaEvet bunu ben de duydum ve yaşadım az adet olduktan sonraki ay hamile kalmıştım
Aaaa gerçekten mi bende bu ay az adet oldum bakalım bu ay kalıcak mıymmm ahhaa
Evet 2 gebeligimde o şekilde oldu normalde 6 gün oluyordum 2 3 gün anca oldu bitti bu ay tekrar hamileyimAaaa gerçekten mi bende bu ay az adet oldum bakalım bu ay kalıcak mıymmm ahhaa
Yok benim yine 6 gün sürdü ama normalde kanamam baya olur bu ay biEvet 2 gebeligimde o şekilde oldu normalde 6 gün oluyordum 2 3 gün anca oldu bitti bu ay tekrar hamileyim