Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
gold longa 1 ayda 2 beden büyütme garantisi veriyormuş kızlar!
canım ben 3 kutu bitirdim inan hiç bir faydası olmadı inanma böle şeylere mümkünmü 1 ayda 2 beden biz 1 ayda 2cm büyüdü diye mutluluktan havalara uçuyoruz 1ayda 2 beden büyütse nerdeee bende aldanıp almıştm bi zmnlr ama para tuzağından başka bişey diil...
canım ben 3 kutu bitirdim inan hiç bir faydası olmadı inanma böle şeylere mümkünmü 1 ayda 2 beden biz 1 ayda 2cm büyüdü diye mutluluktan havalara uçuyoruz 1ayda 2 beden büyütse nerdeee bende aldanıp almıştm bi zmnlr ama para tuzağından başka bişey diil...
Sitemizde bitkisel veya kimyasal medikal ürünlerle ilgili konu açılması yasaktır. Bu bölüm özellikle - başlıktan da anlaşılacağı gibi - sadece doğal göğüs büyütme yöntemleri ile ilgili konuları içerir. Bu nedenle konuyu kilitliyorum.