gökyüzüne inanır mısınız?

Neye inanırsanız sizin gerceginiz o olur.

Mutlaka devasa enerji kütlelerinin birtakım işlevleri vardır galakside ama bu sizin ilişkinize tam 12den isabet edecek anlamina gelmiyor.

Astrolojiden ziyade astronomiye önem vermek lazi.,astroloji safsata bence.

Danışmanlığa da bosa para vermeyin, internette pek cok site size harita vs çıkartıyor ucretsiz

inanan ve inanmayan herkese sygım sonsuz ama evrende enerjinin olduğunu kabul ediyorum ve gezegenlerinde kendine özel bir enejsi olduğunu düşünüyorum. ve bizi etkilediklerine deinanıyorum
Ben astrolojiye inanıyorum.
Demek istediklerinizi de anladım.
Günlük burç yorumlarıyla doğum haritası açıp geleceği az da olsa okuyabilmeyi insanlar karıştırdıkları için yaaaa bırak bu işleri saçmalık diyorlar ama gerçek öyle değil.
Tutulmalarda herkes ayrılık yaşamaz dediğiniz gibi sizin gezegenlerinizin konumları filan işin içinde işte. Herkesi etkilemez her doğa olayı.
Burda da herkesi tabii inandıramazsınız.
Bir de işini güzel yapan, ondan bundan yorum çalmayan astrologla çalışmanızı öneririm çünkü günümüzde kime eliniz çarpsa ya danışman ya hayat koçu bilmem ne saçma sapan...

Ben astrolojik olayların, özellikle gezegenlerin hareketlerinin ve tutulmaların ülkeler ve insanlar üzerinde etkisi olduğuna inanıyorum. Elbette ki hiçbir şeyin garantisi yok ancak bu ilerleme ve geri çekilmelerin psikolojik olarak hepimizi etkilediğini düşünüyorum. Nokta atışlarla olay örgüsü sunulması mantıklı değil ki zaten konu sahibinin de bahsettiği bu değil. Yerkürenin belli bir enerjisi var. Düzen işlerken içindekilerin bundan az da olsa etkilenmesi kaçınılmaz.

baktırdığınız kişye göre değişiyor ve aldığınız hizmete göre de ben tek soru sordum. onlarda doğum yeri saati ve tarihi vs bilgi istedi ve dönüş yaptı 40 tl verdim
Öğretmenlerin 3 saatlik ek ders parası. 3 saat bilgi aktarıyorsunuz o öğrencilere. Bu adamlar iki dakika uyduruktan şeyler zırvalayıp 40 tl alıyorlar. İnanan kişiler olduğu sürece bunlar da para kazanırlar her zaman.

O değil de, çürük temelli bir ilişkiye sahip olduğunuz adamla birleşip temeli tekrar sağlamlaştırmaya mı çalışacaksınız? Bunun için mi bu kadar çaba? Ben gökyüzüne, burcunuza, haritanıza vb. bakmadan söyleyeyim size: Bu adamla birleşseniz bile bir cacık olmaz. Kk tecrübeleriyle sabittir kardeş:kahve:

40 tl’yi de Kk yardımlaşma ve dayanışma derneği hesabına yatırabilirsiniz:KK53:

doğru söylemiş gaybi Allahtan başka kimse bilemez onlar sadece bir öngörü yapıyor. mars şiddeti, kazayı, sinirleri temsil eden bir gezegen. ama bu herkesi sinirli yapacak değil sadece burada ki uyarı şu şekilde oluyor "sinirlerinize hakim olun birisi size öfke ile kalkarsa sakın kalın" mesaj içeriği bu aslında. yani size şunu demiyorlar "marsın geri hareketi şiddeti arttırı ve siz gibip birisni döveceksini ya da birisnden dayak yiyeceksnz" değil mevzu

Öyle konuşmamış. Gayet kesin bir dille konuşmuş, şu an yaşadıklarını "doğru" tahmin edince haliyle geleceği de doğru bildiği izlenimine kapılıyorsun ama söylediklerinden biri bile çıkmadı. Adam tam bir felaket tellalı hahaha o zaman da baya yüksek bir ücret ödemişti arkadaş. Boşa bekleme yani, senin ilişkide barışsanız bile bir cacık olmaz sizden. O adamlar umut tacirliği de yapıyor bir yandan. Seni her daim umutlu tutarak alıyor paranı.

Öğretmenlerin 3 saatlik ek ders parası. 3 saat bilgi aktarıyorsunuz o öğrencilere. Bu adamlar iki dakika uyduruktan şeyler zırvalayıp 40 tl alıyorlar. İnanan kişiler olduğu sürece bunlar da para kazanırlar her zaman.

O değil de, çürük temelli bir ilişkiye sahip olduğunuz adamla birleşip temeli tekrar sağlamlaştırmaya mı çalışacaksınız? Bunun için mi bu kadar çaba? Ben gökyüzüne, burcunuza, haritanıza vb. bakmadan söyleyeyim size: Bu adamla birleşseniz bile bir cacık olmaz. Kk tecrübeleriyle sabittir kardeş:kahve:

40 tl’yi de Kk yardımlaşma ve dayanışma derneği hesabına yatırabilirsiniz:KK53:

Ben de mi girsem bu işe acaba :KK53:
Uzay hep ilgimi çekmiştir, gezegenleri inceler yazar çizerim.
Iyi para varmis baksaniza :KK45:

arkadaşlar merhaba malum yaz ayı boyunca gökyüzü baya hareketli geçti. çok bilgim yok ama çok okuyorum bu konuları. 13 temmuzda Güneş tutulması oldu biliyorsunuz ve kuzey ay düğümü denilen şeyle denk geldiği için ayrılıklar falan oluyormuş mesela bende de öyle oldu tam tutulmada yaşadım ayrılık. ardından kanlı ay tutulması sonra tekrar güneş tutulması faln falan. okuyorum kıyaslıyorum toplumsal ve genel olarak dpğru çıkıyor. mesala ayrıldıktan sonra danışmanlık aldım ve diyor ki 4 eylüle kadar açılar sert barışma ihtimalı 21 eylül ve 6 ekim arasıymış çünkü mars ayrılık anına ileri harekette geri dönüyormuş. yani sizlerden biriniz aldı mı böyle bir danışmanlık ve geçerliliği oldu mu?
Bu konularda bilgim yok ama çok kötü bir süreçten geciyorum..

Ah insanoğlunun acizce geleceği görme çabaları işte. Sadece buna "astroloji" diyerek havalı hale getirmişler. Bakla falı bakan çiçekçi teyzeden farkları süslü lafları işte. Tabi ki evren en ufak zerresiyle bir bütün ve bir kelebek etkisi vardır belki bilemem. Ama biz insanlar kendimizi çok önemli görüyoruz. Hep bunu düşünüyorum oradaki koskocaman gezegen. Biz ise onun yanında bir toz zerresi kadarız. Boyle seyleri çok umursamak boş umut pompalanmasina ve daha büyük hayal kırıklığına sebep olur.

Ah insanoğlunun acizce geleceği görme çabaları işte. Sadece buna "astroloji" diyerek havalı hale getirmişler. Bakla falı bakan çiçekçi teyzeden farkları süslü lafları işte. Tabi ki evren en ufak zerresiyle bir bütün ve bir kelebek etkisi vardır belki bilemem. Ama biz insanlar kendimizi çok önemli görüyoruz. Hep bunu düşünüyorum oradaki koskocaman gezegen. Biz ise onun yanında bir toz zerresi kadarız. Boyle seyleri çok umursamak boş umut pompalanmasina ve daha büyük hayal kırıklığına sebep olur.

+100000

Kanlo ay tutulması haftası ben dahil 5 arkadaşın adet döngüsü bozuldu, kimi 20. Güne adet oldu,kimininki on gün sürdü , kimi hiç olmadı...

Para da veriyorsunuz demi bunlara :işsiz: umut taciri gibi geliyor bana böyle hizmet veriyoruz diyenler. Benim de işlerim uzun süredir düzgün gitmiyor ama dolunay değil üşengeç ve kafası çok çalışmayan eşim sorumlu hepsinden.

Kanlo ay tutulması haftası ben dahil 5 arkadaşın adet döngüsü bozuldu, kimi 20. Güne adet oldu,kimininki on gün sürdü , kimi hiç olmadı...
evet canım kanlı ay tutulması ne yazık ki kadınları bu dönemde çok etkiliyormuş. ya aşırı kanama ya da ağrı da fazlalık ya da böyle gecikmeler.

bu bir bilim diyen canlar da var elbet ama bilimin ne yazık ki her şeye kafası yetmiyor. geçerli bir sebep bulamıyor ama inkarda etmiyorlar :)

Back
X