gökyüzüne inanır mısınız?

Ah insanoğlunun acizce geleceği görme çabaları işte. Sadece buna "astroloji" diyerek havalı hale getirmişler. Bakla falı bakan çiçekçi teyzeden farkları süslü lafları işte. Tabi ki evren en ufak zerresiyle bir bütün ve bir kelebek etkisi vardır belki bilemem. Ama biz insanlar kendimizi çok önemli görüyoruz. Hep bunu düşünüyorum oradaki koskocaman gezegen. Biz ise onun yanında bir toz zerresi kadarız. Boyle seyleri çok umursamak boş umut pompalanmasina ve daha büyük hayal kırıklığına sebep olur.
bunu şöyle düşünmek lazım bence. bir ortama giriyoruz ve bir insan var orada sizin o gün ki tüm olumlu enerjinizi çekiyor ve bunu sizinle konuşmasına gerek dahi duymadan yapıyor o insan çünkü o gün mutsuz ve bunu size geçiriyor. işte gezegenlerinde böyle enerjileri vardır ve orada ki koskocaman gezegenler biz toz zerresini olumlu olumsuz etkiliyor. eğer yeryüznde ki toz zerreleri birbirini bu kadar etkiliyorken onlar neden etkilemesin. ayrıca bu gelecek görme değil sadece öngörü

bunu şöyle düşünmek lazım bence. bir ortama giriyoruz ve bir insan var orada sizin o gün ki tüm olumlu enerjinizi çekiyor ve bunu sizinle konuşmasına gerek dahi duymadan yapıyor o insan çünkü o gün mutsuz ve bunu size geçiriyor. işte gezegenlerinde böyle enerjileri vardır ve orada ki koskocaman gezegenler biz toz zerresini olumlu olumsuz etkiliyor. eğer yeryüznde ki toz zerreleri birbirini bu kadar etkiliyorken onlar neden etkilemesin. ayrıca bu gelecek görme değil sadece öngörü
E öngörü de aynı değil mi? Tahmin et.eye çalışıyorlar sonuçta. Çok çok eskiden insanlar bu işlerle ugrasmis. Daha da uğraşacak. Bilim ne kadar ilerlerse ilerlesin bu merak hiç geçmeyecek. İçten içe geleceği tahmin etmek için yapılıyor bu uğraş. Ya ne için olacak ki? O enerjiden neye göre etkileneceginizi araştırmak da bir gelecek tahminidir. Nokta atışı olarak kimse için bilinemez bence. Bilinirse de ben korkarım hiç bulaşmam.

Soruya binaen; astroloji adı altında söylenen zırvalıklara inanmıyorum. Eğer bu saçmalıklar için para verdiyseniz sizin adınıza üzüldüm.

her ınsanın bır yıldızı vardır dunyada olan gokyuzunde olan hersey tabıkı bırbırını etkıler
ınsanlar burc burcdur
mesela benım gezegenım jupıter gokyuzundekı degısımlerden cok etkılenırım
dogum harıtamızla horozkopla alakalı bırsey bu

Buna inanan çok var ama bana mantıklı gelmiyor zaten astroloji bilim olarak kabul görmüyor hiçte anlamam marstan balıktan aslandan. Hayatımda sadece bebek için çin takvimine baktım bakalım cinsiyeti tutarsa söylerim :)
Çin takvimi yalan bence benim oğlum kız gözüküyor ama erkek doğdu yani ama mesela annem baktı hepinizi dogru çıktı sonuncu çocuğum da yanlış çıkmıştı çin takvimi ne de inanmıyorum :/

arkadaşlar merhaba malum yaz ayı boyunca gökyüzü baya hareketli geçti. çok bilgim yok ama çok okuyorum bu konuları. 13 temmuzda Güneş tutulması oldu biliyorsunuz ve kuzey ay düğümü denilen şeyle denk geldiği için ayrılıklar falan oluyormuş mesela bende de öyle oldu tam tutulmada yaşadım ayrılık. ardından kanlı ay tutulması sonra tekrar güneş tutulması faln falan. okuyorum kıyaslıyorum toplumsal ve genel olarak dpğru çıkıyor. mesala ayrıldıktan sonra danışmanlık aldım ve diyor ki 4 eylüle kadar açılar sert barışma ihtimalı 21 eylül ve 6 ekim arasıymış çünkü mars ayrılık anına ileri harekette geri dönüyormuş. yani sizlerden biriniz aldı mı böyle bir danışmanlık ve geçerliliği oldu mu?

Arkadaşlar sorumu yanlış anlayıp ilişkime dönerse cacık dönmezse salatalık muamelesi yapann canlar ben onu demiyorum haziran sonundan bu tarafa gökyüzü peşpeşe tutulmalara şahit oldu hani bu inanmayan canlar 11.08.1999 yılında güneş tutulması yaşadık ve bunu Türkiyeden de gözlemledik ve 17.08.1999 yılında deprem oldu (araştırın) ve yine 11.08.2018 yılında güneş tutulması oldu arada ki fark ise ülkemizden gözlenmedi (deprem neden olmadı diyenlere) benim burada demek istediğim gökyüzü bu yaz çok hareketli geçti ve gerek iş, gerek aşk, gerek sağlık konusunda olsun sizi zorlayan sıkıntılar oldu mu buna inanıyor musunuz?
Boşanma asamasındayım,gökyüzüyle alakalımı bilemedim

Olabilir insanlar dogal.olarak etkilenebilir mesela insanlar bahar ayinda daha bi neseli olur son baharda hüzünlü.. kanli ay tutulmasini bende okudum olumsuzluklar pesimi birakmiyor diyeyim

Astrolojiyi 12 burçtan ibaret sanan insanlar buna inanmazlar canım benim.
Astroloji derin ve karmaşık bir konu.
Bizde çok girdik birbirimize ama ayrılmadık.

Ben yıllarca eğitimini aldım. Bir çok kişiye baktım reelde de burada da . Astroloji öyle senin burcun bu bu tutulmada şu olacak diyen bir alan değil. Her insan kendine özgüdür ve haritası vardır. Yazın olan iki tutulma beni etkiledi çünkü benim bu tutulmayla kavuşan gezegenlerim var. Ama bir başkası hiç etkilenmemiş olabilir. Bunlar ancak harita bakıldığında yorumlanacak şeyler. Gerçekten iyi bilen tekniğe hakim kişilere baktırırsanız kendinizle ilgili şeyler öğrenebilirsiniz. Suistimal eden çok maalesef. Yazmış biosuna yaşam koçu reikici bilmem ne terapisti herbalisti diye elli şey onlara güvenmeyin mesela.

Ben inaniyorum kanka.
Temmuz ayı normalde benim ayimdir ama cok kotu gecti. Merkur ne geriliyormus martta eski sevgilim donduydu bana. Vs vs hayatimi buna gore sekillendiren biri degilim ama inaniyorum.

Gokyuzu olaylarinin insan iliskilerini, is hayatini , ask hayatini vs etkiledigine inanmiyorum

Ama yerkabuguna, yeryuzune, doga olaylarina etkisi mutlaka vardir diye dusunuyorum

Benim için çok normal bir yaz mevsimi geçti Allaha şükür.
Ama depremden çoook korkuyorum!

arkadaşlar merhaba malum yaz ayı boyunca gökyüzü baya hareketli geçti. çok bilgim yok ama çok okuyorum bu konuları. 13 temmuzda Güneş tutulması oldu biliyorsunuz ve kuzey ay düğümü denilen şeyle denk geldiği için ayrılıklar falan oluyormuş mesela bende de öyle oldu tam tutulmada yaşadım ayrılık. ardından kanlı ay tutulması sonra tekrar güneş tutulması faln falan. okuyorum kıyaslıyorum toplumsal ve genel olarak dpğru çıkıyor. mesala ayrıldıktan sonra danışmanlık aldım ve diyor ki 4 eylüle kadar açılar sert barışma ihtimalı 21 eylül ve 6 ekim arasıymış çünkü mars ayrılık anına ileri harekette geri dönüyormuş. yani sizlerden biriniz aldı mı böyle bir danışmanlık ve geçerliliği oldu mu?

Arkadaşlar sorumu yanlış anlayıp ilişkime dönerse cacık dönmezse salatalık muamelesi yapann canlar ben onu demiyorum haziran sonundan bu tarafa gökyüzü peşpeşe tutulmalara şahit oldu hani bu inanmayan canlar 11.08.1999 yılında güneş tutulması yaşadık ve bunu Türkiyeden de gözlemledik ve 17.08.1999 yılında deprem oldu (araştırın) ve yine 11.08.2018 yılında güneş tutulması oldu arada ki fark ise ülkemizden gözlenmedi (deprem neden olmadı diyenlere) benim burada demek istediğim gökyüzü bu yaz çok hareketli geçti ve gerek iş, gerek aşk, gerek sağlık konusunda olsun sizi zorlayan sıkıntılar oldu mu buna inanıyor musunuz?

astronomiye inanırım
astrolojiye ise :(
ama ne zaman Merkür geri gitse benim işler ters gidiyor :D
zaten benim işler genelde ters gittiğinden de olabilir.
bi de dolunayda kabus görürüm :D

Back
X