arkadaşlar merhaba malum yaz ayı boyunca gökyüzü baya hareketli geçti. çok bilgim yok ama çok okuyorum bu konuları. 13 temmuzda Güneş tutulması oldu biliyorsunuz ve kuzey ay düğümü denilen şeyle denk geldiği için ayrılıklar falan oluyormuş mesela bende de öyle oldu tam tutulmada yaşadım ayrılık. ardından kanlı ay tutulması sonra tekrar güneş tutulması faln falan. okuyorum kıyaslıyorum toplumsal ve genel olarak dpğru çıkıyor. mesala ayrıldıktan sonra danışmanlık aldım ve diyor ki 4 eylüle kadar açılar sert barışma ihtimalı 21 eylül ve 6 ekim arasıymış çünkü mars ayrılık anına ileri harekette geri dönüyormuş. yani sizlerden biriniz aldı mı böyle bir danışmanlık ve geçerliliği oldu mu?
Arkadaşlar sorumu yanlış anlayıp ilişkime dönerse cacık dönmezse salatalık muamelesi yapann canlar ben onu demiyorum haziran sonundan bu tarafa gökyüzü peşpeşe tutulmalara şahit oldu hani bu inanmayan canlar 11.08.1999 yılında güneş tutulması yaşadık ve bunu Türkiyeden de gözlemledik ve 17.08.1999 yılında deprem oldu (araştırın) ve yine 11.08.2018 yılında güneş tutulması oldu arada ki fark ise ülkemizden gözlenmedi (deprem neden olmadı diyenlere) benim burada demek istediğim gökyüzü bu yaz çok hareketli geçti ve gerek iş, gerek aşk, gerek sağlık konusunda olsun sizi zorlayan sıkıntılar oldu mu buna inanıyor musunuz?