arkadaşlar bu da ne sorunluymuş durmadan fikir soruyo diyeceksiniz ama şimdi eşim aradı tayin formunu bugün yazıp verecekmiş çanakkale gökçeadayı yazıyımmı dedi bu sene tayinimizi istemek zorundayız çünkü,elbette onunla her yere gidebilirim ama benim ailem ankarada ve annem şeker ve tansiyon hastası ve bu senede durumu hiç iyi değil,zaten bu sene tayinimizin çıkacağını duyunca ağlayıp durdu annem asıl şimdi gelin ediyorum ben seni dedi,ben eşime mecburen yaz dedim ilk iki tercihi denizli ve kastamonu ama oralara çıkması zormuş 3.de gökçeada olsun dedi tamam demek zorunda kaldım çünkü beni moralsiz görünce o da çok üzülüp bana destek ol biraz diyor,duyduğum kadarıyla gökçeadanın nüfusu çok azmış ve en kötüsü kışın ulaşım kesilebiliyormuş aklıma kötü şeyler geliyo ya ailemden birine özellikle anneme bişey olur ve ben yanına hemen gelemezsem diye yersiz bi endişemi bu,ayrıca ankarayada çok uzak ya napıcam ben şimdi evlenirken tayinimiz hiç çıkmıycak gibi geliyodu ama geldi çattı,ben de hep kalabalalık büyük şehirlerde yaşadım severimde böyle yerleri,sizden ricam gökçeadayı bilen gören varsa bana ordan bahsedebilirmi nasıl bi yer canım çok sıkıldı