İlköğretim Yorum ve Soruları Gökcan Koleji hakkında bilgi istiyorum.

barzeyim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2009
17
0
46
Oğlum bu sene ikinci sınıfa başlayacak. Geçen sene gönderdiğim okuldan memnun kalmadığım için bu sene değiştirmek istiyorum. Ve hala bir karar verebilmiş değilim. Beylikdüzündeki gökcan koleji hakkında bilgisi olan varsa lütfen yardım etsin.

Son düzenleme:
buraya iki kere yardım almak için yazı yazdım ikisinede bir tek kişi bile cevap vermedi. kimse kimse cevap yazmak zorunda değil biliyorum ama sanki burada birbirini tanıyanlar mesajlaşıyor sadece. geç oldu ama sonunda anladım.

niye öyle diyosun canım sorduğun şey genel bişey değilki, çok spesifik bi bilgi...
o okulu bilsem tabii ki yazarım ama bu mesajını gökcan kolejini bilen birinin okuduğunu sanmıyorum, dikkat edersen bu başlığın altında okul soranlar çok, ama cevap veren yok ya da az, çünkü okulu bilen denk gelmiyo bence

arkadaşım okuldan mı memnun değilsin yoksa öğretmenden mi
ben öğretmenden memnun olmadığım için kızımı 2. sınıftan sonra her sene öğretmenini değiştirdim herhangi bir sorunla karşılaşmadık ama öğretmeniniz iyiyse okul için bence çocuğu yerinden oynatmamanızı ben tavsiye ederim
Zaten öğretmenin iyisi yada kötüsü (sadece dersler için diyorum)1. sınıfta anlaşılmaz. Ama karakterini beğenmiyorsanız siz bilirsiniz.
ben kızımda bi zorluk yaşamadım fikrimi belirtmek istedim :)

Arkadaşlar beykentte bulunan GÖKCAN KOLEJİ ne çocuğumu gönderiyorum. Daha önce yaşadığımız bir çok olumsuz okul tecrübelerimizi bu okul sayesinde sildik. Memnunyetimizi anlatamam. Okul Yönetimi, Öğretmenleri bir harika .
Her çocukla tek tek ilgilenen ve özel okul mantığının dışında öğrenciyi-veliyi ticari düşünmeyen bir okul. Her veli memnuniyetini bir başkasına aktarıyor ve okulun her geçen gün öğrenci sayısı artıyor. Hizmetten taviz vermiyorlar. Çocuğumdaki akademik ilerleme, yabancı dili ve kaliteli bir insan olma yolundaki adımlarını gördükçe gurur duyuyorum Okulumuza her defasında teşekkür ediyorum. İyiki bu okulu tanımışım. Tereddütsüz gönderin öğrencinizi

Bende gözümü kapatıp okula yazdırdım çocuğumu üç hafta olmasına rağmen sorduklarına anlattıklarına şaşırıp kalıyorum. Sanırım doğru bir karar verdim :)

bu gökcan kolejine kardeşimin kızını yazdırdık keşke yazdırmasaydık.biz dört milyara kayıt yaptık sonra duyduk ki sınıfındaki herkes daha ucuza kayıt olmuşlar.bunlarda hit terbiye ticaret ahlakı yok kime ne tutturabilirlerse..biz burayı hiç bir veliye tavsiye etmiyoruz

kardeşim sen bu okulun terbiyesini ödediğin parayamı bağlıyorsun. kardeşinizin çocuğunuza biçdiğiniz değer bu mu? 1 YIL boyunca çocuğun okula gitti 3 öğün yemek yedi. verilen emek yürek sevgi değerin para karşılığı hele hiç yok. Öğretmenlerin hakkı emeği para ile biçilemez. Çocuğunuzu ucuza gönderseydiniz memnunmu olacaktınız. ÇOK AYIP... biz öğrencimizi gönderdiğimiz okulla aile gibi olduk. sen biliyormusun işyeri kapanan, babası kanser olduğu için öğrencisini okuldan almaya gelen hiçbir öğrenciyi okuldan göndermeden ücretsiz okutyorlar ben tanığım bunlara. şimdi ben gidip bunumu eleştireyim. bu okul ticari amaç gütmüyor. başka okullar gibi 15.000 TL ödesen sanırım sesiniz çıkmayacaktı. Yıllarca çocuklarımızı özel okulda okuttuk bir allahın kulunun ne ödediğini merak bile etmedik. insanları ödedikleri parayla yargılamadık. bu okula öğrencim gidiyor ve memnuniyetimi anlata anlata bitiremiyorum. benim gibi bir çok veli etrafına memnuniyetini anlatıyor.okulun öğrenci sayısı 600 kişiyi buldu ikinci okulunu açıyor gökcan koleji 2012-2013 yılında 7 şube 1. sınıf açıyorlar ve hep söylediğimiz gibi. BÜYÜYORUZ BÜYÜLÜYORUZ..

Daha dün gibi gökcana ilk geldiğimiz gün. kafamızda soru işaretleri kalbimizde merak ve korku ile başladığımız bir yılı yüzümde tebessüm kalbimizde huzur ile bitirdik. yeni dostlar edindik farketmeden kocaman bir aile olduk. biz yanlış yollarda yürüyüp en sonunda doğru yolu bulanlardanız. şimdi heyecanla ve özlemle eylül ayını bekliyoruz. tüm kalbimle herşey için teşekkür ederim...

Arkadaşlar avcılarda oturuyorum 2008 temmuz doğumlu kızım var ve okul arayışına şimdiden girdik. Avcılar beylikdüzü çevresinde bildiğiniz, önerebileceğiniz iyi bir ilköğretim okulu var mı? özel veya devlet her alternatifi değerlendirebilirim. şimdiden teşekkürler..

nekadar uzun süredir yazmadığımı farkettim. Biz halen Gökcan Kolejindeyiz. Teog da ilçe birincisiyiz. Yabancı dilde İELTS sınavlarında 8. sınıf öğrencisi 6.5 puan alıp yurtdışında okuyabiliyor. ve Çok Mutluyuz.

İşi ticarete dökmüş, Bursluluk sınavlarıyla kandırmaya dökmüş o kadar çok okul arasında... Lütfen bir görüşmeye gidin. Farkı anlayacaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…