Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oğlum bu sene ikinci sınıfa başlayacak. Geçen sene gönderdiğim okuldan memnun kalmadığım için bu sene değiştirmek istiyorum. Ve hala bir karar verebilmiş değilim. Beylikdüzündeki gökcan koleji hakkında bilgisi olan varsa lütfen yardım etsin.
nekadar uzun süredir yazmadığımı farkettim. Biz halen Gökcan Kolejindeyiz. Teog da ilçe birincisiyiz. Yabancı dilde İELTS sınavlarında 8. sınıf öğrencisi 6.5 puan alıp yurtdışında okuyabiliyor. ve Çok Mutluyuz.Daha dün gibi gökcana ilk geldiğimiz gün. kafamızda soru işaretleri kalbimizde merak ve korku ile başladığımız bir yılı yüzümde tebessüm kalbimizde huzur ile bitirdik. yeni dostlar edindik farketmeden kocaman bir aile olduk. biz yanlış yollarda yürüyüp en sonunda doğru yolu bulanlardanız. şimdi heyecanla ve özlemle eylül ayını bekliyoruz. tüm kalbimle herşey için teşekkür ederim...
İşi ticarete dökmüş, Bursluluk sınavlarıyla kandırmaya dökmüş o kadar çok okul arasında... Lütfen bir görüşmeye gidin. Farkı anlayacaksınız.nekadar uzun süredir yazmadığımı farkettim. Biz halen Gökcan Kolejindeyiz. Teog da ilçe birincisiyiz. Yabancı dilde İELTS sınavlarında 8. sınıf öğrencisi 6.5 puan alıp yurtdışında okuyabiliyor. ve Çok Mutluyuz.