Gögüsümdeki dolgunlugun nedeni?

Hamilemiyim

• Hayır

OY: 12 41,4%
  • Evet

OY: 15 51,7%
  • Belki

OY: 4 13,8%

• Ankete Katılan
    29
Tamam hamilesiniz hadi şimdi test yapın ve sonucuna göre hareket edin. evlilik dışı bi ilişki yaşamışsıniz belli ki anlatmaya çalıştığınız şey bu "ben bittim" derken.

Keşke yorumuzu daha ılımlı olarak yapsaydınız .nihayetinde hata yaptığını anlayan genç bir insan.Hayatini yargılamak bizim haddimiz olmamalı :KK43:
Yani ben ılımlı yapmak isterim yorumumu ama bu konu üzerine yapılacak ılımlı bir yorum yok. Olay, durum açık ve net. Bu bir hata değil, gayet istekli bir şekilde sürtünmüş sonra kafasına dank etmiş ben neye sürtündüm diye koşa koşa gelmiş buraya konu açmış. Hata göz göre göre yapılan bir şey değil, konu sahibi hem sürtünüp rahatlayayım hem evlenirken bakire misin diye sorduklarında evet diyeyim hem de kazara hamile kalmayayım diye akıllılık yaptığını sanan bir arkadaşımız. Bir taşta üç kuş vurmaya kalkmış, başka kuş isabet almış. Yargılamıyorum, doğrudan eleştiriyorum. Sen her türlü naneyi ye, sonra pişmanım deyip bir daha yapacağımı sanmıyorum de işin içinden çekil.. Bile bile bir şey yapıyorsan sonuçlarına katlanacaksın.

Ya burda kimseyi yargılamak kimseye düşmez evet yaptığı yanlış ama onu yargılamak çok mu doğru acaba ? Evet onunki günah ama sizinki ne peki? Allah aşkına doğru düzgn yorum yapalım kız zaten belli ki pişman olmuş ve korkuyor. Buarada sen de test yap konu sahibi ben pek ihtimal vermiyorum ama belli de olmaz tabi ki.

önce cinsel yolla bulaşan hastalıkları öğrenin sonra öyle yakınlaşmalara girecekseniz girin. Hamile değilsinizdir

Yorum yazsam mı diye bi saat düşündüm .
Zira böylesi bir konuda adım geçsin istemem ....
Ama konu sahibini endişelendirmek adına ankete evet demeyi de ihmal etmedim .
Yaptıklarının sonuçlarına katlanmayı öğrensin demi ama

Bu arada hamile olmamanızı dilerim, sizin ve sizin gibilerin

Adet olmuşsun hamile değilsin diyenler için söylüyorum üstüne görme diye bir şey var, kimisinde normal adet gibi seyretse de kimisinde kendini belli eder derecede az gelebiliyor...

Boşalma olmadı içeri de girmedi o halde ihtimal çok düşük...
İçin rahatlaması açısından test yap ama %90 hamile değilsin...

Back