Gögüsümdeki dolgunlugun nedeni?

Hamilemiyim

• Hayır

OY: 12 41,4%
  • Evet

OY: 15 51,7%
  • Belki

OY: 4 13,8%

• Ankete Katılan
    29
Bunun için mi açıldı konu? Konu sahibi daha neler yapmıştır diye tahmin yürütmeniz için mi?
Kk da gördüğüm en rahatsız edici yorum.
Tahmin değil, rahatsız edici ve iğrenç olan benim gösterdiğim reaksyon değil... Kızın içine girip çocuk olmuş mu olmamış mı ona mı bakalım ne diye açılacak konu... İş, işi yapan rahatsız edici değil iş namusa, dürüstlüğe geldi mi ben yapmadım etmedim bakireyim ama onun dışında her yolu denedim pişmanım oluyor.

Tahmin değil, rahatsız edici ve iğrenç olan benim gösterdiğim reaksyon değil... Kızın içine girip çocuk olmuş mu olmamış mı ona mı bakalım ne diye açılacak konu... İş, işi yapan rahatsız edici değil iş namusa, dürüstlüğe geldi mi ben yapmadım etmedim bakireyim ama onun dışında her yolu denedim pişmanım oluyor.
Hayatımda ilk kez böyle birsey oldu 19 yasima kadarda ilk kez boyle bir iliskim oldu ilkti bu devamida bu pismanluktan sonra gelicegini sanmiyorum

Yani hamile kalıp kalmayacağını sen daha iyi bilirsin de... Neden sürtündünüz? İleride başka biriyle evlenirsem kocama bakireyim demek için falan mı? Sürtünüyorsan başka şekilde de tatmin ediyorsundur arkadaşını, ileride eşine bunları anlatmayı düşünüyor musun? Madem hamile kalmaktan bu kadar korkuyorsun, hangi cesaretle böyle bir şeye kalkışıyorsun?
Madem kendinize sahip çıkarmıyorsunuz rahat rahat ilişkinize girin, ileride de mertçe söyleyin evleneceğiniz insana ben bekaretimi bu yaşta bu şekilde kaybettim istersen benimle evlen istersen evlenme de.. Sonradan çıkıyor bu foyalar ortaya çünkü, sonrası daha kötü olur... Sen şimdiden başlamışsın sürtünmeye, evlenene kadar sürtünmekten alev alırsın gibi görünüyor...
Keşke yorumuzu daha ılımlı olarak yapsaydınız .nihayetinde hata yaptığını anlayan genç bir insan.Hayatini yargılamak bizim haddimiz olmamalı :KK43:

Endişe etmek yerine alacağın olumlu /olumsuz yorumları göz önünde bulundurarak eczaneden en fazla 5 tl verip bir test alman en makul olanı . ...

Kızlar gogusumde dolgunluk ve yanma hissi var ve sertlik ayrica gogusu uclarimda damarlar var cok belli degil ve uclari buyudu gibi azda olsa rengi koyulasyi 3 hafta once surtunmeyle iliskiye girdim bosalma olayı olmadi fakat zevk suyu gelme olasiligi var azda olsa sperm adetimi iliskiden 5 gun sonra normal günümde oldum bulanti kusma olmadi ama goguslerimde sorun var sizce neden? 19 yasindayim gelismeden sebepte olabilirmi?
Ben hamileyim göğüs ağrılarım oluyor

Kızlar gogusumde dolgunluk ve yanma hissi var ve sertlik ayrica gogusu uclarimda damarlar var cok belli degil ve uclari buyudu gibi azda olsa rengi koyulasyi 3 hafta once surtunmeyle iliskiye girdim bosalma olayı olmadi fakat zevk suyu gelme olasiligi var azda olsa sperm adetimi iliskiden 5 gun sonra normal günümde oldum bulanti kusma olmadi ama goguslerimde sorun var sizce neden? 19 yasindayim gelismeden sebepte olabilirmi?
Tebrıkler

Buyuk ihtimal hamilesin. Adet olmussun ama buna ustune gorme diyorlar adetine yakin zamanda iliskiye giren buyuk cogunlukta olabiliyor oyle olan cok tanidigim var. Hadi bebik hayirli olsun.

Saka saka korkma. (Salladim). Bir sey olmaz. Ama kafanin rahat etmesi icin bir test yap. Yoksa beynini bosuna kemirir durur

Back