- Konu Sahibi Prenses3025
Olmaz merak etme. Reglini bile olmuşsun.umarım öyle birsey olmaz![]()
Ama dikkatli ol bundan sonrası için.
![KK39 :KK39: :KK39:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk39.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olmaz merak etme. Reglini bile olmuşsun.umarım öyle birsey olmaz![]()
Kesinlikle dikkatli olacagım :) iliskiden 5 gun sonra oldum 7 gunlik eger hamile olsaydom olmazdim gecikirdi diye biliyorum oyle hemen etkisini gosteriyormu hamilelik acaba ?Olmaz merak etme. Reglini bile olmuşsun.
Ama dikkatli ol bundan sonrası için.![]()
Tamam tesekkurlerPsikolojik vücudun tepki veriyor .
Bunla ilgili bişey okumuştum korktuğun için belirtiler varmış gibi bünyende degısıklıkler oluyor ama adet görmüşsün olma ihtimali Yok gibi bişey .
En mantıklısı bi test al 3 liraya dert etcegine
Hamilelik gerçekleşseydi,asla regl olmazdın.Kesinlikle dikkatli olacagım :) iliskiden 5 gun sonra oldum 7 gunlik eger hamile olsaydom olmazdim gecikirdi diye biliyorum oyle hemen etkisini gosteriyormu hamilelik acaba ?
Hamilelik gerçekleşseydi,asla regl olmazdın.
Kafanı takma artık..
14 gün var sanirim
Iliski 17 aralikta oldu bosalma olmadi ama zevk suyu olanilir adetimi 23 aralikta oldumAdetinize 14 gün varsa ve birkaç gün içinde bu iş olduysa tam yumurtlama döneminde ilişkiye girmişsiniz demektir. Hamile olma ihtimaliniz var.
17 yaşında değil misiniz siz???Kızlar gogusumde dolgunluk ve yanma hissi var ve sertlik ayrica gogusu uclarimda damarlar var cok belli degil ve uclari buyudu gibi azda olsa rengi koyulasyi 3 hafta once surtunmeyle iliskiye girdim bosalma olayı olmadi fakat zevk suyu gelme olasiligi var azda olsa sperm adetimi iliskiden 5 gun sonra normal günümde oldum bulanti kusma olmadi ama goguslerimde sorun var sizce neden? 19 yasindayim gelismeden sebepte olabilirmi?
Iliski 17 aralikta oldu bosalma olmadi ama zevk suyu olanilir adetimi 23 aralikta oldum
Onu yanlış yazmıştım düzeltme şansım olmadi17 yaşında değil misiniz siz???
Umarım en kısa sürede hamile kalırsınız :)10 aydır yumurtlama gününü takip ederek hamile kalmaya çalışıyorum. olmuyor.
eğer sen sürtünme yoluyla (nasıl oluyorsa ) boşalma bile olmadan hamile kaldıysan söyle lütfen, kendimi camdan atıcam![]()
Yaşım 19 yanlış yazmışım düzeltme şansım olmadi17 yaşında değil misiniz siz???
Diğer açtığınız konuya da yanlış yazdınız muhtemelen?Onu yanlış yazmıştım düzeltme şansım olmadi
Umarim degilimdirAkol basmadan başka taraflar basınca sonuç bu. Müjde gebesin!
Eczaneden test al, bir daha önlemini almadan seks yapma. Elin fikriyle gebelik teşhis edilmezUmarim degilimdir![]()