Gögüsümdeki dolgunlugun nedeni?

Hamilemiyim

• Hayır

OY: 12 41,4%
  • Evet

OY: 15 51,7%
  • Belki

OY: 4 13,8%

• Ankete Katılan
    29
Adam akıllı ilişki yaşayıp korunsanız sorun yok da işte böyle sürttürmeyle olmuyor o işler sonra hep içinde ah hamile miyim korkusu oluyor. Ha her korunma yöntemi de %100 değil ama....

Olmaz merak etme. Reglini bile olmuşsun.
Ama dikkatli ol bundan sonrası için.:KK39:
Kesinlikle dikkatli olacagım :) iliskiden 5 gun sonra oldum 7 gunlik eger hamile olsaydom olmazdim gecikirdi diye biliyorum oyle hemen etkisini gosteriyormu hamilelik acaba ?

Psikolojik vücudun tepki veriyor .
Bunla ilgili bişey okumuştum korktuğun için belirtiler varmış gibi bünyende degısıklıkler oluyor ama adet görmüşsün olma ihtimali Yok gibi bişey .
En mantıklısı bi test al 3 liraya dert etcegine

Psikolojik vücudun tepki veriyor .
Bunla ilgili bişey okumuştum korktuğun için belirtiler varmış gibi bünyende degısıklıkler oluyor ama adet görmüşsün olma ihtimali Yok gibi bişey .
En mantıklısı bi test al 3 liraya dert etcegine
Tamam tesekkurler

Kesinlikle dikkatli olacagım :) iliskiden 5 gun sonra oldum 7 gunlik eger hamile olsaydom olmazdim gecikirdi diye biliyorum oyle hemen etkisini gosteriyormu hamilelik acaba ?
Hamilelik gerçekleşseydi,asla regl olmazdın.
Kafanı takma artık..

Kızlar gogusumde dolgunluk ve yanma hissi var ve sertlik ayrica gogusu uclarimda damarlar var cok belli degil ve uclari buyudu gibi azda olsa rengi koyulasyi 3 hafta once surtunmeyle iliskiye girdim bosalma olayı olmadi fakat zevk suyu gelme olasiligi var azda olsa sperm adetimi iliskiden 5 gun sonra normal günümde oldum bulanti kusma olmadi ama goguslerimde sorun var sizce neden? 19 yasindayim gelismeden sebepte olabilirmi?
17 yaşında değil misiniz siz???

:işsiz: Akıl basmadan başka taraflar basınca sonuç bu. Müjde gebesin!

Son düzenleme:
Back