Gögüsümdeki dolgunlugun nedeni?

Hamilemiyim

• Hayır

OY: 12 41,4%
  • Evet

OY: 15 51,7%
  • Belki

OY: 4 13,8%

• Ankete Katılan
    29
Bunun için mi açıldı konu? Konu sahibi daha neler yapmıştır diye tahmin yürütmeniz için mi?
Kk da gördüğüm en rahatsız edici yorum.
Tahmin değil, rahatsız edici ve iğrenç olan benim gösterdiğim reaksyon değil... Kızın içine girip çocuk olmuş mu olmamış mı ona mı bakalım ne diye açılacak konu... İş, işi yapan rahatsız edici değil iş namusa, dürüstlüğe geldi mi ben yapmadım etmedim bakireyim ama onun dışında her yolu denedim pişmanım oluyor.

Hayatımda ilk kez böyle birsey oldu 19 yasima kadarda ilk kez boyle bir iliskim oldu ilkti bu devamida bu pismanluktan sonra gelicegini sanmiyorum

Keşke yorumuzu daha ılımlı olarak yapsaydınız .nihayetinde hata yaptığını anlayan genç bir insan.Hayatini yargılamak bizim haddimiz olmamalı

Endişe etmek yerine alacağın olumlu /olumsuz yorumları göz önünde bulundurarak eczaneden en fazla 5 tl verip bir test alman en makul olanı . ...

Ben hamileyim göğüs ağrılarım oluyor

Tebrıkler

Buyuk ihtimal hamilesin. Adet olmussun ama buna ustune gorme diyorlar adetine yakin zamanda iliskiye giren buyuk cogunlukta olabiliyor oyle olan cok tanidigim var. Hadi bebik hayirli olsun.

Saka saka korkma. (Salladim). Bir sey olmaz. Ama kafanin rahat etmesi icin bir test yap. Yoksa beynini bosuna kemirir durur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…