- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi Prenses3025
-
Diğer açtığınız konuya da yanlış yazdınız muhtemelen?Yaşım 19 yanlış yazmışım düzeltme şansım olmadi
Şahsen yaptigim seyden pismanimYani hamile kalıp kalmayacağını sen daha iyi bilirsin de... Neden sürtündünüz? İleride başka biriyle evlenirsem kocama bakireyim demek için falan mı? Sürtünüyorsan başka şekilde de tatmin ediyorsundur arkadaşını, ileride eşine bunları anlatmayı düşünüyor musun? Madem hamile kalmaktan bu kadar korkuyorsun, hangi cesaretle böyle bir şeye kalkışıyorsun?
Madem kendinize sahip çıkarmıyorsunuz rahat rahat ilişkinize girin, ileride de mertçe söyleyin evleneceğiniz insana ben bekaretimi bu yaşta bu şekilde kaybettim istersen benimle evlen istersen evlenme de.. Sonradan çıkıyor bu foyalar ortaya çünkü, sonrası daha kötü olur... Sen şimdiden başlamışsın sürtünmeye, evlenene kadar sürtünmekten alev alırsın gibi görünüyor...
Sizce öyle bir olasilik varmidir ?19 yaşında maşallah sürtünmeler filan. Neden korkuyosun ki? Olucağı varsa olur. Madem sürtünüyosun hamile kalma olasılığı da hep aklının ucunda olsun. Ona göre sürtün yani
Yazık kızlarımıza yaZık gerçekten. İleride kocasına bakireyim diyecek ya işte. Bunun başka versiyonu da anal ilişkide bulunmakYani hamile kalıp kalmayacağını sen daha iyi bilirsin de... Neden sürtündünüz? İleride başka biriyle evlenirsem kocama bakireyim demek için falan mı? Sürtünüyorsan başka şekilde de tatmin ediyorsundur arkadaşını, ileride eşine bunları anlatmayı düşünüyor musun? Madem hamile kalmaktan bu kadar korkuyorsun, hangi cesaretle böyle bir şeye kalkışıyorsun?
Madem kendinize sahip çıkarmıyorsunuz rahat rahat ilişkinize girin, ileride de mertçe söyleyin evleneceğiniz insana ben bekaretimi bu yaşta bu şekilde kaybettim istersen benimle evlen istersen evlenme de.. Sonradan çıkıyor bu foyalar ortaya çünkü, sonrası daha kötü olur... Sen şimdiden başlamışsın sürtünmeye, evlenene kadar sürtünmekten alev alırsın gibi görünüyor...
Yok. Ama yok diye de yapma. Okuluna kafa yor. Birkaç sene dişini sık. Sonra ömür boyu seks yaparsın.S
Sizce öyle bir olasilik varmidir ?
Pişmanım 2. OlmazYok. Ama yok diye de yapma. Okuluna kafa yor. Birkaç sene dişini sık. Sonra ömür boyu seks yaparsın.
Şahsen yaptigim seyden pismanim
Yazık kızlarımıza yaZık gerçekten. İleride kocasına bakireyim diyecek ya işte. Bunun başka versiyonu da anal ilişkide bulunmak
hamileliğin başında bir kere adet gördüm benHamilelik gerçekleşseydi,asla regl olmazdın.
Kafanı takma artık..
Bunun için mi açıldı konu? Konu sahibi daha neler yapmıştır diye tahmin yürütmeniz için mi?Pişmanlık yaptığın şeyi silmiyor, bir kere ucundan başladın mı bu işlere gerisi kolay gelir. Sonra bir bakmışsın ortada bir şey kalmamış... İnsanın yaptıkları, yapacaklarının teminatıdır.. Birçok erkek bekaretle değil evlenmeden önce eşinin ne derece cesaretli ve iradesiz olup olmadığıyla ilgileniyor. Evlendikten sonra nelerle karşılaşıp karşılaşmayacağını ön görmek için.. Bir bayanın en güzel takısı iffettir...
Yorum yapıp güzelliği kırmak istemiyorum, bu safhaya gelene kadar bahsettiğin şeyin oral yolla olanını denemiştir diye düşünüyorum. Sırada senin denediğin var....
Peki su gogus belirtileri ne zaman baslar bilginiz varmiBurada vajinusmus olup kocasından sürtünme yoluyla hamile kalan bi abla vardı.Gayette hamile olabilirsin yani
UmarımAdet öncesi olabilen bir durum bu, demek ki yakında olacaksın.. insanlar senelerce uğraşırken sürtünmeyle olacak iş değil
Adet donemizde dolgunluk sertlik olmuyorsa eger hamilesinizdir.Kızlar gogusumde dolgunluk ve yanma hissi var ve sertlik ayrica gogusu uclarimda damarlar var cok belli degil ve uclari buyudu gibi azda olsa rengi koyulasyi 3 hafta once surtunmeyle iliskiye girdim bosalma olayı olmadi fakat zevk suyu gelme olasiligi var azda olsa sperm adetimi iliskiden 5 gun sonra normal günümde oldum bulanti kusma olmadi ama goguslerimde sorun var sizce neden? 19 yasindayim gelismeden sebepte olabilirmi?
İlk aylar baslar benim bildiğim.Hayırlı olsunPeki su gogus belirtileri ne zaman baslar bilginiz varmi
Umarım olmam cocuk cidden dusunmuyorum bunun baska bir sebebi varmidirİlk aylar baslar benim bildiğim.Hayırlı olsun
Hiç dikkat etmedim ama bu kadar olmuyordu sanirim yinede hamile olabilirmiyim??Adet donemizde dolgunluk sertlik olmuyorsa eger hamilesinizdir.
17 ararlikta oldu iliski 23 undede adet oldumİlk aylar baslar benim bildiğim.Hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?