Gögüsümdeki dolgunlugun nedeni?

Hamilemiyim

• Hayır

OY: 12 41,4%
  • Evet

OY: 15 51,7%
  • Belki

OY: 4 13,8%

• Ankete Katılan
    29
Adam akıllı ilişki yaşayıp korunsanız sorun yok da işte böyle sürttürmeyle olmuyor o işler sonra hep içinde ah hamile miyim korkusu oluyor. Ha her korunma yöntemi de %100 değil ama....

Olmaz merak etme. Reglini bile olmuşsun.
Ama dikkatli ol bundan sonrası için.
Kesinlikle dikkatli olacagım :) iliskiden 5 gun sonra oldum 7 gunlik eger hamile olsaydom olmazdim gecikirdi diye biliyorum oyle hemen etkisini gosteriyormu hamilelik acaba ?

Psikolojik vücudun tepki veriyor .
Bunla ilgili bişey okumuştum korktuğun için belirtiler varmış gibi bünyende degısıklıkler oluyor ama adet görmüşsün olma ihtimali Yok gibi bişey .
En mantıklısı bi test al 3 liraya dert etcegine

Tamam tesekkurler

Kesinlikle dikkatli olacagım :) iliskiden 5 gun sonra oldum 7 gunlik eger hamile olsaydom olmazdim gecikirdi diye biliyorum oyle hemen etkisini gosteriyormu hamilelik acaba ?
Hamilelik gerçekleşseydi,asla regl olmazdın.
Kafanı takma artık..

17 yaşında değil misiniz siz???

Iliski 17 aralikta oldu bosalma olmadi ama zevk suyu olanilir adetimi 23 aralikta oldum

E adet olmuşsunuz o zaman. Gerçi hamile iken de 9 ay adet gören iki kişi oldu etrafımda ama bilemedim. Doktora gidin.

Akıl basmadan başka taraflar basınca sonuç bu. Müjde gebesin!

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…