• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

göğüsümdeki ağrı ne olabilir?

demirim

annesinin lokumu
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2009
5.383
6
156
39
Muğla
kızlar gece göğüsümün ucunda bir beze gibi bişey hissettim ve ellediğim zmn çok acı veriyo sizce bu nedir başına böyle bişey gelen varmı acaba göğüsümde süt birikmiyo 3 saatte bir emziriyorum gece uyuduğundada emmezse sağıyorum şuan dururken bile sızlamaya başladı :1shok:

bilemiyorum annemde öyle dedi ama neden olurki bide hangi dr. bakar acaba yani hangi branşa giriyo

canım ya kadın doğum doktoru ya da genel cerrahi uzmanı bakar diye biliyorum. bendede benzer bişi olmuştu kadın doğumcu bakmıştı.

bendede var su an daha yeni dogum yaptim elleyemiyorum bile kimseyede danisamiyorum iyi oldu konuyu acdigin kotu biseymi acaba ?

bilemiyorum ki nazar boncuğu sen yeni doğum yaptım demişsin seninki henüz yeni olduğu ve bebeğin tam olarak memeye alışmadığı için ağrıyodur bnm doğum yapalı 2ay oldu bnmkinde beze oluştu daha doğrusu beze olduğunuda bilemiyorum p.tesine kdr ağrım geçmezse dr.a gidicem:sinifsinif:

selam canım. benim oğlum 2,5 aylıkken de aynı şey bende oldu. canın bişey istediğinde yemezsen şişermiş ya benimki o yüzden oldu diye düşünüyorum. canım tavuk çekmişti. ertesi gün yedim ve geçti. bilmiyorum alakası var mı ama benim yaşadığım bu. senin şişlik ne zamandır var?

kızlar gece göğüsümün ucunda bir beze gibi bişey hissettim ve ellediğim zmn çok acı veriyo sizce bu nedir başına böyle bişey gelen varmı acaba göğüsümde süt birikmiyo 3 saatte bir emziriyorum gece uyuduğundada emmezse sağıyorum şuan dururken bile sızlamaya başladı :1shok:

selam canım. benim oğlum 2,5 aylıkken de aynı şey bende oldu. canın bişey istediğinde yemezsen şişermiş ya benimki o yüzden oldu diye düşünüyorum. canım tavuk çekmişti. ertesi gün yedim ve geçti. bilmiyorum alakası var mı ama benim yaşadığım bu. senin şişlik ne zamandır var?

pregant arkadaşımın dediği gibi olabilir
sık sık emzir ve sağ
ben de iki-üç kere oldu
benim kızım şimdi 6 aylık
artık olmuyor süt düzene giriyor bebeğin emdiği kadar oluyor içerde kalmıyor
benim bebeğim sık emdiği halde o çok ağrıyan beze bir emdiği sırada açıldı
günlerce sürmüştü ama çok şükür geçti

eğer göğsünün dışı üzerine yatmadığın halde göğsünün kızarırsa, dışından kızarıklık belli olursa ve sen fenalaşırsan doktora git ama önce sağğ dök korkma oldu mu?

http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...anne-adaylarina-dogum-emzirme-tavsiyeler.html

tşkler arkadaşlar bu sabah dr.a gittim korkulacak bişey yok süt bezesi dedi minoset verdi sık sık ateşini ölç 37.5 geçerse bi ilaç daha verdi onu al dedi buzla ov dedi bakalım inş. çabucak geçer

Back