Arkadaşlar 28+3 hamileyim.Bu kadar erkenden göğsümden süt gelmesi normal mi ? Bu sabah uyandığımda geceliğimde farkettim sonra göğsümü tuttuğumda süt geldiğini farkettim.Bi tedirgin oldum.
Buna ek olarak küçüklükten bilinç altima işleyen bazı şeyler var.Ben emzirmekten göğüslerimin yara olmasından çok korkuyorum.Tecrübeli anneler bunun olmaması için neler yapmam lazim ?
konu sahibi evet benim de geliyor. bünyesel bi durummuş doktoruma sordum çok normal bazı kadınların bu ayda gelmeye başlar demişti. sarımsı yağlı bi süt dimi? insallah doğumdan sonra çok çok sütümüz olur böyle en doyuranından
konu sahibi evet benim de geliyor. bünyesel bi durummuş doktoruma sordum çok normal bazı kadınların bu ayda gelmeye başlar demişti. sarımsı yağlı bi süt dimi? insallah doğumdan sonra çok çok sütümüz olur böyle en doyuranından
Ay inşallah bende sabah görünce bi korktum.
Sarı değildi beyaz gibiydi gece damlamiş elimle tuttuğumda inceden gelmeye başladı korktum biraktim akmasin diye.
Ay inşallah bende sabah görünce bi korktum.
Sarı değildi beyaz gibiydi gece damlamiş elimle tuttuğumda inceden gelmeye başladı korktum biraktim akmasin diye.