Göğüsten Süt Gelmesi Ve Göğüs Bakımı

HatueL

Kalbini değiştirerek hayatını değiştirebilirsin...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2018
1.058
1.753
133
Arkadaşlar 28+3 hamileyim.Bu kadar erkenden göğsümden süt gelmesi normal mi ? Bu sabah uyandığımda geceliğimde farkettim sonra göğsümü tuttuğumda süt geldiğini farkettim.Bi tedirgin oldum.

Buna ek olarak küçüklükten bilinç altima işleyen bazı şeyler var.Ben emzirmekten göğüslerimin yara olmasından çok korkuyorum.Tecrübeli anneler bunun olmaması için neler yapmam lazim ?

Benimde 7. Ayda sari gelmeye baslamisti bir sikinti olmadi

morcivertkedi sende de benzer durum vardı sanırım doktora danısmısmıydın ?
konu sahibi evet benim de geliyor. bünyesel bi durummuş doktoruma sordum çok normal bazı kadınların bu ayda gelmeye başlar demişti. sarımsı yağlı bi süt dimi? insallah doğumdan sonra çok çok sütümüz olur böyle en doyuranından

Ay inşallah bende sabah görünce bi korktum.
Sarı değildi beyaz gibiydi gece damlamiş elimle tuttuğumda inceden gelmeye başladı korktum biraktim akmasin diye.

Ay inşallah bende sabah görünce bi korktum.
Sarı değildi beyaz gibiydi gece damlamiş elimle tuttuğumda inceden gelmeye başladı korktum biraktim akmasin diye.
tahmini doğum tarihlerimiz de aynı ama benim 3-4 haftadır var bu. sende kendi doktoruna sor bakalım ne dicek

tahmini doğum tarihlerimiz de aynı ama benim 3-4 haftadır var bu. sende kendi doktoruna sor bakalım ne dicek
Evet:) o zaman sende daha erken başlamış.
Inşallah yarın sonuç göstermek için de gideceğim o zaman sorar sana da yazarım.

Benim de geliyor bu normal hatta gittikce artacaq gogus pedleri kullanmak zorunda olucaz)) onceki hamileliklerimde de oyle olmustu.

Benim de geliyor bu normal hatta gittikce artacaq gogus pedleri kullanmak zorunda olucaz)) onceki hamileliklerimde de oyle olmustu.
Yorumları okuyunca rahatladım.Ilk gebelik olunca bilmediğimden birden korktum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…