• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sütüm kesildi ne yapmam lazım tekrar gelmesi için lütfen yardımcı olun😞

Anneler bebeğim bgün tam 50 günlük oldu ama son 4,5 günden beri sag göğsümde süt kesildi resmen diğer göğsümde var ama oda bebeğime yetmiyo bgün sürekli elini emdi mama verdim ama onunda hepsini geri kustu en son kilosu 1 aylıkken 5 kiloydu su an kaç bilmiyorum tekrar sutumun gelmesi için ne yapmam lazım galiba sürekli tersime geldiği için sol göğsümü veriyordum ondan olabilir mi lütfen bilgisi olanlar yardımci olsun
Sık sık emzir ne kadar emerse o kadar süt gelir bol bol da su için anne sütünün %90ı su

Her iki göğsünü ver birini emdikten sonra diyer göğsünü de ver yoksa öyle alışır diğerini reddeder tek memeyle karnı doymaz sende pişman olursun sütüm yetmiyor mama vereyim düşüncesine de kapılma ben 3 büyütüyorum biri hala emiyor sık sık emzir bol su iç beslenmene dikkat et rezene çayı iç sabahları yumurta kızart bol pekmez döküp ye sütü arttırıyor dediğim gibi en önemlisi su ve sık emzirmen

Kızlar makinenin sağdığı ile bebeğin çektiği bir olmuyor. Benden 30 cc bile çıkmazdı saatlerce beklerdim makine başında ama bebeğimin kg alımı düzelmişti başlardan sonra yetmeme rağmen hangi makineyle yapsam 30 cc bile gelmezdi makineyle sağamadım. O sebeple kıyaslama yapmayın çekim güçleri aynı değil.
Haklısın canım aynı değil ama hani dedimya ben başata 4 ay boyunca sagarak verdim işte bir saat dolunca sagiyordum makineyle değil ama elle sagiyordum elle daha tam sağılıyor makineyi denedim el kadar deyildi şimdi çektiği için tam bilmiyorum .🥰

Kızlar ben de aynı dertten muzdaribim sütüm 1 haftadır çok az geliyor 😞 rezeneli çaylar zararlı deniyor bebek için ayrıca süt yapan diğer çayların içinde de çok fazla şeker var onları da kullanmak istemiyorum kilolarım gitmedi zaten hala :( takviye kullanıp memnun kalan var mı

En güzel süt yapan ekmek su çay ve ayran ben bunlara nasıl basaldim sütüm günden güne çoğaldı mamayı bıraktım şu an 7 aylık bazi günler kendi sutumden basaka bir şey vermiyorum

Back