göğüsten kan gelmesi bi bakar mısınız! !!

Bende netten arastirdigimda en azından o gelen kandan örnek alınır yazıyordu ama kandan da örnek almadi parça da almadi sanırım doğuma az kaldi ya o yüzden doğumu beklemek istedi çünkü muayene den hemen sonra doğumu sordu ne bileyim kötü bişi olmadığını var sayıyorum ama emzirme konusu ve su doktorlarin ketumlugu beni çok zorluyor ne var sanki banada aklindakilerle ilgili ayrinti verseydi

Olmaz oyle aklindaki, bakamiyor test edemiyor .. Bosver bitmis nerdeyse hamileligin ilk isin baktirmak olsun dogumdan sonra

Canim ayni sorun bende de var. 28 haftalik ikizlere hamileyim. Gecen ay sol gogsumu sikinca deliklerden birinden kan geldigini gordum. Dogum doktorum ve aile doktorum gebelikte rastlanan bir sey oldugunu soyledi. Hormonlardan oluyormus genelde ve dogumla birlikte geciyormus. Her ihtimale karsi gogus doktorundan randevu aldi doktorum. Yarin gorucem kendisini. Insallah kotu birsey degildir. Benim kizkardesimin de ikinci gebeliginde memesinden kan gelmisti. Sonra kendiliginden gecti. Umarim bizimde oyle olur.

Inşallah öyle olur canım geçmiş olsun bende gittim genel cerrahi ye elle muayene de etti kist var mi diye bisi demedi gerçi ama hamilelikten sonra ilaç tedavisi uygulayabiliriz şuan yapcak bişi yok dedi sende doktorla görüştükten sonra yine yazar mısın buraya rica etsem

Bugun doktora gittim. Doktor gebelikte sık karsilasildigini soyledi. Genelde dogumla birlikte geciyormus ve emzirmeyede mani degilmis. Yani bebekler dogdugunda hala kan gelmeye devam ederse bile emzir dedi. Bebege bir zarari ve tehlikesi yokmus hic. Bunlari anlattiktan sonra elle kontrol etti. Onu suphelendiren birsey olmadigini belirtmekle birlikte heh ihtimale karsi ultrasona gonderdi. Allaha sukur ultrasonda Iyi gecti. Kist veya memede herhangi bir degisiklik yok. Cok uzattim mesaji :) uzun lafin kisasi arkadasim, sebebi gebelik hormonlari ve kan sut kanallari dan geliyor tahris olmusta olabilir. Tehlikeli bir durum yok yani:) senin doktor ultrason falan yaptimi?

Elle muayeneden sonra Benimki de meme ultrasonu yapalim dedi ama ultrason a kasima gün verdiler bende ozamana kadar konyaya gidicem orda özelde yaptiririm diye ertelemek zorunda kaldım
bende inşallah tehlikeli bi durum yoktur diye düşünüyorum da iste bebek için kanli sütün zarari olur mu bilemedim ondan bide bu konular ihmale gelmez Allah korusun kötü bişi de olabilir diye yinede tam net bişi olmadığını öğrenene kadar peşini birakmamak lazım bu arada bana eski kadın dogumcum hamilelikle alasi yok bunun öyle bisi hamilelikte olmaz demişti ama zaten pekte akli başında bi doktor değildi o yüzden sanırım

Valla canim Ben doktorumun yalancisiyim :) senin ki gebelikte olan birsey degil demis. Ama Benim 3 doktorumda normal olan birsey dedi :) emzirmeyede engel degil Dediler. Insallah gecer doguma kadar. Senin dogumun benden daha once. Lutfen sende dogumdan sonra buraya yaz. Kanama devam ediyor mu emziriyor musun haberdar et. Doktora gidersende sonucu bildir lutfen.

Tamam canım yazarım tabi çünkü ben de baya kişiye sordum cevap bulamadim hem belki bu sorunu yaşayan diğer hamislere de faydası olur

Aradan cok zaman gecti ama yinede yazmak istedim,2015te ilk cocugumu 2019da da ikinci cocugumu dogurdum.ilkini uc yil ikincisinide iki yil emzirdim.cok sukur hicbir sıkıntı yok..bidahada kan gelme durumu olmadi,sadece ilk gebelikte oldu ikicide de olmadi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…