göğüsten kan gelmesi bi bakar mısınız! !!

sudinc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2015
34
8
34
Kizlar 22 haftalık hamileyim dünden beri sağ göğsümden sıktıgım zaman kan geliyor koyu bir renkte Kırmızının koyu rengi bir yanındaki delikten de biraz daha bulanık kanlı bir sıvı geliyor neden olabilir doktora gitmeli miyim normal mi sizce

canim bence bir dr gitmelisin daha once hic duymadim gogusten kan geldigini

Ay gerçekten mi bende çevremdeki arkadaşlara sordum hic duyan bile olmamis netten de baya baktim hamilelikle ilgili mi acaba diye düşündüm ama hiç hamilelikle ilgili bisi bulamadım yurtdışında doktorlarin pek ehil olmadığı çoğu doktorun bulunmadığı bir yerdeyim doktorlara da güvenip gidemiyorum napcam ben yaa

ihmal etme canim sen bence allah korusun kotu bi durum yoktur ins..

Bende ilk defa duydum fakat sıktığım zaman demişsin süt damarlarını açmış oluyosun ben intte okumuşsum göğüs ucundaki bişey doğumuda tetiklermiş ayrıca oynaya oynaya süt çıkarıyo olacaksın zedelememen gerek belki süt geldikce merak ediyosun... hem doğumdan sonra çok akar göğsün

Gecmis olsun ins onemli birsey degildir. Bende hamileligimi sikinca gogsumden kan gibi koyu renkli bi sivinin gelmesi ile ogrenmistim dr sut bezlerin cok erken calismaya baslamis korkacak bisey yok sadece sikma demisti. Umarim seninki de ayni sebeptendir

Geçmiş olsun, şimdi biraz internetten araştırdım da
en yakın zamanda muhakkak detaylı bir doktora göstermenizde fayda var
Ayrıca bebeğin ilk alması gereken süt olacak orada
Yani neden sıktığınızı da anlayamadım ama durduk yerde bişey yoksa zorlamayın bence

Yok her zaman yaptığım birsey değildi aslinda ama ilk defa kontrol ediyordum ozaman farkettim zaten yani belki uzun zamandir vardi ama ben yeni farkettim bilmiyorum dediğim gibi Türkiye yi bekliycem artık doktora gitmek için çünkü burda guven olmuyor doktorlara ozamana kadar da insallah bişi olmaz diye ummak zorundayım dediginiz gibi surekli sıkıp kontrol etmekte sıkıntılı o yüzden bakamiyorum da hala devam ediyor mu diye teşekkür ederim hepinize canlariiim

Hamileliğin 16. haftasından itibaren memeler süt yapabilecek hale gelirler. Bu dönemde itibarem meme başından krem rengi koyu kıvamlı bir sıvı (kolostrum,ilk süt) gelebilir.
Çok endere olarak bazen meme başından az miktarda kan gelebilir. Bu meme damarlarında ani büyüme ve çoğalmaya bağlı gelişir.Yine de böyle bir durumda doktora danışmak gerekir.
bunu buldum nette doktoruna danış bence

Teşekkür ederim canım iste burda doktorlarla anlasmak sıkıntı öyle olmasa coktan gitmiştim ama doktorlara güvenemiyorum burda doktorluk diplomasi bakkaldan alinir gibi alınıyor malesef

Teşekkür ederim canım iste burda doktorlarla anlasmak sıkıntı öyle olmasa coktan gitmiştim ama doktorlara güvenemiyorum burda doktorluk diplomasi bakkaldan alinir gibi alınıyor malesef
anlıyorum seni canım. Türkiye ye gelme ihtimalin olunca hemen git doktara.

Bu konu icin uye oldum siteye.bende ayni dertten muzdaribim. Hamileligin son ayinda sol gogsumden bi iki nokta kadar kan geldigini farkettim.sonra meraktan ugrastim sikinca yine cok az kan geldi.dr a sordum onemli bise olmadigini soyledi.ama icim rahat degil

Bende de devam ediyor 10 gün sonra Türkiye ye gidiyorum ilk iş bunun için doktora gidicem inşallah benim 2 ayi geçti d3vam ediyor artık camasirima igne ucu kadar lekeler yapıyor kendiliğinden geliyor

Türkiye ye gidince doktorun paylaştığı bilgiyi sizinlede paylaşırım inşallah birde suvar ben hem kadın doğum uzmanına hemde genel cerrahi uzmanina gidicem çünkü genel cerrahi kandan örnek alıp test yapacaktır muhakkak sizde birde genel cerrahi ye görünun isterseniz

Arkadaşlar doktora gittim doktor baktı ve suanlik yapılabilecek bişi yok dedi hamilelik bitmek üzere doğumdan sonra yapılabilir ne yapilacaksa dedi

enfeksiyon kapmistir ve disari atiyordur.. dilerim boyle birseydir

enfeksiyon kapmistir ve disari atiyordur.. dilerim boyle birseydir
Inşallah ama doktor öyle bir durumdan bahsetmedi ne yazik ki meme ultrasona gun al dedi oda 5 ay sonra ya gun verdi baska bir yere gidicem doğumdan sonra artık özele filan Bebeğimi bu sütle emzirmem sıkıntı olmaz mi yaa moralim çok bozuluyor

Doktorun hiç bir teste başlayamayacağı için net bir Tanı zaten koyamaz ama Parça alınıp bakılamazmı ? Çok geçmiş olsun canım emzirmekte önemli ama şu durumda senin sağlığın daha önemli bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…