göğüsten gelen şeffaf sıvı

• Konu Sahibi Konu Sahibi gkt
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

gkt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2010
199
4
96
İstanbul
merhaba arkadaşlar,
5,5 aylık anneyim. bugün oğlumu emzirdim. yerine yatırdım. göğüslerimin hava alması için açık bıraktım. bir süre sonra göğüslerimden şeffaf bir sıvı gelmeye başladı. tadına baktim tuzlu. ama benim sütüm tadımıktır. anlayamadım ne olduğunu. su gibi olmasıda çok garip geldi.
böyle birşey yaşayan var mı?

hamile olabilirmisin acaba bi test yap bence ben bilmeden hamile kalmısım çocumu emzirirken böyle bi sıvı gelmişti veya hormonal bişe de olabilir sen bana bakıp telaşlanma ama

memeden ilk gelen sıvının bebeklerin su ihtiyacını karşıladğı için şeffaf sıvı gelirmiş daha sonra anne sütü kendi rengini alışmış. bende bebeğimi emzirirken memeyi yumuşatmak için sıktığımda şeffaf geliyo. daha sonra sütüm gelyo.

benim sütümde en başta su gibi şeffaf emdikçe beyaz süt geliyor baştaki su açısından zengin olan süt

az önce test yaptım. tek çizgi. henüz adette olmadım.

ama bu sıvı emzirdikten sonra geldi. üstelik tuzlu.

bilmiyorum ki ozaman ya hormonal bi durum yada arkadaşların dediği gibi yardımcı olamadım ama doktor sitesine yazsana hemen cevap geliyo doktorlardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…