• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüste kaşıntı

mavikelebek34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2017
4.931
11.164
208
Kızlar göğüslerimde aşırı kaşıntı var daha doğrusu bir süredir vücudumda kaşıntı vardı kwellada wilkinson pomad kullandım genel olarak azaldı diyebilirim ama göğüslerimdeki kaşıntı tam tersi arttı. Az önce dayanamayacak duruma geldim kaşıntıdan ağlayacağım 😫 mutfaktan sirkeyi kaptım ve göğüslerime sürdüm yanıyorum şuan etkisi olur mu bilen var mı yoksa daha mı kötü yaptım ? Bu şekilde uyuyamam 😖😖

Karaciğer enzimlerinde yükseklik kaşıntı yapıyormuş. Benim de göğsüm kaşınıyor akşamları özellikle. Ama ben aynı zamanda hamileyim, büyüdükleri için kaşınıyor olabilir. Sirke falan sürmeyin soğuk suyla yıkayın. Ve bir kan testi yaptırıp doktora gösterin.

Kızlar uyuz vardı ilaçları ondan dolayı kullandım atlamışım yazmayı. Ama kaşıntı sadece göğüslerimde kaldı ve dokunsam bile yanıyor. Şuan bile kötü durumdayım hala geçmedi 😞

Kızlar uyuz vardı ilaçları ondan dolayı kullandım atlamışım yazmayı. Ama kaşıntı sadece göğüslerimde kaldı ve dokunsam bile yanıyor. Şuan bile kötü durumdayım hala geçmedi 😞
Benim genelde banyoda iyi durulanmazsam göğüs arasında kasintim oluyordu bazende kullandığım iç çamaşırı terleme yapınca ama sizin daha önce rahatsızlığının olmuş sanırım ins Allah geçer sirke yerine kolonya dokseniz belki kasinmasini engeller gecmis olsun

Teşekkür ederim. Kaşıntı şuan yanmaya geçti hiç böyle olmamıştım. Göğüslerim büyük olduğu için hep terli oluyor haliyle hele ki bu havalarda dışarıda yapabileceğim birşeyde yok

Back