• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüste hassasiyet için hangi bölümden randevu almam gerekiyor?

Golgegolge

Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2021
136
166
18
30
İyi geceler arkadaşlar. Benim göğsümde uzun zamandır geçmeyen bir hassasiyet var. Sağ göğsüme bastırdığımda da ufak bi kitle elime geliyo ve acıyo. Bunun için hangi bölümden randevu almam gerekir. Adet duzensizligime bagli olabilir kadin doguma mi gitmem gerekli yoksa baska hangi bolum bakiyor? Bilen varsa aydinlatirsaniz cok mutlu olurum. Simdiden tesekkurler

İyi geceler arkadaşlar. Benim göğsümde uzun zamandır geçmeyen bir hassasiyet var. Sağ göğsüme bastırdığımda da ufak bi kitle elime geliyo ve acıyo. Bunun için hangi bölümden randevu almam gerekir. Adet duzensizligime bagli olabilir kadin doguma mi gitmem gerekli yoksa baska hangi bolum bakiyor? Bilen varsa aydinlatirsaniz cok mutlu olurum. Simdiden tesekkurler
Çok geçmiş olsun göğüs hastalıkları bölümüne randevu al canım..bakar kendi alanı değil ise başka yere yönlendirir zaten..ama ilk gideceğin yer göğüs hastalıkları olmalı

Genel cerraha gideceksiniz.

Back