Merhaba canlarımmm yine yeniden ben
Buraya yaklaşık bi kaç ay önce meme ağrısı ile ilgili konu açmıştım sanırım artık ne kadar konu açtım hatırlamıyorum
Gelelim konuya
Bi kaç ay önce 2 göğüste de hem memede hem koltuk altında ağrı şişlik sikayetim başladı istanbul malum randevu düşüremiyorsun
yaklaşık 25 gün ne iç çamaşırı giyebildim ne atlet felaket ağrı vardı sigortam bittiği için özele de gidemedim.
25 günün sonunda gittim elle muayene edildi ve meme usg istendi 2 ay sonraya
Ablam beklememek icin özelde cektirelim dedi gittik cektirdik sonucunda yazan şöyle
Her iki memede yağ dokuları tabidir Her iki memede retroaerolar ve üst dış kadranlarda daha belirgin olmak üzere fibroglanduler dokudan oldukça zengin görünümdedir SOL MEMEDE SAAT 3 LOKALİZASYONUNDA 4 MM ÇAPINDA ANEKOİK KİST İZLENDİ MEME DOKUSU IÇERİSİNDE KİSTİK VEYASOLİD KİTLE MEVCUT DEGİLDİR... şuan bi zararı yok denildi fakat çok ağrı yapıyor agnucaston verildi 3 ay kullanmam için fakat ağrı fazla geçmiyor sağ tarafta kist var diye raporda yazmıyor fakat o tarafta da hafif şişlik ve ağrı var ağrı kollarıma vuruyor.Bu kist büyüme yapar mı? Agnucaston ilacı 3 ay kullan dedi bu ilac kisti küçültür yada yok eder mi 1 kutu bitirdim ağrım gecmisti fakat 3 gündür yine başladı adetime daha 20 gün var ve göğsüm sis.
Böyle göğüs kisti olan var mı kızlar??? Ameliyat mı gerekiyor nette biyopsi yapılıp patolojiye gönderilir yazıyor ayy yine korkuyorum yaa
Şimdiden çok teşekkür ediyorum.